Pietarin hotellimatkat

pietari-venaja-009

Pietarin matkalle pääset ilman viisumia laivalla Helsingistä.

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Yli 300-vuotiaan Pietarin kaupungin keskeiset osat on jo korjattu asuun, jossa ne eivät ole esiintyneet vuosikymmeniin. Venäjän tsaareilla ja keisarinnoilla oli valtaa, rahaa ja alamaisia. He käyttivät säälimättä niitä kaikkia. Resurssien pitääkin olla rajattomat, jos tehdään loistelias suurkaupunki suolle. Pietarin rakentaminen avasi keisarikunnan länteen. Se oli Pietari Suuren suunta.

On harvoja kaupunkeja joiden rannoilla makaavat aidot Sfinksit – Pietari on yksi niistä. Pietarin taidehistoriallisen museon Eremitaasin näyttely on valtava ja arvoesineiden kirjo niin suuri, että niiden läpikäyminen vie vuosia. Luonnotieteelinen museo taas on yksi maailman suurimmista. Iisakinkirkko on maailman neljänneksi suurin kupolirakennus ja sen rakentaminen on aikanaan vienyt yli 40 vuotta. Pietari on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Kaupunkilomia löytyy myös moniin muihin Euroopan kohteisiin.

Pietarin hotellimatkat

Pietarin hotellit

Neva joen sivuhaaran rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa viihtyisän ja mukavan majoituksen katedraalien ja museoiden lähellä. Mariinski teatteri sijaitsee 2km päässä.

Lue lisää

Historialliseen rakennukseen vuonna 2018 avattu hotelli on oiva valinta kulttuurin, historian ja arkkitehtuurin ystäville. Hotelli sijaitsee 2,5km päässä Talvipalatsista.

Lue lisää

Loistelias kylpylähotelli, joka kutsuu nauttimaan upeasta Pietarin kaupungista sekä hotellin hemmottelevista hoidoista. Hotelli sijaitsee sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella.

Lue lisää

Sijaitsee Vasilin saarella, lähellä monia nähtävyyksiä. Hotellissa on useita yksilöllisesti sisustettuja huoneita sekä ravintola, irlantilainen pubi, kuntosali ja saunaosasto.

Lue lisää

Pietarin historiallisessa keskustassa, Nevski prospekt -kadun välittömässä läheisyydessä sijaitseva hotelli, josta hyvä kulku julkisilla liikenneyhteyksillä. Kuuluisa Eremitaasi-museo sijaitsee vain 600 metrin päässä hotellista.

Lue lisää

Kodikas hotelli Pietarin historiallisessa kaupunginosassa kauniin, vihreän puiston ympäröimänä. Hotellissa jokainen yksityiskohta on keskittynyt Cosy living and Smart working -konseptiin.

Lue lisää

Pietaria pääset ihastelemaan myös Päivä Pietarissa risteilyllä