Rannahotell

Suosittu Rannahotell sijaitsee Pärnun rantapromenadin varrella vain muutaman askeleen päässä rantahiekasta. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.
Hotelli

Rannahotell on 30-luvun funkistyyliä edustava tyylikäs ja erittäin suosittu nelikerroksinen hotelli aivan meren rannalla. Keskustaan on matkaa noin kilometri. Hotellissa on matkatavaroiden säilytys, pesulapalvelut, huonepalvelu, biljardipöytä, lasten leikkihuone, yksityissauna ja polkupyörän vuokrausta. Hotellissa on 55 huonetta, joista 11 on avaria sviittejä. Kahdesta erityisen ylellisestä sviitistä avautuu ainutlaatuinen panoraamanäkymä Pärnun lahdelle. Lisäksi hotellissa on huoneita merinäköalalla ja/tai parvekkeella, yhden hengen huoneita puistonäkymällä, superior huoneita, perhehuoneita ja juniorsviittejä.

Omalla autolla matkustaville hotellin edessä on ilmainen pysäköintialue. Buffet aamiainen kuohuviinillä tarjoillaan ravintolassa joka päivä klo 7:00–11:00. Rannahotellista löytyy myös kauneushoitola, á la carte ravintola sekä kesäterassi, joilta on kaunis ja avara näkymä merelle.

Rannahotell sopii hyvin lapsien kanssa matkustaville, sekä matkailijoille, jotka haluavat majoittua mahdollisimman lähellä rantaa.

IMT asiakasarviot
36 arvostelua
8.8 / 10
Tripadvisor
609 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ravintola avoinna su–to klo 12:00–21:00 ja pe–la klo 12:00–22:30

  • Tilaussauna

  • Kaikissa huoneissa ilmastointi

  • Kauneushoitola

  • Kokoustilat

  • Polkupyörän vuokraus

Miksi valita Rannahotell
Erinomainen sijainti rannalla.
Suosittu lapsiperheiden keskuudessa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Rannahotell

Ranna pst 5, 80010 Pärnu
Puh: +372 44 44 444
S-posti: info@rannahotell.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1,5 kilometriä
Pärnu rantapuistoon
Pärnu rantapuistoon
600 metriä
Ranna-hotellin sijainti ja junior-sviitti merinäköalalla. Hotellin aamiainen meren äärellä (erikoisruokavalioni/laktoosi-intoleranssi oli huomioitu). Kaiken kruunasi aurinkoinen sää. Saimme uida meressä ja…
Iivari
Hyvä aamiainen, mahtava näköala huoneesta.
Pinja
Hotellin vastaanoton henkilökunta iloista ja palvelualtista!
Tiina
Hotellin sijainti erinomainen rannan lähellä.
Ulla