Viiking

Suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli tarjoaa monipuolisia kuntouttavia, ennaltaehkäiseviä ja hemmottelevia hoitoja. Pärnun uimaranta sekä keskusta sijaitsevat vain noin 1 kilometrin kävelymatkan päässä.
Kylpylähotelli

Viiking Spa sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä noin kilometrin päässä uimarannalta sekä keskustasta. Suosittu kylpylähotelli tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia kuntouttavia, ennaltaehkäiseviä sekä hemmotteluhoitoja.

Hotellia on laajennettu useaan otteeseen. Hotellin 154 huonetta sijaitsevat neljässä erilaisessa majoitusrakennuksessa, jotka yhdistyvät toisiinsa lasikäytävin. Kaikki huoneet ovat savottomia ja niiden tyyli ja kunto vaihtelee eri talojen välillä.

Upea Viiking Saga – vesikeskus on varsinainen viikinkien keidas! Omaleimaisessa kylpylässä saunat on ripoteltu luoliin ja onkaloihin, pääaltaalle ilmettä antaa sen keskellä saaressa sijaitseva sauna. Viikinki–ajan tunnelmaa luo osaltaan myös katolla sijaitseva viikinkien kotasauna sekä rentouttava katajasauna. Lisäksi hotellilta löytyy kauneus– ja hammashoitolat, apteekki, kokoustiloja, kauppa sekä kampaamo.

Viiking Spa on erikoistunut sydäninfarktien ja sydänleikkausten jälkeiseen kuntoutumiseen, luu- ja nivelvaivoihin, hermojuuritulehduksen, verenpainetaudin, erilaisten kroonisten tulehdusten ja stressin hoitoon. Ennaltaehkäisevällä terveystutkimuksella varmistat oman terveydentilasi. Myös rentoutumiseen kylpylä tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja. Tanssihaluisille järjestetään tansseja viikottain.

Viikingistä löytyy 2 invahuonetta, jotka sijaitsevat C-rakennuksessa ja hissillä pääsee ruokasaliin. Hoitovalikoima on rajattu, koska joka paikkaan ei kuitenkaan pääse pyörätuolilla. Hotellissa on invapysäköintipaikka.

IMT asiakasarviot
511 arvostelua
8.2 / 10
Tripadvisor
664 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Keskustaan n. 1 km

  • Buffet ravintolassa aamiainen ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00, lounas klo 12.00-14.00 ja päivällinen klo 17.00-19.00.

  • Lobby Baari avoinna päivittäin klo 12.00–23.00

  • Hotellin sisäpihalla ilmainen pysäköinti asiakkaille, valvontakamerat alueella, mutta ei vartiointia.

  • 20 €/yö - varattava erikseen

Miksi valita Viiking Spa?
Hyvä sijainti puolivälissä rantaa ja keskustaa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Viiking

Puh: +3724490500
S-posti: info@viiking.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vallihauta
Vallihauta
100 m
Uimaranta
Uimaranta
1 km
Keskusta
Keskusta
1 km
Vanhan sepän paja
Vanhan sepän paja
500 m

Parasta oli kylpylän sijainti kävelyetäisyydellä keskustasta rauhallisella paikalla.
Heikki
Hoidot kylpylässä olivat onnistuneita ja hoitojen antajat olivat ammattitaitoisia ja ymmärsivät hyvin suomea.
Erkki
Parasta olivat hotellin sijainti, tunnelma, hoidot ja siisteys. Uusi sauna- ja allasosasto on mahtava lisä!
Minna
Kylpylässä oli sopivasti iltaohjelmaa.
Päivikki

Lisätiedot majoituksesta

Huom! Vaikka kylpylässä on muutama invahuone, voi pyörätuolilla liikkuminen kylpylässä olla hankalaa mm. pitkien käytävien vuoksi ja ruokasaliin pääsy vaatii kolmen hissin käyttämistä. Aulassa tai ruokasalin lähellä ei ole invavessaa.

Matkan hintaan sisältyy ilman hoitopakettia kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6:30-7:30, la-su klo 7:00-10:00 C–talon saunaosastolla, sekä sauna- ja vesikeskus Viiking Saagan sisäänpääsy aukioloaikoina; ma–pe klo 12:00–22:00, la–su ja kansallisina juhlapyhinä klo 10:00–22:00.

 

Lue lisää Viiking kylpylän hoitopaketeista