Otepään kylpylä- ja hotellilomat

Otepään idyllinen pikkukaupunki Etelä-Virossa on tunnettu Viron talvipääkaupunkina, mutta se tarjoaa  myös kesällä matkustajille loistavat kävelyreitit kansallispuistossa sekä romanttisilla kyläteillä. Otepää on täydellinen lomapaikka niin rauhallista kylpylälomaa kuin aktiivilomaa etsiville. Niiden, jotka uskovat yliluonnollisiin voimiin, tulisi käydä Otepään „energiapylvään“ luona. Uskotaan, että sitä koskettamalla saa suuren annoksen energiaa ja hyvän terveyden.

puhajarve-003

Kaupungin nimi Otepää, tarkoittaa Karhun päätä. Noin 2000 asukkaan kaupunki onkin lähellä ympäröivää luontoa. Pühajärven kylpylä sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Otepään keskustasta. Pühajärve on yksi Viron kauneimmista järvistä. Sen rannalle 1400-luvulla rakennettu Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Kylpylän läheltä löytyvät kuntopolut, upeat pyöräilymaastot sekä Viron parhaat hiihtoladut. Vain 4,5 km päässä on myös täysimittainen Otepään golfkenttä, jonne voit varata golfpaketin kätevästi matkavarauksesi yhteydessä.

Kylpylälomat Otepäähän Pühajärven kylpylään

Hotellimatkat Otepäähän Pühajärven kylpylään

Tutustu tarkemmin Pühajärven kylpylään

Pühajärven kartanokylpylä sijaitsee kauniin Pühajärven rannalla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä uimahallin ja kuntosalin käytön.

Lue lisää

Lue lisää Otepään kaupungista Pühajärvellä

Otepää on idyllinen pikkukaupunki Etelä-Virossa. Vaikka Otepää onkin tunnettu Viron talvipääkaupunkina, tarjoaa se myös kesällä matkustajille loistavat kävelyreitit kansallispuistossa sekä romanttisilla kyläteillä. Otepää on täydellinen lomapaikka niin rauhallista kylpylälomaa kuin aktiivilomaa etsiville.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää