Ribno Alpine Hotel, Bled

Perheomisteinen Ribno Alpine Resort sijaitsee lähellä Blediä idyllisen havumetsän reunalla. Paikka tekee vaikutuksen jokaiseen, joka haluaa nauttia luonnon rauhasta ja rentoutumisesta.
Hotelli

Ribno Alpine Hotel sijaitsee luonnonkauniissa Ribnon kylässä noin 2,5 kilometrin päässä Bledin keskustasta sekä n. 1 tunnin ajomatkan päässä Planican hiihtostadionista. Tämä mänty- ja kuusimetsän keskellä sijaitseva hotelli tarjoilee upeat panoraamanäkymät sekä mukavat ulkoilumaastot. Hotellin huonekalut on valmistettu itse vanhasta, slovenialaisesta puusta, huonekalut ja huoneet ovat ainutlaatuisia ja mittatilaustyönä tehtyjä. Hotel Ribno on ensimmäinen slovenialainen Zero Waste -hotelli.

Hotellissa on kaikkiaan 61 huonetta, joissa varusteluna muun muassa ilmastointi ja ilmainen WiFi. Osassa huoneista on oma terassi tai parveke. Hotellin ravintolassa voi maistella herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, joita täydentää laaja valikoima slovenialaisia ​​viinejä. Hotellin aulassa on baari sekä mukavia paikkoja istuskella ja vaikka lueskella hotellin pienen kirjaston kirjoja. Hotellissa on myös kokousosasto sekä lisämaksullinen wellness-keskus, josta löytyy saunoja, poreallas sekä hierontapalveluja.

Tripadvisor
341 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Luonnonkaunis paikka metsän keskellä, n. 1 tunnin päässä Planicasta

  • Lisämaksullinen

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Ribno Alpine Hotel, Bled

Izletniska 44, Ribno, 4260 Bled, Slovenia
Puh: +386 4 578 31 00
S-posti: info@hotel-ribno.si
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Bledin kaupunki
Bledin kaupunki
2,5 km
Planica talviurheilukesku
Planica talviurheilukesku
48 km