Pohjoisen upeat helmet


Upea, lumoava Lappi ja pohjoinen luonto! Lappiin matkustetaan maailman ääristä asti, eikä ihme! Pohjoisen puhtaus, rauha ja henkeäsalpaavat maisemat luovat ainutlaatuisia elämyksiä.

Kuinka moni haaveileekaan yöstä revontulien alla, koiravaljakkoajelusta henkeäsalpaavan kauniissa talvimaisemissa, tunnelmallisista hetkistä kodassa ritisevän tulen äärellä.. Tee matkaunelmista totta ja koe taianomainen loma pohjoisessa!


Levi

Levi tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja jokaiselle! Tasokkaat palvelut, kattavat liikuntamahdollisuudet ja huikeat maisemat tekevät Levistä monen suosikkikohteen ympäri vuoden! Tänä vuonna Levin hiihtokausi starttasi ennätysaikaisin 2.10., joten innokkaimmat pääsevät rinteeseen ja hiihtämään ruskan vielä hiipuessa.
 

Inari, Ivalo ja Saariselkä

Koe pala aidointa Lappia! Inarin kunnassa sijaitsee kaksi Suomen suurinta kansallispuistoa ja alue tarjoaa loputtomasti mahtavia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Täällä pääset kokemaan rikasta paikalliskulttuuria sekä nauttimaan arktisen luonnon rauhasta.
 

Kuusamo

Koillismaalla Lapin tuntumassa sijaitseva Kuusamo tunnetaan jylhistä maisemistaan, puhtaasta luonnostaan sekä alueen laadukkaista palveluista. Rukan hiihtokeskus ja monipuolinen kylpylähotelli Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Kuusamoon on helppo rakastua!
 

Rovaniemi

Lapin pääkaupunki Rovaniemi tarjoaa elämyksiä koko perheelle ympäri vuoden! Rovaniemellä yhdistät lomaasi kätevästi kaupungin palvelut, lukuisat aktiviteetit sekä luonnonrauhan. Elämyspuisto SantaPark viihdyttää joulusta innostuneita kaikenikäisiä matkustajia!
 

Vuokatti

Vuokatti on huippuvalinta luonto- ja liikuntalomien viettoon! Kainuun vaikuttavan luonnon keskellä pääset nauttimaan luonnonrauhasta, monipuolisista aktiviteeteista ja palveluista. Vuokatti on kohtuullisen matkan päässä, matkustitpa mistä päin Suomea tahansa!

Tutustu hurmaaviin Lapin kohteisiimme

Levin alue on kasvanut vetovoimaiseksi viihdekeskukseksi tarjoten tekemistä ja riemua kaikkina vuodenaikoina. Talvisin Levi kerää yhteen suuren joukon talviurheilun ystäviä. Sulanmaan aikaan Lapin henkeäsalpaava tunturiluonto kiehtoo vaeltajia, retkeilijöitä ja aktiviteeteista nauttivia matkaajia.

Lue lisää

Ivalon ja Inarin alueella on helppo kohdata luonto, sillä taajamat lepäävät luonnonpuistojen äärellä. Kaksi Suomen suurinta luonnonpuistoa Lemmenjoki ja Urho Kekkosen kansallispuisto sijaitsevat vain tunnin ajomatkan sisällä. Sinua palvelevat ihastuttavat erämaahotellit, joissa arktisen luonnon rauha ja Lapin tunnelma on helppo saavuttaa.

Lue lisää

Perinteikäs Saariselkä kutsuu kohtaamaan liikunnan riemuja ja Lapin upeaa luontoa. Puhdas ympäristö ihastuttaa ja rauha valtaa matkaajan. Kauniit tunturimaisemat kutsuvat retkeilijää kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Rovaniemellä arktinen luonto yhdistyy elämään kaupungissa. Voit viettää lomasi museoissa ja kaupoissa, tai lähteä nauttimaan ympäröivästä luonnosta. Rovaniemen alueella voit nauttia pitkän talven hiihtoladuista tai syksyisen ruskan valloittavista vaellusreiteistä. Täytyy olla huikea paikka, kun joulupukkikin on valinnut sen kotikaupungikseen.

Lue lisää

Koe jylhä ja kaunis Kuusamo

Koillis-Suomessa sijaitseva Kuusamo on elinvoimainen ja jatkuvasti kehittyvä kaupunkikeskus. Se tunnetaan upeasta luonnostaan, erämaista ja kanjoninlaaksoissa kuohuvista koskista. Alueen monet aktiviteetit tempaavat mukaansa ympäri vuoden.

Lue lisää

Ihastu Kainuuseen

Vuokatti on ympärivuotinen matkakohde ja urheilu- ja luontomatkailijan paratiisi Kainuussa. Monipuolisten aktiviteettien lisäksi Kainuu tarjoaa rauhaa, hemmottelua ja herkullista, perinteistä ruokaa. Ajomatka on kohtuullinen, mistäpäin Suomea saavutkin. Talvilomien viettoon Vuokatti on lumivarma kohde.

Lue lisää

Tutustu ihaniin kotimaan joululomiin!

Kotimaa on täynnä mitä upeampia joulunviettopaikkoja! Ihka oikeaa jouluntuntua voi kokea lumisen Lapin maisemissa, Kainuun metsissä ja Saimaan parhaissa lomanviettopaikoissa. Tallinkin perinteinen jouluristeily suuntautuu ihanaan Maarianhainaan. Haetpa joulurauhaa aikuisten kesken, laadukasta majoitusta tai koko perheen joulumuistoja, löydät varmasti mieleisen matkan IMT:n joululomista!

Lue lisää

Road Trip-matkalla koet enemmän!

Katso lisää kotimaan kohteitamme:

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita kaikkina vuodenaikoina! Lähde tutustumaan kotimaahan ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista