Hedon Spa & Hotel — Lisäpalvelut

3 ruokalajin päivällinen Akord -ravintolassa

Hinta: 32 €

3 ruokalajin päivällinen grilliravintola Akordissa. Illallinen keittiömestarin valinnan mukaan, menu selviää paikan päällä. Pakettiin sisältyy 1 illallinen/hlö. Päivällisen ajankohdan voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh: +372 44 99 011, sähköposti:sales@hedonspa.com

Hedon Span erikoishieronta 60 min

Hinta: Ma-to 56 €/ pe-su 61 €

Perusteellinen kokovartalohieronta, jossa erilaisten hierontatekniikoiden yhdistelmällä luodaan parantavia vaikutuksia sinne, missä niitä eniten kaivataan. Keho vapautuu kokeneen hierojan käsien alla jännitteistä ja valmistuu uusiin haasteisiin. Todellisen tehokas hieronta, jossa parhaaseen lopputulokseen päästään hierojan ja asiakkaan välisessä yhteistyössä.

Hiljainen Spa -osasto

Hinta: Ma-to 18 € / pe-su 23 €

Hiljainen Spa: Puhdistava ja rentouttava kylpylärituaali kestää 2-3 tuntia riippuen siitä, kuinka pitkään haluat kylpylässä olla. Suosituksena on varata kylpemistä varten riittävästi aikaa – arkipäivissä on kiirettä omasta takaa.

Antiikin aikakauden kylpyläperinteitä noudattavassa kylpylässä sijaitsevat:
* tepidarium (saunatila, jossa lämpötila on 35-40C ja ilman suolapitoisuus muistuttaa Kuolleen meren rannikon ilmaa)
* kaldarium (aromaattinen höyrysauna lämpimillä kivi-istuimilla 40-50C lämpötila) * lakonium (kuiva sauna kivi-istuimilla aromi- ja väriterapialla 55-65C) * suola-allas * höyrysauna * hieronta-allas
* jalkakylvyt * löylysauna * lepoalue * matala ulkoallas, lämpötila +28 C (ulkoallas on talvikaudella turvallisuussyistä suljettu)

Jokainen hiljaisen kylpylän vieras saa mukaansa paketin Kuolleen meren vartalonhoitotuotteilla. Saunomisen ja kylpemisen välissä voi levätä ja nauttia meidän teesekoitusta – voimaannuttavaa ja rauhoittavaa yrttiteetä, joka on valmistettu juuri meidän kylpylän vieraita ajatellen.

HUOM! Jos Hiljainen Spa osaston vierailu on ma-to, on hinta 18 € ja jos vierailu on pe-su, on hinta 23 €. Vierailu tulee varata maksetun hinnan mukaan!

Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät – ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä (myös aika Hiljainen Spa vierailulle varattava) hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh: +372 44 99 011, sähköposti: sales@hedonspa.com