Estonia Resort Hotel & Spa

Tasokas Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Kylpylän läheisyydessä on myös rantaravintoloita, rantasalonki, laululava, rantapromenadi ja rantapuistoja.
Kylpylähotelli

Estonia Resort Hotel & Spa on trendikäs neljän tähden kylpylähotelli. Hotelli sijoittuu entisten Vihreän ja Valkoisen talon tilalle. Hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen.

Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus SPA & SAUN, ja hoito-osasto, jossa voi nauttia kylpylähoidoista. Lisäksi hotellilla on kuntosali. Hotellin ravintola NOOT tarjoilee maistuvaa ruokaa ja kesäisin voi nauttia virkistävistä juomista hotellin kesäterassilla.

Estonia Resort Hotel & Spa hotellissa on 106 huonetta kaikilla mukavuuksilla. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjolla on myös allergiahuoneita. Hotellin yksi perhehuone sopii liikuntarajoitteisille (invahuonevarustelu). Hotellin ravintolaan, kahvilaan ja terapiahuoneisiin on helppo pääsy pyörätuolilla. Hotelli on täysin savuton. Kylpyläosasto SPA & SAUNA:n tiloihin ei ole hissiä, joten niihin ei pääse pyörätuolilla. Hotellissa on myös huoneita, joihin voi lisämaksusta majoittua lemmikin kanssa. Omalla autolla matkustaville hotelli tarjoaa maksuttoman vartioidun parkkipaikan, hotellin edessä maksulliset paikat.

Estonia Resort & Spa on hyvä valinta pariskunnille ja yksin matkustaville.

imt.fi asiakasarviot
282 arvostelua
8.6 / 10
Tripadvisor
971 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • 300 metriä uimarannalle

  • Ravintola Noot

  • Maksullinen pysäkointi hotellin pääoven edessä olevalla pysäkointialueella 7 €/24h ja maksuton pysäkointi viereisen SPA- ja konferenssitalon pysäköintialueella

  • Ilmastointilaite (jäähdytystoiminto) toimii, kun lämmitysjärjestelmää ei enää käytetä. Valitettavasti keväällä ja syksyllä, kun huoneet on lämmitettävä iltaisin ja öisin, ilmastointi ei toimi.

  • 25 €/vrk. Varaukset etukäteen.

  • Spa- ja Wellness osaston kylpylähoidot

  • Kokoustilat sekä kokoustarjoilut

Miksi valita Estonia Resort Hotel & Spa
Loistava sijainti lähellä Pärnun upeaa uimarantaa ja kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta
Hyvätasoinen uudistettu kylpylähotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Estonia Resort Hotel & Spa

Tammsaare 4 A, 80010 Pärnu
Puh: +372 440 10 17
S-posti: resorthotel@spaestonia.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1 kilometri
Uimarannalle
Uimarannalle
300 metriä
Kylpylässä laadukas ruoka ja loistava aamiainen
Tarja
Pariskunta · joulukuu 2023

Lisätiedot majoituksesta

Muita lisätietoja:

  • Matkan hintaan sisältyy kuntosalin sekä Spa- ja saunakeskuksen SPA & SAUN rajaton käyttö aukioloaikoina. Huom! aamuisin on käytössä kaksi saunaa
  • Spa-keskuksen SPA & SAUN huoltopäivät ovat vuonna 2023 9.1., 6.2., 6.3., 3.4., 8.5., 5.6., 3.7., 7.8., 4.9., 2.10., 6.11. ja 4.12. Huoltopäivinä Spa-keskus avataan klo 17:00.
  • Huoneiden ilmastointilaite (jäähdytystoiminto) toimii, kun lämmitysjärjestelmää ei enää käytetä. Valitettavasti keväällä ja syksyllä, kun huoneet on lämmitettävä iltaisin ja öisin, ilmastointi ei toimi.