Pyydä tarjous ryhmälle

Matkan onnistuminen on monen pienen yksityiskohdan summa. Meille matkojen järjestäminen on sydämen asia, jota teemme vahvalla ammattitaidolla ja kehittävällä otteella. Sinä matkasi järjestelijänä ansaitset avuksesi vain parhaat asiantuntijat ja siihen olet oikeassa paikassa. Lähetä meille tarjouspyyntö ryhmästäsi!

Jokainen matkakohde on erilainen ja vaatii kohteen erityispiirteiden tuntemista. Siksi Ikaalisten Matkatoimisto käyttää paikallisia kohdeasiantuntijoita apunaan matkapakettien suunnittelussa. Ryhmäsi pääsee kokemaan elämyksiä, joita vain kohteen tarkasti tunteva asiantuntija voi tarjota. Tuotteemme ovat turvallisia, laadukkaita – ja halutessasi myös uniikkeja.

Voitte jättää tarjouspyynnön matkasta ryhmälle, niin otamme Teihin yhteyttä. Toteutamme matkanne toiveidenne mukaan. Ryhmän minimihenkilömäärä on 12 henkilöä.

✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Ryhmänkerääjän etu syksy 2021:
Kun teet ryhmällesi (12 henkilöä tai yli) varauksen vuoden 2021 aikana (lähtöpäivä voi olla myös vuodella 2022) saat ryhmänkerääjän extraedun: Tammikuun Tallinnan hotellimatka puoleen hintaan -50% (voimassa 9.1.–3.2. su–to yöpymisissä) valitsemaasi hotelliin. Alennuksen voi käyttää kahden tai yhden hengen varaukseen standard -luokassa.