Kapten Kurgo Villa

Viihtyisä ja pieni huvilahotelli, Kapten Kurgo Villa sijaitsee lähellä Pärnun uimarantaa, ja keskustaankin on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellissa on ulkouima-allas ja lasten leikkikenttä.
Hotelli

Kapten Kurgo Villa -hotelli on viihtyisä huvilahotelli. Hotellissa on kaksi eri rakennusta, Villan eli puisen huvilatalon puoli sekä Garden, eli rivitalon puoli. Huoneita on molemmilla puolilla kahdessa kerroksessa. Hotellissa on yhteenä 27 huonetta. Hotelli on savuton ja kaikissa huoneissa on WiFi. Omalla autolla saapuville asiakkaille on ilmainen pysäköinti hotellin alueella. Hotellissa on myös joitakin lemmikkihuoneita.

Hotellissa on Piparmünt niminen 50-paikkainen ravintola. Kesäisin ravintolan yhteydessä on kaunis ulkoterassi. Vastaanoton yhteydessä on myös aulabaari. Kaikki ravintolat on suljettu tällä hetkellä! Hotellissa on myös ulkouima-allas ja lasten leikkikenttä. Garden puolelta löytyy myös tilaussauna.

Kapten Kurgo Villa sopii erityisen hyvin lasten kanssa matkustaville.

IMT asiakasarviot
27 arvostelua
7.9 / 10
Tripadvisor
62 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • perks.icon-hotel-breakfast

 • perks.icon-hotel-beach

 • perks.icon-list-restaurant

 • perks.icon-list-sauna

  perks.icon-list-sauna

  Tilaussauna

 • perks.icon-list-parking

 • perks.icon-list-wifi

 • perks.icon-list-pool

 • perks.icon-list-family

 • perks.icon-list-kids

  perks.icon-list-kids

  Lasten leikkikenttä

 • perks.icon-list-pets

  perks.icon-list-pets

  10 €/vrk - varattava etukäteen

Miksi valita Kapten Kurgo Villa
Viihtyisä pieni hotelli lähellä rantaa
Suosittu lapsiperheiden keskuudessa
Hotellissa on ulkouima-allas

Tutustu hotelliin

Huoneet

Standard huone (garden)

Garden puolen huoneissa on oma patioalue tuoleineen. Kaikissa huoneissa on parkettilattia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneissa on joko parisänky tai erilliset vuoteet. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja sopivat allergikoille. Huoneen koko on noin 15 m². Hotellissa ei ole invahuoneita.

Standard huone (huvila)

Huvilan puolen standard huoneet ovat kooltaan noin 14-15 m² ja kaikissa huoneissa on parkettilattia. Huoneet ovat savuttomia ja sopivat allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huvilan puolen huoneet ovat kaikki erikokoisia. Hotellissa ei ole invahuonetta.

Perhehuone (huvila)

Perhehuone on yksi iso huone, johon saa enintään kolme lisävuodetta lapsille (alle 12-vuotiaille) tai kaksi lisävuodetta yli 12-vuotiaille. Lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin huoneeseen mahtuu enintään kuusihenkinen perhe. Huoneessa ei ole ilmastointia. Perhehuone sijaitsee huvilan puolella 2. kerroksessa. Huomioithan että perhehuoneet ovat varattavissa ainoastaan perheille!

Juniorsviitti (huvila)

Juniorsviitti on tilava noin 22 m² huone. Huoneessa on parkettilattia. Huoneessa ei ole ilmastointia. Juniorsviitti sijaitsee huvilan puolella 1. kerroksessa. Huoneeseen saa kaksi lisävuodetta lapselle tai aikuiselle. Lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin huoneeseen mahtuu enintään viisihenkinen perhe. Juniorsviitti on varattavissa puhelimitse (03 45800) tai sähköpostilla (matkat@imt.fi).

Sijainti ja yhteystiedot

Kapten Kurgo Villa

Papli 13, 80012 Pärnu
Puh: +372 44 25736
S-posti: kurgovilla@kurgovilla.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1 kilometri
Uimarannalle
Uimarannalle
500 metriä

Lisätiedot majoituksesta

 • Aamiainen tarjoillaan klo 8:00–11:00
 • Piparmünt-ravintola avoinna su–to klo 12:00–21:00 ja pe–la klo 12:00–23:00 (toistaiseksi suljettu)
 • Lemmikit 10 €/vrk – varattava etukäteen