Tervise Paradiis

Iso kylpylähotelli aivan Pärnun uimarannan tuntumassa, noin 1,5 kilometrin päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa viihtyvät kaiken ikäiset, erityisesti lapsiperheet kylpylän vesipuiston ansiosta. Tarjolla myös hoitoja ja lisämaksullinen saunaosasto aikuisempaan makuun.
Hotelli

Kylpylähotelli, josta ei tarvitse halutessaan poistua koko loman aikana. Huoneet ovat ilmastoituja ja hotellista löytyy WiFi, auton saa parkkiin hotellin parkkipaikalle.

Hotellin kylpyläosasto koostuu vesipetojen suosiossa olevasta vesipuistosta, jossa on muun muassa  liukumäkiä, seikkailuallas, vuoristojoki koskineen, porealtaat, löyly- ja höyrysaunat, ulkoallas sekä 100 m pitkä liukumäki hurjapäille. Aikuisempaan makuun kylpyläosastolta löytyy lisämaksullinen Paradiis-saunaosasto, jossa voit rentoutua erilaisissa saunoissa ja altaissa, kuten japanilaisessa kylvyssä ja suolasaunassa. Kylpyläosaston lisäksi voit käydä rentoutumassa kylpylän suurella hoito-osastolla, josta on saatavilla erilaisia terveys-, hemmottelu- ja kauneushoitoja.

Hotellin läheisyydessä on upeat ulkoilumaastot, mutta hotellissa on sen lisäksi Pärnun suurin kuntosali sekä aerobicsali. Kuntouimareille hotellista löytyy lisäksi 25 metrin uima-allas. Hotellissa on myös mahdollisuus keilata ja pelata biljardia.

Ravintolatarjonta hotellissa on monipuolinen; löytyy a la carte ravintola, buffet ravintola ja pikaruokaravintola lasten makuun. Lomajuomat voi nauttia hotellin aulabaarissa, kylpyläosaston allasbaarissa, Keila baarissa tai hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa Romantic baarissa, jossa voi samalla ihailla maisemia merelle päin.

imt.fi asiakasarviot
819 arvostelua
8.6 / 10
Tripadvisor
216 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Vartiomaton parkkipaikka

 • Tervise Paradiisissa on muutamia invahuoneita, joiden sisustuksessa sekä parvekkeelle pääsyssä on otettu huomioon liikuntarajoitteisen erityistarpeet. Esteetön liikkuminen pyörätuolilla on huomioitu muissakin Tervise Paradiisin yleisissä tiloissa. 

 • Vesipuisto

 • Paradiis Saunad -saunaosasto

  Paradiis Saunad -saunaosasto

  Lisämaksullinen

 • Terveys-, hemmottelu ja kauneushoitoja

Miksi valita Tervise Paradiis kylpylähotelli?
Loistava sijainti Pärnun uimarannan tuntumassa
Lapsille vesipuisto
Terveys-, hemmottelu- ja kauneushoitoja
Ravintolatarjontaa jokaiseen makuun
Ihaile maisemia Romantic Barin kattoterassilta
Pärnun suurin kuntosali
Modernit viihtyisät huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tervise Paradiis

Side 14, 80010 Pärnu
Puh: +372 44 51600
S-posti: sales@spa.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun keskustaan
Pärnun keskustaan
1,5 kilometriä
Pärnun uimarannalle
Pärnun uimarannalle
150 metriä
Pärnun rantapromenadi
Pärnun rantapromenadi
650 metriä
Pärnun rantapuisto
Pärnun rantapuisto
1 kilometri

Hurjaa menoa Tervise Paradiisin vesipuistossa!

Hotellista löytyi monipuolisesti kaikkea, sain lomaltani lepoa, hieronnat ja Pratiisisaunat takasivat sen. Hotellissa oli myös hieno kuntosali, joka on kuulemma…
Merja
Pariskunta
Kylpylähoidoista ehdottomasti parhaat olivat kokovartalo- ja päähieronta sekä kasvohoito! Hotelli oli kaikin puolin erinomainen ja ruoka hyvää. Paikka oli kaikenkaikkiaan…
Eila
Perheen kanssa
Kylpylä hotellissa oli upea. Pidimme myös erityisesti hotellin ympäröivistä ulkoilualueista.
Leena
Varttuneempi pariskunta
Parasta matkallamme oli Tervise Paradiis kylpylähotelli ja sen upea, lapsiystävällinen kylpylä ja hyvä ruoka. Kylpylässä oli myös ystävällinen palvelu.
Mari
Perheen kanssa

Lisätiedot majoituksesta

Huoltopäivät:

 • Vesipuistossa ja saunakeskuksessa on huoltopäivä jokaisen kuukauden toisena tiistaina (paitsi kesä-syyskuu). Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti. Asiakkaat voivat huoltopäivinä veloituksetta käyttää Tervis kylpylähotellin sauna- ja allasosastoa 3 h kerrallaan huonekorttia näyttämällä.
 • Keilasalin huoltopäivä on jokaisen kuukauden toinen keskiviikko.

Muita huomioitavia lisätietoja:

 • Matkan hintaan sisältyy uimahallin ja saunan, vesipuiston sekä kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina. Voimassaolevat aukioloajat voi tarkistaa kylpylän kotisivuilta:http://www.terviseparadiis.ee/aukioloajat. ’’Paradiisi Saunad’’- saunakeskuksen vierailu sisältyy su-to hotellimajoituksen hintaan (pois lukien 1.6.–31.8.). Saunaosaston käyttö on maksutonta sunnuntai-torstai, viikonloppuna lisämaksullista.
 • Viron kansallisina juhlapyhinä saattaa hoitovalikoima olla suppeampi, sekä kylpylän palveluiden aukioloajat olla poikkeavia. Poikkeavat aukioloajat ovat nähtävillä kylpylässä.