Best Western The Wish Versailles

Kaupungin lounaispuolella, noin 39 kilometrin päässä Pariisin keskustassa sijaitseva Best Western The Wish Versailles on erinomainen valinta kun haluat tutustua loisteliaiseen Versailles'n palatsiin. Sään suosiessa voit rentoutua hotellin allasalueella.
Hotelli

Best Western The Wish Versailles sijaitsee noin 39 kilometrin päässä Pariisin keskustasta, lähellä mahtailevaa Versailles’n palatsia. Matka lentokentältä hotellille taittuu kätevästi autolla noin tunnissa tai julkisilla kulkuvälineillä hieman alle kahdessa tunnissa. Hotellin edestä pääset nousemaan bussin kyydissä myös suoraa Versailles’iin.

Guyancoutissa sijaitsevassa hotellissa on 60 mukavaa vierashuonetta kahdessa kerroksessa. Kaikki huoneet on ilmastoituja ja niissä on Nespresso-keitin. Superior King -huoneessa majoittuessa pääset nauttimaan lisäksi aromiterapiasta Skinjay™️-suihkussa. Hotellin neljän hengen huoneet koostuvat kahdesta vierekkäisestä Premium-huoneesta, huoneissa ei ole väliovea.

Majoitukseen sisältyvän aamiaisen lisäksi hotellin ravintola tarjoilee nykyaikaisia ja moderneja makuja, jotka sopivat ympäristöönsä. Käytössäsi on myös aulabaari, puutarha, aurinkoterassi sekä toukokuusta lokakuuhun lämmitettävä uima-allas (27 Cº) aurinkotuoleineen. Autoille hotellilla on maksuton parkkipaikka.

Hotellin läheltä löytyy myös muita vapaa-ajan aktiviteettejä kuten Saint Quentin National Golf-kenttä sekä National Velodrome eli Ranskan miniatyyri- ja vesiurheilutukikohta.

Tripadvisor
199 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen

  • Lähellä Versaillesia

Miksi valita Best Western The Wish Versailles?
Erilainen lomakohde
Lähellä Versailles'n palatsia
Uima-allas

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Best Western The Wish Versailles

6 bis rue des Graviers 78280 GUYANCOURT
Puh: +33(0)1 30 64 04 04
S-posti: bestwestern@hotelthewish.fr
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Bussipysäkki
Bussipysäkki
200 m
Versailles'n palatsi
Versailles'n palatsi
7.9 km
Pariisi
Pariisi
38,3 km
Lentoasema (CDG)
Lentoasema (CDG)
56,8 km

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen tarjoillaan arkisin 06:30–09:30 ja la–su 07:00–10:30.