Polttarit Tallinnassa

Ulkomailla järjestetyistä polttareista tulee mieleenpainuva kokemus, joka säilyy hääpäivän ohella muistoissa läpi elämän. Ikaalisten Matkatoimiston kautta teet kätevästi laiva- ja hotellivarauksen samalla kertaa. Matka ja rento yhdessäolo ystävien kanssa takaavat jo onnistuneen polttarielämyksen, mutta halutessasi voit myös lisätä erilaisia aktiviteetteja matkaanne. Poimi parhaat vinkkimme onnistuneeseen polttarireissuun.

Hemmottelua hoidoissa ja kylpylässä

Tallinnan matkasi yhteydessä voit käydä rentoutumassa erilaisissa hoidoissa Tallinnan kylpylähotelleissa. Osta lisäpalveluna hoito Tallinnan hotellimatkasi yhteyteen!

Lue lisää

Tallinnasta löytyy suuri määrä kauneushoitoloita, joissa voi kokeilla kaikkea mahdollista perinteisistä hoidoista uudempiin erikoisuuksiin.  Yöpymispaikaksi voi valita jonkun Tallinnan kylpylähotelleista, jolloin on mahdollista rentoutua myös altaiden lämmössä. Yksi tutustumisen arvoinen paikka on esimerkiksi Viimsi Span SPA+18 saunakeskus, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Hemmottelun jälkeen voi koko ryhmälle varata meikkaus- ja kampauspalveluita, jonka jälkeen polttariporukka onkin valmiina illan rientoihin.

Tapahtumia ja musiikkia

Ikaalisten Matkatoimiston konsertti- ja keikkamatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Tallinna on oiva paikka järjestää vaivattomasti unohtumatomat polttarijuhlat. Voit helposti lisätä matkaan erilaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tallinnan tasokas teatteri- ja konserttitarjonta kannattaa tarkistaa aina, sillä maailmanluokan esityksiin voi saada lippuja Suomen hintoja huomattavasti edullisemmin.

Wine & Dine

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat ravintolat Tallinnassa. Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Tallinnassa on erittäin laaja valikoima erilaisia ravintoloita ja ravintolassa ruokailu on edullisempaa kuin Suomessa. Jos nälkä yllättää niin ruoasta ei ole puutetta vaan ennemminkin iskee valinnan vaikeus. Lähiruoan ystävien kannattaa kokeilla paikallisen keittiön antimia ja kokeilunhaluisen vaikkapa antilooppia. Tallinnan ravintoloissa on lisäksi tarjolla paljon tuttuja kansainvälisen ja skandinaavisen keittiön herkkuja. Tallinnasta löytyy myös paljon pubeja, baareja ja yökerhoja, joissa voi jatkaa juhlintaa vaikka aamuun asti.

Monenlaisia aktiviteetteja

Tallinnassa ei aika käy pitkäksi. Voit helposti yhdistää matkaasi erilaisia elämyksiä.

Oletko hurjapää? Tallinnan TV-torni tarjoaa unohtumattoman mahdollisuuden TV-tornin reunalla kävelyyn. Korkeutta tulee maanpinnasta huimat 175 metriä. Harvemmin tulee ajeltua limusiinilla, mutta Tallinnassa se on mahdollista. Lisää ripaus luksusta matkaasi ja varaa limusiinikuljetus matkasi yhteyteen. Oletko oluen ystävä? Tallinnasta sinun on mahdollista lähteä tutustumaan Sakun oluttehtaaseen. Tallinnalla on pitkä ja rikas historia,  josta löytyy monia mukaansatempaavia ja jännittäviä legendoja. Näihin pääset tutustumaan jännittävällä Tallinnan Legendat -kierroksella.

Majoitusta jokaiselle

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Tallinnassa on varaa mistä valita myös majoituksen suhteen, aina 5 tähden hotelleista vaatimattomampiin 2 tähden hotelleihin saakka. Jos haluat panostaa majoitukseen, loistavia vaihtoehtoja ovat mm. Hilton Tallinn Park Hotel, Swissotel Tallinn tai von Stackelberg Hotel. Uintimahdollisuutta kaipaaville hyviä vaihtoehtoja ovat Nordic Hotel Forum tai Tallink Spa & Conference Hotel. Edullista majoitusta etsiville Tallinnasta löytyy esimerkiksi Braavo Spa hotel, Hotel Metropol sekä Seaport Hotel. Pihistä tai panosta majoitukseen, Tallinnasta löytyy varmasti oikea vaihtoehto.