Ikaalisten matkatoimisto

Tallinna lapsille

viimsi-spa-013

Lähde edullisesti lasten kanssa perhelomalle Tallinnaan!

Tallinnaan on kiva lähteä lasten kanssa, sillä Tallinna tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle. Valikoimassamme on yli 20 eri hotellia Tallinnan keskustassa ja sen tuntumassa. Tällä sivulla esittelemme niitä Tallinnan hotelleja, jotka sopivat erityisesti lapsiperheiden majoitukseen. Valitse useasta eri vaihtoehdosta teidän perheelle sopivin hotelli tai kylpylähotelli. Tallinnan hotelleihin on tarjolla perhehuoneita ja muita erikoishuoneita, jotka sopivat perhelomalle.

Ikaalisten Matkatoimistosta löytyy hotellimatkat Tallinnaan sekä risteily + hotelli -paketit, joissa vietetään yksi yö Tallinkin Silja Europa -risteilijällä ja yksi tai useampia öitä Tallinnan hotellissa. Lähdöt Tallinnaan joka päivä! Matkat Helsingin Länsiterminaalista Tallinnaan taittuvat mukavasti Tallinkin shuttle-aluksilla eli Starilla ja Megastarilla vain kahdessa tunnissa. Saatavilla on myös kätevät Suomen puolen bussikuljetukset monelta eri reitiltä, useille laivavuoroille ympäri vuoden.

Perhepaketit Ikaalisten Matkatoimistosta – hyvällä hinta-laatusuhteella!

Huom! Osa perhehuoneista ja muista erikoishuoneista on varattavissa vain suoraan toimistostamme. Jos et löydä haluamaasi huonetta nettisivuilta, ota rohkeasti yhteyttä (puh. (03) 45 800, ma–pe klo 9–17). Voit myös täyttää varauspyyntölomakkeen – niin otamme Sinuun yhteyttä. Varaa Tallinnan matkasi heti!

Tallinnassa perhelomalle suositeltuja hotelleja

Original Sokos Hotel Viru

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Park Inn by Radisson Central

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin.

Lue lisää Park Inn Centralista

Nordic Hotel Forum

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, Business Centre sekä Relax Centre, jonka uima-altaan ja saunojen käyttö sisältyy hintaan.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Radisson Blu Sky Hotel

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin.

Lue lisää Blu Skysta

Swissôtel Tallinn

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Majoitu perheen kanssa jossain Tallinnan riemukkaista kylpylähotelleista

Kalev Spa

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Huom! Vesipuisto on kokonaan suljettu remontin vuoksi maaliskuun loppuun 2019 asti.

Lue lisää Kalev Spasta

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

Tallink Spa & Conference

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali.

Lue lisää Braavo hotellista

Tallinnan hotellimatkat

Risteily + hotellimatkat Tallinnaan