Perinteinen kylpyläloma


Virolla on pitkä historia laadukkaiden kylpyläpalveluiden tuottajana. Erilaiset hoidot, hieronnat ja terveyskylvyt virkistävät kehoa ja mieltä, valittavanasi on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja hoitopaketteja. Tutustu terveyspainotteiseen kylpylävalikoimaamme ja varaa oma hyvän olon matkasi!

Tutustu Pärnun kylpylälomiin

Kylpylähotelli sijaitsee Pärnun huvivenesataman vieressä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa on monipuolinen kylpyläosasto ja kuntosali. Ravintolat, baarit ja kahvila palvelevat nälkäisiä ja janoisia. Kulttuurikeskuksessa järjestetään ajoittain ohjelmaa sitä kaipaaville.

Lue lisää

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

Tutustu Haapsalun kylpylälomiin

Hestia Hotel Haapsalu SPA:n (entinen Laine) ehdoton vahvuus on sen sijainti aivan merenlahden rannalla, lähellä promenadia ja Haapsalun vanhaa keskustaa. Kylpylällä on monipuolinen hoito-osasto. Mutahoitoihin käytetään Haapsalun omaa, terveysvaikutteista hoitomutaa.

Lue lisää

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia.

Lue lisää Haapsalun kylpylälomista

Tutustu Toilan kylpylälomiin

Toilan kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Se sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä, kivenheiton päässä merenrannasta. Kylpylän viressä on kaurin Orun puisto. Kylpylässä tarjotaan klassisia kylpylähoitoja.

Lue lisää

Tutustu Saarenmaan kylpylälomiin

Kylpylä sijaitsee kauniin rantakadun varrella, Piispanlinnan välittömässä läheisyydessä. Pihassa vierailijaa tervehtii saarenmaalaistaruston sankari: elämäniloinen, väkivahva ja aina auttavainen jättiläinen Suur Töll vaimonsa Piretin kanssa. Kuressaaren palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Tutustu Tallinnan kylpylälomiin

Lue lisää kylpylähoidoista

Kylpylöiden hoitopaketit sisältävät laajan valikoiman erilaisia kylpylähoitoja. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitoihin.

Lue lisää