Rannahotell

Suosittu Rannahotell sijaitsee Pärnun rantapromenadin varrella vain muutaman askeleen päässä rantahiekasta. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.
Hotelli

Rannahotell on 30-luvun funkistyyliä edustava tyylikäs ja erittäin suosittu nelikerroksinen hotelli aivan meren rannalla. Keskustaan on matkaa noin kilometri. Hotellissa on matkatavaroiden säilytys, pesulapalvelut, huonepalvelu, biljardipöytä, lasten leikkihuone, yksityissauna ja polkupyörän vuokrausta. Hotellissa on 55 huonetta, joista 11 on avaria sviittejä. Kahdesta erityisen ylellisestä sviitistä avautuu ainutlaatuinen panoraamanäkymä Pärnun lahdelle. Lisäksi hotellissa on huoneita merinäköalalla ja/tai parvekkeella, yhden hengen huoneita puistonäkymällä, superior huoneita, perhehuoneita ja juniorsviittejä.

Omalla autolla matkustaville hotellin edessä on ilmainen pysäköintialue. Buffet aamiainen kuohuviinillä tarjoillaan ravintolassa joka päivä klo 7:00–11:00. Rannahotellista löytyy myös kauneushoitola, á la carte ravintola sekä kesäterassi, joilta on kaunis ja avara näkymä merelle.

Rannahotell sopii hyvin lapsien kanssa matkustaville, sekä matkailijoille, jotka haluavat majoittua mahdollisimman lähellä rantaa.

IMT asiakasarviot
36 arvostelua
8.8 / 10
Tripadvisor
609 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • perks.icon-hotel-breakfast

 • perks.icon-hotel-beach

 • perks.icon-list-restaurant

  perks.icon-list-restaurant

  Ravintola avoinna su–to klo 12:00–21:00 ja pe–la klo 12:00–22:30

 • perks.icon-list-bar

 • perks.icon-list-parking

 • perks.icon-list-elevator

 • perks.icon-list-wifi

 • perks.icon-list-family

 • perks.icon-list-kids

 • perks.icon-list-sauna

  perks.icon-list-sauna

  Tilaussauna

Miksi valita Rannahotell
Erinomainen sijainti rannalla.
Suosittu lapsiperheiden keskuudessa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Standard huone

Standard huoneista on puistonäkymä ja huoneiden koko on noin 14m². Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneissa on joko parivuode tai erilliset vuoteet. Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja ne sopivat allergisille.

Standard huone (merinäköala)

Huoneessa on merinäköala sekä parivuode tai erilliset vuoteet. Huoneessa ei ole ilmastointia. Huoneiden koko on noin 13 m². Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja ne sopivat allergisille.

Standard huone (merinäköala ja parveke)

Huoneissa on parveke merinäköalalla sekä ilmastointi. Suurimmassa osassa huoneita on parivuode, mutta hotellissa on myös muutama huone erillisillä vuoteilla.  Huoneiden koko on noin 13 m². Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja ne sopivat allergisille.

Superior huone

Huoneessa on parivuode ja vuodesohva sekä parveke merinäköalalla. Superior huoneissa on myös ilmastointi. Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja ne sopivat allergisille. Superior huoneet ovat varattavissa puhelimitse (03 45800) tai sähköpostilla (matkat@imt.fi).

Sijainti ja yhteystiedot

Rannahotell

Ranna pst 5, 80010 Pärnu
Puh: +372 44 44 444
S-posti: info@rannahotell.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1,5 kilometriä
Pärnu rantapuistoon
Pärnu rantapuistoon
600 metriä