Grand Hotel de Turin

Pariisin 9. kaupunginosassa sijaitseva perustason hotelli Grand Hotel de Turin toimii 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa romanttisella Montmartren alueella. Hotellin lähistöllä on paljon ravintoloita ja hyvät kulkuyhteydet sekä ostosmahdollisuudet esimerkiksi Grands Boulevard-kadun varrella.
Hotelli

Grand Hotel de Turin on perheomisteinen, perustason hotelli Pariisin sydämessä vain pienen matkan päässä Montmartrelta ja Garnierin oopperalta. Hotelli on rakennettu alun perin yli sata vuotta sitten ja se on toiminut alusta saakka hotellina ja ravintolana. Hotellilta on hyvät yhteydet muualle Pariisiin, sen lähistöltä löytyy kolme metroasemaa ja 3 bussipysäkkiä.

Hotellin vierashuoneet ovat paikalliseen tapaan kompakteja, mutta ne on päivitetty hiljattain. Kaikissa 50. huoneessa on parkettilattia ja osassa myös ranskalainen parveke. HUOM! Kaikki hotellin huoneet ovat ilmastoituja, paitsi Standard-huoneet, joissa on tuuletin.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen nautitaan hotellin aulan vieressä sijaitsevassa aamiaissalissa. Hotellin vastaanoton yhteydessä on pieni aulabaari.

Tripadvisor
730 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta

  • Tallelokero saatavilla lisämaksusta

Miksi valita Grand Hotel de Turin?
Pariisin historiallisessa osassa Montmartre ja Oopperan välissä
Hotelli on toivottanut vieraita tervetulleeksi vuodesta 1882
Kaupat, ravintolat, konsertit ja kabareet kävelyetäisyydellä
Kolmen ja neljän hengen huoneita!

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Grand Hotel de Turin

6 Rue Victor Masse, 75009 Pariisi
Puh: +33 (0)1 48 78 45 26
S-posti: reservation@hoteldeturin.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Sacré-Coeurin basilika
Sacré-Coeurin basilika
0,7 km
Gare du Nord
Gare du Nord
1,1 km
Louvren taidemuseo
Louvren taidemuseo
2,2 km
Notre Dame
Notre Dame
3,1 km

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen joka päivä 7:00-10:00

PIENI ANNOS HOTELLIN HISTORIAA:

Perheomisteinen Grand Hotel de Turin avasi ovensa matkailijoille ensimmäisen kerran jo vuonna 1882, jolloin se tunnettiin nimellä The Grand Hotel Valmistuessaan hotelli oli yksi naapuriston kauneimpia rakennuksia ja sen jokaiseen huoneeseen pääsi hissillä. Jokainen vierashuone koostui kahdesta osasta, makuuhuoneesta sekä oleskelutilasta, jossa matkailija saattoi tavata vieraitaan.

Toisen maailmansodan jälkeen vuosina 1945-1970 hotellia laajennettiin ja sen yhteyteen avattiin sekä ravintola, että baari. Huoneita vuokrattiin useiksi viikoiksi – jopa vuosiksi kerrallaan. WC- ja suihkutilat löytyivät hotellin porrastasanteilta.

1970-luvun jälkeen matkailun suosion kasvaessa ravintola muutettiin aamiaishuoneeksi ja kaikki 50 huonetta saivat ensimmäistä kertaa oman kylpyhuoneen. Vuosituhannen vaihtuessa hotellin omistava kolmas sukupolvi päättää nostaa hotellin tasoa kahdesta tähdestä kolmeen. Korotus näkyy muun muassa ilmastointina suurimmassa osassa huoneita sekä palveluiden lisääntymisenä.