Ikaalisten matkatoimisto

Perhelomat ja perhematkat

Perhelomat-001

Perhelomat lasten suosikkikohteisiin!

Ikaalisten Matkatoimiston perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin perhekohteisiin. Lapsiperheiden ehdoilla rakennetuissa lomamatkoissa on pyritty löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaat kokonaisuudet ja perhehotellit. Lomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille!

Koko perheen kestosuosikkeja ovat Legoland ja Kööpenhamina sekä Kolmårdenin eläinpuisto, joissa matkan hinta sisältää myös Suomen puolen bussikuljetukset satamaan Ikaalisten matkatoimiston reitiltä. Tarjonnassamme on lisäksi useita kaupunkilomia lasten kanssa, niin Viroon kuin Ruotsiinkin. Valitse helppo ja suosittu Tallinna, raikas Tartto, perheystävällinen Pärnu tai Tukholma. Viron perhekylpylöissä isot ja huimat vesipuistot löytyvät Tallinnan Viimsi-kylpylästä ja Pärnun Paradiisista. Tukholmassa suosittuja perhekohteita ovat mm. Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken sekä Vasa-museo ja Skanssen.

Matkalle Viroon

 

Koko perheen kylpylälomat

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät Tallinnan Kalev Spa tai Viimsi Spa, Pärnun Tervise Paradiis tai Tervis sekä Rakveren Aqua Spa eivät jää Suomen kylpylöille kakkoseksi. Löydä kylpyläelämykset Virosta!

Lue lisää Viron perhekylpyöistä

Tallinna lapsille

Tallinna on erinomainen kohde lapsiperheille. Tekemistä löytyy vaikka moneksi päiväksi. Ikaalisten Matkatoimistolta löydät hyvät ohjelmavinkit unohtamatta lapsiperheille sopivia hotelleja ja matkoja. Tule tutustumaan!

Lue lisää Tallinnan hotellisuosituksista lapsiperheille

Kolmårdenin matkat kesällä

Kolmården - Suuri eläinpuisto

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Kolmården, risteily- ja hotellimatkat

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Kolmårdenin oman auton paketit

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

Legolandin matkat

Legoland Tanska

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta

Disneyland ja Pariisi – elämysmatka koko perheelle

Disneyland ® Paris

Disneyland ® Paris on kohde jossa koko perhe kokee riemukkaita elämyksiä! Kohtaa Frozenin prinsessat Elsa ja Anna, halaa Mikki Hiirtä, koe Buzz Lightyearin laserseikkailu tai Martin ja Salaman rallirata. Kaiken keskellä uinuu ihana Prinsessa Ruususen linna!

Lue lisää

Pärnun rantalomalle keskikesällä

Risteilyt lapsiperheille

Lasten risteily

Laivoilla riittää paljon kivaa tekemistä lapsille. Puuhailu leikkihuoneessa, esiintyjät, aktiviteetit ja hyvä ruoka.

Lue lisää

Perheet huomioidaan myös busseissa

Asiakaslupaukset lapsiperheelle

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Ilmainen WiFi -verkko busseissa

Ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa asiakkailleen langattoman verkon busseissa. WiFi on käytössäsi heti, kun nouset bussiin ja voit surffailla verkossa myös Baltian maissa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

Lue lisää WiFi:stä bussimatkoilla

Turvaistuimet bussissa

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Matkaan voit lähteä helposti myös omalla autolla

Omalla autolla matkalle

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Kesällä 2018 risteilyt Visbyyn, mahdollisuus vierailla Peppi Pitkätossun kesämaassa!

Suositut Tallinnan hotellimatkat sopivat koko perheelle

Risteily+hotellimatkoilla vietetaan ensimmäinen ilta ja yö laivalla leikkien ja viihtyen

Lapsiperheet viihtyvät Viron kylpylöissä

Kalev Spa

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Huom! Vesipuisto on kokonaan suljettu remontin vuoksi maaliskuun loppuun 2019 asti.

Lue lisää Kalev Spasta

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

AQVA Hotel & Spa

Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle.

Lue lisää

Risteilyt Tukholmaan ja Tallinnaan

Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä

Varaa kätevä Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle ja nouti merimatkasta perheesi kanssa.

Lue lisää

Tekemistä lapsiperheille

Päivä Tallinnassa lapsiperheelle

Tallinna tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Päivä Pärnussa lapsiperheille

Pärnu tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa riittää. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Tartto lapsille

Viron toiseksi suurin ja vanhin kaupunki tarjoaa kivaa tekemistä lapsille

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Tallinnan TV-torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan