Pikkujoulut 2021 ja pikkujoulumatkat


Vuoden lähestyessä loppua on mukava joulun alla vaihtaa hetkeksi vapaalle ja lähteä viettämään pikkujouluja ystävien kanssa, opiskeluporukalla, työkavereiden kanssa tai vaikka itsekseen. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata ja viettää ikimuistoiset pikkujoulut. Hyvä tapa viettää pikkujouluja on lähteä pikkujouluristeilylle, hotellimatkalle tai minilomalle kylpylään. Juhlan lisäksi kannattaa hyödyntää myös laivojen, hotellien ja kylpylöiden muita palveluita, kuten ruokailuja ja hoitoja, jotka voimme puolestanne varata. Tutustu tarkemmin pikkujouluristeilyihimme ja pikkujoulumatkoihimme.

Mikäli olet lähdössä pikkujouluihin työporukalla tai muuten isommalla seurueella, kannattaa tutustua myös Firman pikkujoulut -sivuun. Kauttamme voit helposti varata valmiit pikkujoulupaketit ryhmille, joihin valitsette haluamanne pikkujouluretket. Ehkä pikkujoulunne kruunaa retki Sakun oluttehtaalle Tallinnassa tai kierros Tallinnan boheemissa kaupunginossassa Kalamajassa?  Riikassa ja Tarttossa on myös tarjolla monipuolisesti retkiä ryhmille.  Tutustu Tallinnan, Riikan ja Tartton pikkujouluretkiin.

pikkujoulut-ryhma-juhla-002

Pikkujoulut risteillen

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat helposti ja kätevästi pikkujouluristeilyn niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle. Voit risteillä Helsingistä Tallinnaan, Tukholmaan ja Pietariin sekä Turusta Tukholmaan. Tutustu tarkemmin eri risteilyvaihtoehtoihin.

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujouluristeilyt helposti myös isolle porukalle. Tutustu matkatarjontaamme ja vietä unohtumattomat pikkujoulut.

Lue lisää

Pikkujoulut työporukalle

Vuoden uurastuksen jälkeen on mukava joulun alla vaihtaa hetkeksi vapaalle ja järjestää työpaikan pikkujoulut. Valitse työporukallenne sopiva matka, me huolehdimme lopusta.

Pikkujoulut porukalla

Firman pikkujoulut kannattaa varata Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tarjoamme valmiit matkapaketit työporukoille, edullisesti ja vaivattomasti!

Lue lisää

Pikkujoulumatka Tallinnaan

Miltä kuulostaa pikkujoulut Tallinnassa? Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujoulumatkan ja valmiit matkapaketit helposti myös isolle porukalle!

Lue lisää

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Pikkujoulumatka Pärnuun, Tarttoon ja muualle Viroon

Pikkujoulut Euroopassa

Valitse oma suosikkikohteesi laajasta Kaupunkiloma-valikoimastamme. Kulttuuria, ostoksia, makumatkoja - näitä kaikkia löydät meidän kaupunkilomiltamme!

Lue lisää