Hotel Tammsaare

Hotel Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta. Tämän hotellin hinta-laatusuhde on hyvä.
Hotelli

Hotel Tammsaare sijaitsee Pärnun kauniilla rantakadulla Tervise Paradiis -kylpylähotellia vastapäätä, noin 350 metrin päästä uimarannasta ja noin 1,6 kilometrin päässä keskustasta.

Hotelli on savuton ja tarjolla on ilmainen WiFi. Hotellissa on 23 huonetta. Kaikissa huoneissa on puiset huonekalut ja televisio. Standard huoneiden lisäksi hotellissa on deluxe huoneita, joissa on amme tai sauna. Aamiainen tarjoillaan seisovassa pöydässä. Hotellissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen.

Hotellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva aulabaari ja toukokuun alussa avautuu kahvila-ravintola, jossa on tarjolla ja illallista perjantaisin ja lauantaisin. Hotellissa toimii myös kauneussalonki, joka tarjoaa esimerkiksi hierontaa, kauneushoitoja, kampaamopalveluita ja manikyyrejä. Hotellissa ei ole hissiä, joten se ei sovi liikuntarajoitteisille ihmisille.

Hotell Tammsaare on hyvä valinta pariskunnille ja ystävien kanssa matkustaville.

 

IMT asiakasarviot
5 / 10
Tripadvisor
3 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • perks.icon-hotel-breakfast

  • perks.icon-hotel-beach

  • perks.icon-list-restaurant

  • perks.icon-list-wifi

  • perks.icon-list-parking

Miksi valita Hotell Tammsaare
Pieni ja rauhallinen hotelli
Lähellä merenrantaa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Standard huone

Standard huoneissa on ranskalainen parveke. Huoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa. Kaikki huoneet sopivat allergisille ja savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellissa ei ole invahuoneita. Mikäli huoneeseen haluaa lisävuoteen, on huoneessa ahdasta liikkua.

Deluxe saunalla

Saunallisen deluxe huoneen koko on noin 22 m². Kaikki huoneet sopivat allergisille ja savuttomia. Huoneeseen mahtuu kaksi lisävuodetta ja lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin enintään viisihenkinen perhe voi majoittua huoneessa. Huoneessa ei ole ilmastointia. Saunalliset deluxet varattavissa puhelimitse (03 45800) tai sähköpostilla (matkat@imt.fi).

Deluxe poreammeella

Deluxe huoneet ovat tilavia (25 m²) huoneita, joissa on poreamme. Kaikki huoneet ovat allergiahuoneita ja savuttomia. Huoneessa ei ole ilmastointia. Huoneeseen mahtuu kaksi lisävuodetta ja lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin enintään viisihenkinen perhe voi majoittua huoneessa. Deluxe huone poremmeella on varattavissa puhelimitse (03-45800) tai sähköpostilla (matkat@imt.fi).

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Tammsaare

Tammsaare 24B, 80010 Pärnu
Puh: +372 445 5500
S-posti: info@astra.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1,6 kilometriä
Uimarannalle
Uimarannalle
350 metriä
Rantapuistoon
Rantapuistoon
800 metriä

Lisätiedot majoituksesta

  • Buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8:00–10:00
  • Ravintola avoinna pe ja la klo 17:00–22:00