Hotel Tammsaare

Hotel Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta. Tämän hotellin hinta-laatusuhde on hyvä.
Hotelli

Hotel Tammsaare sijaitsee Pärnun kauniilla rantakadulla Tervise Paradiis -kylpylähotellia vastapäätä, noin 350 metrin päästä uimarannasta ja noin 1,6 kilometrin päässä keskustasta.

Hotelli on savuton ja tarjolla on ilmainen WiFi. Hotellissa on 23 huonetta. Kaikissa huoneissa on puiset huonekalut ja televisio. Standard-huoneiden lisäksi hotellissa on Deluxe-huoneita, joissa on amme tai sauna. Aamiainen tarjoillaan seisovassa pöydässä. Hotellissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen.

Hotellissa toimii myös kauneussalonki, joka tarjoaa esimerkiksi hierontaa, kauneushoitoja, kampaamopalveluita ja manikyyrejä. Hotellissa ei ole hissiä, joten se ei sovi liikuntarajoitteisille ihmisille.

Hotell Tammsaare on hyvä valinta pariskunnille ja ystävien kanssa matkustaville.

Vuoden 2022 alusta alkaen hotellilla ei ole enää miehitettyä vastaanottoa vaan varaajalle lähetetään tekstiviestillä ovikoodi hotellin sisäänkäyntiin sekä varatun huoneen numero ja ovikoodi, jolla pääsee huoneeseen.

IMT asiakasarviot
5 / 10
Tripadvisor
3 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varattava erikseen. Lisämaksu 15¤/lemmikki/yö

  • Tilaussauna

Miksi valita Hotell Tammsaare?
Pieni ja rauhallinen hotelli
Lähellä merenrantaa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Tammsaare

Tammsaare 24B, 80010 Pärnu
Puh: +372 445 5500
S-posti: info@astra.ee
Vastaanotto
+372 5562 2818
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Uimarannalle
Uimarannalle
350 m
Rantapuistoon
Rantapuistoon
800 m
Keskustaan
Keskustaan
1,6 km