Magenta 38 by HappyCulture

Saint Martin alue Pariisissa on tunnettu tredikkäistä kahviloistaan ja löydät sieltä myös sympaattisen Magenta 38 by HappyCulture -hotellin. Lähistöltä löytyy hyvät julkiset kulkuyhteydet joiden avulla kierrät kaupungin nähtävyyksillä vaivattomasti.
Hotelli

Haussmannin kaupunkiuudistuksen aikaisessa rakennuksessa sijaitseva Magenta 38 by HappyCulture -hotelli sijaitsee Magenta Boulevardin varrella Saint Martin kaupungin osassa. Vuonna 2014 avattu hotelli on arkkitehtien Didier ja Fabrice Knollin käsialaa ja siinä yhdistyy nykyaikainen moderni skandinaavinen design mukavuuteen ja rauhallisuuteen.

Pariisilaiseen tyyliin hotellin vierashuoneet ovat varsin kompaktit, mutta tyylikkäät ja suunnuteltu toimiviksi. Vietettyäsi päivän kaupungilla, voitkin käpertyä hotellin pehmeisiin lakanoihin ja nauttia hyvistä yöunista. Osassa huoneista on näkymät kadun puolelle, osassa rauhalliselle sisäpihalle.

Majoitukseen sisältyy buffetaamiainen, josta löydät niin makeita kuin suolaisia vaihtoehtoja. Voit lisämaksusta ostaa myös pienen aamiaisen mukaasi. Mikäli nälkä vaanii, voit suunnata hotellin Le Bon Gourmet’iin, joka tarjoilee pientä purtavaa ympäri vuorokauden. Pienen purtavan lisäksi voit nauttia raikkaista juomista tai tuoreesta kahvista ja teestä vaikkapa hotellin viihtyisällä, pienellä sisäpihalla.

Tripadvisor
1077 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta, ilmoitettava erikseen

  • Lähistöllä, 25€/vrk

Miksi valita Magenta 38 by HappyCulture?
Erinomainen aamiainen
Hiljaiset huoneet
Kätevä sijainti

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Magenta 38 by HappyCulture

38 Boulevard de Magenta75010 Paris - France
Puh: +33 (0)1 42 38 02 55
S-posti: reservations@magenta38.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Gare de l’Est Metroasema
Gare de l’Est Metroasema
500 m
Palais Garnier
Palais Garnier
2.6 km
Eiffel-torni
Eiffel-torni
6.4 km
Lentokenttä
Lentokenttä
28.2 km