Pääsiäismatkat 2022

Keväällä 2022 pääsiäistä vietetään 15.4.-18.4. eli kevään kauneimpaan aikaan. On hyvä hetki rentoutua tai tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin. Monessa matkakohteessamme kevätkin on jo paljon meitä pidemmällä ja aurinko lämmittää jo mukavasti. Tänä vuonna pääsiäinen muodostuu ahkeraksi matkailusesongiksi, joten muista varata lomasi ajoissa.

Pääsiäisloman parhaat matkakohteet

Pääsiäisen pitkä viikonloppu on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, kun suunnitelmissa on pääsiäismatka, oli ajatuksesi lähteä sitten lähelle tai hieman kauemmas. Vuonna 2022 pääsiäinen on pitkäperjantaista 15.4. – 2. pääsiäispäivään 18.4. Valikoimistamme löydät niin Euroopan suositut kaupunkilomakohteet, Baltian parhaat kuin länsinaapurinkin kevään. Pääsiäismatkoistamme löytyy vaihtoehdot myös perheille. Tervetuloa tutustumaan!

Bussikuljetuksella tai omalla autolla

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman pääsiäismatkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.