Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Perhelomat ja perhematkat

Perhelomat-001

Perhelomat lasten suosikkikohteisiin!

Ikaalisten Matkatoimiston perhelomista löydät iloiset reissut suosituimpiin perhekohteisiin. Lapsiperheiden ehdoilla rakennetuissa lomamatkoissa on pyritty löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaat kokonaisuudet ja perhehotellit. Lomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille!

Koko perheen kestosuosikkeja ovat Legoland ja Kööpenhamina sekä Kolmårdenin eläinpuisto, joissa matkan hinta sisältää myös Suomen puolen bussikuljetukset satamaan Ikaalisten matkatoimiston reitiltä. Tarjonnassamme on lisäksi useita kaupunkilomia lasten kanssa, niin Viroon kuin Ruotsiinkin. Valitse helppo ja suosittu Tallinna, raikas Tartto, perheystävällinen Pärnu tai Tukholma. Viron perhekylpylöissä isot ja huimat vesipuistot löytyvät Tallinnan Viimsi-kylpylästä ja Pärnun Paradiisista. Tukholmassa suosittuja perhekohteita ovat mm. Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken sekä Vasa-museo ja Skanssen.

Matkalle Viroon

 

Koko perheen kylpylälomat

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät Tallinnan Kalev Spa tai Viimsi Spa, Pärnun Tervise Paradiis tai Tervis sekä Rakveren Aqua Spa eivät jää Suomen kylpylöille kakkoseksi. Löydä kylpyläelämykset Virosta!

Lue lisää Viron perhekylpyöistä

Tallinnaan lasten kanssa

Tallinnaan on kiva lähteä lasten kanssa, sillä Tallinna tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle. Valikoimassamme on yli 20 eri hotellia Tallinnan keskustassa ja sen tuntumassa. Tällä sivulla esittelemme niitä Tallinnan hotelleja, jotka sopivat erityisesti lapsiperheiden majoitukseen.

Lue lisää Tallinnan hotellisuosituksista lapsiperheille

Kolmårdenin matkat kesällä

Kolmården, risteily- ja hotellimatkat

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Kolmården ja päivä Tukholmassa Helsingistä

Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkalla näet upean eläinpuiston ja vietät toisen päivän Tukholmassa.

Lue lisää Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkoista

Kolmården ja päivä Tukholmassa Turusta

Kolmården ja Tukholman hotellimatkalla vietät riemmukkaan päivän eläinpuistossa ja toisen hauskan päivän Tukholmassa.

Lue lisää Kolmården ja Tukholman hotellimatka Turusta -matkasta

Kolmårdenin risteily

Kolmårdenin risteilymatkalla koet Kolmårdenin eläinpuiston ja risteilet Baltic Princess ja Silja Galaxylla kauniin merimatkan Turku-Tukholma välillä.

Lue lisää

Kolmårdenin oman auton paketit

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

2 päivää Kolmårdenissa Helsingistä

Tällä matkalla vietät kaksi kivaa päivää Kolmårdenin eläinpuistossa.

Lue lisää

2 päivää Kolmårdenissa Turusta

2 päivän Kolmården matkalla vietät kaksi hauskaa päivää upeassa eläintarhassa.

Lue lisää 2 päivää Kolmårdenissa matkasta

Legolandin matkat, Legoland bussilla matka myynnissä kesälle 2017. Muut matkat tulossa myyntiin.

Legoland Tanska

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta

Legoland & Kööpenhamina lentäen, 3 päivää

3 päivän matkalla vietät kaksi vauhdikasta päivää Legolandissa ja päivän valloittavassa Kööpenhaminassa.

Lue lisää Legoland & Kööpenhamina lentäen matkasta

Legoland & Kööpenhamina bussilla ja lentäen, 5 päivää

5 päivän matkalla nautit merellisestä laivamatkasta Baltic Princessillä, näet Tanskan saaret yhdistävät sillat, koet Kööpenhaminan kaupungin ja vietät kaksi riemukasta päivää Legolandin puistossa.

Lue lisää Legoland & Kööpenhamina bussilla ja lentäen matkasta

Legoland & Kööpenhamina lentäen ja bussilla, 5 päivää

5 päivän matkalla ehdit kokea Kööpenhaminan, viettää kaksi hauskaa päivää Legolandissa, matkata Tanskan upeita siltoja pitkin ja nauttia merimatkasta Tukholmasta Turkuun Silja Galaxylla.

Lue lisää Legoland & Kööpenhamina, lentäen ja bussilla matkasta

Legoland & Kööpenhamina bussilla, 5 päivää

5 päivän bussimatkalla nautit merellisestä laivamatkasta Baltic Princessillä, näet Tanskan saaret yhdistävät sillat, koet Kööpenhaminan kaupungin ja vietät riemukkaan päivän Legolandin puistossa.

Lue lisää Legoland bussilla matkasta

Disneyland ja Pariisi – elämysmatka koko perheelle

Pariisi + Disneyland

Lähde kurkistamaan Pariisin kattoja Eiffelin ylätasanteelta, näkemään Riemukaari ja Champs Elysee. Matkan suurin riemu koittaa, kun astutaan Disneylandin portista sisään ja kaksi ikimuistoista päivää Disneyn kanssa alkaa.

Tutustu Pariisi + Disneyland hotellimatkaan

Disneyland ® Paris

Disneyland ® Paris on kohde jossa koko perhe kokee riemukkaita elämyksiä! Kohtaa Frozenin prinsessat Elsa ja Anna, halaa Mikki Hiirtä, koe Buzz Lightyearin laserseikkailu tai Martin ja Salaman rallirata. Kaiken keskellä uinuu ihana Prinsessa Ruususen linna!

Lue lisää

Pärnun rantalomalle keskikesällä

Pärnun hotellimatka 2 yötä (aamiaisella)

Varaa meiltä miniloma Pärnuun. Pärnu sijaitsee vain 130 km päässä Tallinnasta. Saat samaan pakettiin laivamatkat, kuljetuksen, majoituksen sekä aamiaiset hotelliaamuina.

Tutustu Pärnun 2 yön hotellimatkaan

Pärnun hotellimatka 3 yötä (aamiaisella)

Tunnelmallinen Pärnu sijaitsee vain kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Vilkaimmillaan Pärnu on keskikesällä, mutta tekemistä löytyy ympäri vuoden. Varaa Pärnun 3 yön hotellimatka paketti meiiltä.

Tutustu Pärnun 3 yön hotellimatkaan

Pärnun hotellimatka 4 yötä (aamiaisella)

Upea pitkä hiekkaranta, vehreitä puistoja, rantabulevardi ravintoloineen, erilaiset kylpylät sekä monipuolinen kulttuuritarjonta ovat Pärnun kaupungin tunnuspiirteitä. Varaa meiltä helposti 4 yön pituinen hotellimatkapaketti Pärnuun.

Tutustu Pärnun 4 yön hotellimatkaan

Pärnun hotellimatka 5 yötä (aamiaisella)

Pärnussa voit nauttia upeasta pitkästä hiekkarannasta sekä nauttia pienen kaupungin idyllisestä tunnelmasta. Lähde rentoutumaan 5 yön hotellimatkalle Pärnuun.

Tutustu Pärnun 5 yön hotellimatkaan

Pärnun hotellimatka 6 yötä (aamiaisella)

Varaa Pärnun matka, ja lähde nauttimaan pikkukaupungin tunnelmasta! Kauttamme varaat matkat ja hotellin samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 6 yön hotellimatkaan

Pärnun hotellimatka 7 yötä (aamiaisella)

Varaa meiltä viikon mittainen kaupunkiloma Pärnuun. Saat helposti kuljetukset, laivamatkat ja majoituksen samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 7 yön hotellimatkaan

Perheet huomioidaan myös busseissa

Asiakaslupaukset lapsiperheelle

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Ilmainen WiFi -verkko busseissa

Ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa asiakkailleen langattoman verkon busseissa. WiFi on käytössäsi heti, kun nouset bussiin ja voit surffailla verkossa myös Baltian maissa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

Lue lisää WiFi:stä bussimatkoilla

Turvaistuimet bussissa

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Matkaan voit lähteä helposti myös omalla autolla

Omalla autolla matkalle

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Kesällä 2017 risteilyt Visbyyn, mahdollisuus vierailla Peppi Pitkätossun kesämaassa!

Visbyn risteily Silja Europa-laivalla

Uudistunut Silja Europa kuljettaa kesällä päiväksi kesäkaupunki Visbyyn!

Lue lisää Päivä Visbyssä -risteilystä.

Suositut Tallinnan hotellimatkat sopivat koko perheelle

Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Ota lyhyt loma keskelle arkea ja lähde Tallinnan 1 yön hotellimatkalle. Varaa lomasi edullisesti, matkusta helposti ja huolettomasti.

Tutustu Tallinnan 1 yön hotellimatkaan

Tallinnan hotellimatka, 2 yötä

Tarjoamme kahden yön hotellimatkoja Tallinnaan jokaiselle päivälle vuoden ympäri, niin aamu- kuin iltalähdöillä. Valitse yli 20 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava miniloma Tallinnassa!

Tutustu Tallinnan 2 yön hotellimatkaan

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä

3 yön hotellimatkalla saat enemmän aikaa tutustua Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. Valitse aikatauluusi parhaiten sopivat laivat ja edullinen, mutta laadukas keskustahotelli. Tallinnasta löydät lomatunnelmaa!

Tutustu Tallinnan 3 yön hotellimatkaan

Tallinnan hotellimatka, 4 yötä

Neljän yön hotellimatkalla on runsaasti aikaa tehdä edullisia ostoksia ja kiertää Tallinnan suositut nähtävyydet ja aktiviteetit. Valittavanasi on lukuisia eri hotellivaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan 4 yön hotellimatkaan

Risteily+hotellimatkoilla vietetaan ensimmäinen ilta ja yö laivalla leikkien ja viihtyen

1 yö laivalla + 1 yö Tallinnassa

Ensimmäinen yö laivalla ja 1 yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Edullinen vaihtoehto!

Tutustu Risteily + 1 yö Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 2 yötä Tallinnassa

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä. Yövyt ensimmäisen yön laivalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnan hotellissa.

Tutustu Risteily + 2 yötä Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 3 yötä Tallinnassa

Tällä matkalla vietät ensimmäisen yön laivalla ja voit nauttia sen tarjonnasta. Laivayön jälkeen yövyt kolme yötä Tallinnan hotellissa ja ehdit rauhassa Tallinnan nähtävyyksiin ja ostoksille.

Tutustu risteily + 3 yötä Tallinnassa matkaan

Lapsiperheet viihtyvät Viron kylpylöissä

Kalev Spa

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa.

Lue lisää Kalev Spasta

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

AQVA Hotel & Spa

Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Monipuolisella allasosastolla löytyy tekemistä niin pienemmille kuin isoimmillekin.

Lue lisää

Risteilyt Tukholmaan ja Tallinnaan

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!

Lue lisää

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää

Silja Europa risteily Tallinnaan

Silja Europa on palannut liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille. Tule nauttimaan uudistetun risteilyaluksen tarjoamasta viihteestä ja palveluista Tallinnan 22 tunnin risteilylle!

Lue lisää

Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä

Varaa kätevä Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle ja nouti merimatkasta perheesi kanssa.

Lue lisää

Tekemistä lapsiperheille

Päivä Tallinnassa lapsiperheelle

Tallinna tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Päivä Pärnussa lapsiperheille

Pärnu tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa riittää. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Tartto lapsille

Viron toiseksi suurin ja vanhin kaupunki tarjoaa kivaa tekemistä lapsille

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Tallinnan TV-torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan