Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee Pärnun huvivenesataman vieressä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa on monipuolinen kylpyläosasto ja kuntosali. Ravintolat, baarit ja kahvila palvelevat nälkäisiä ja janoisia. Kulttuurikeskuksessa järjestetään ajoittain ohjelmaa sitä kaipaaville.
Kylpylähotelli

Tervis kylpylähotelli sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Keskustaan on matkaa vain noin kilometrin verran. Hotelli koostuu 7 eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä.

Ravintolatarjonta on monipuolinen, voit valita Buffet-ravintolan tai a la carte ravintola ”Kuu”:n. Virvokkeita voit nauttia aula- tai Muuli-baarissa sekä käydä kahvilla Purje kahvilassa, jossa toimii samalla kirjasto.

Spa- ja saunakeskuksesta löytyy monipuolisesti eri vaihtoehtoja, siellä voi muun muassa harrastaa kuntouintia 25 m pituisessa uima-altaassa, rentoutua porealtaassa tai japanilaisessa kylvyssä. Lapsille löytyy oma lastenallas. Osastolla on myös erilaisia saunoja löylysaunasta suolasaunaan, valitse mieleisesi tai käy vaikka kaikissa. Virvokkeet voit nauttia allasbaarissa. Urheilua rakastavat viihtyvät kuntokeskuksessa, josta löytyy monipuolinen kuntosali ja liikuntasali.

Kaiken tämän lisäksi palvelee hotellissa pieni sekatavarakauppa, vaatekauppa, parturi-kampaamo, kauneushoitola sekä hammaslääkäri. Kulttuurikeskuksessa järjestetään ajoittaan ohjelmaa, muun muassa tansseja.

Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Kaikki kylpylän huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.

Kylpylän sauna-allasosastolla on kaksi invahissiä. Toisella pääsee allasosaston vastaanottoon ja toinen on 25-metrisessä altaassa altaaseen pääsyä varten. Liikuntarajoitteisten pitäisi kuitenkin ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

IMT asiakasarviot
859 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
211 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • perks.icon-hotel-breakfast

 • perks.icon-hotel-location

  perks.icon-hotel-location

  Keskustaan 1 km, Uimarannalle 2 km

 • perks.icon-list-restaurant

 • perks.icon-list-bar

 • perks.icon-list-parking

  perks.icon-list-parking

  Ei voi varata paikkaa etukäteen

 • perks.icon-list-elevator

 • perks.icon-list-wifi

 • perks.icon-list-sauna

 • perks.icon-list-pool

 • perks.icon-list-swimming

 • perks.icon-list-gym

 • perks.icon-list-sports

 • perks.icon-list-invalid

  perks.icon-list-invalid

  Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Kylpylän sauna-allasosastolla on kaksi invahissiä. Toisella pääsee allasosaston vastaanottoon ja toinen on 25-metrisessä altaassa altaaseen pääsyä varten. Liikuntarajoitteisten pitäisi kuitenkin ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

 • perks.icon-list-male-female

 • Kaikki huoneet savuttomia ja allergikoille sopivia

Miksi valita Tervis kylpylähotelli?
Hyvä sijainti lähellä keskustaa
Kylpyläosasto
Saatavilla monipuolisia kylpylähoitoja
Lääkäripalvelut
Usea eri ravintola ja baari
Kaikki yhden katon alla!

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tervis kylpylähotelli

Seedri 6, 80012 Pärnu, Viro
Puh: +372 445 0111
S-posti: tervis@spatervis.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun keskusta
Pärnun keskusta
1 km
Pärnun ranta
Pärnun ranta
2 km
Huvivenesatama
Huvivenesatama
500 m
Hotelli on ennalta tuttu, nyt saimme uuden ulottuvuuden ottamalla myös hoitoja. Uusittu allasosasto oli hyvä ja hotellin rauhallinen sijainti on…
Piia
Rauhallinen hotelli, jossa kaikki palvelut mitä tarvitsi loman aikana.
Raija
Kylpylä oli rauhallinen. Allasosasto ja saunat olivat siistit ja väljät, ei liikaa ihmisiä. Hoidot olivat erinomaisia, erityisesti pidin vartalohoidosta. Työntekijät…
Eija
Hotelli oli juuri sellainen kuin kuvittelimmekin. Hoitoja oli runsaasti saatavilla ja ne olivat todella hyviä. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä. Hotellin…
Marjo

Lisätiedot majoituksesta

HUOM! Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivät ovat 17.11.2020. Terviksen asiakkaat voivat veloituksetta käyttää Paradiisin vesipuistoa (3 h kerrallaan) huonekorttia näyttämällä (ei koske lisämaksullista Paradiisi Sauna -osastoa.

Purje kahvila, Kulttuurikeskus ja Kauneushoitola Helmi suljettu toistaiseksi.