Rakvere

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 kilometriä Tallinnasta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä. Kaupungin uusitulla, Viron moderneimpana pidetyllä pääaukiolla on mukava nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Rakveressa on asukkaita n. 15 000. Kaupunki on Länsi-Virumaan maakuntakeskus ja maakunnan kulttuurillinen sekä koulutuksellinen sydän. Rakverea pidetään houkuttelevana sekä omalaimaisena kaupunkina. Kaupungin motto on ”tulvillaan energiaa”.

Kesäisin kaupunkia vartioiva Rakveren linna herää eloon. Silloin linnan uumenista löytyy niin keskiaikaisia ruokia tarjoava ravintola, kuin baarikin. Linna on myös pullollaan aktiviteetteja. Voit osallistua turnajaisiin, harjoitella jousiammuntaa tai hoitaa linnan suloisia eläimiä. Linnan miljöössä kuluu useampikin kesäpäivä.
Rakvere tunnetaan myös pronssisesta Tarvas-patsaasta, joka pystytettiin kaupungin 700-vuotisjuhlia varten. Tarvas lienee Baltian suurin eläintä kuvaava patsas. Graniittisen jalustan kanssa patsas on seitsemän metriä pitkä, neljä metriä korkea ja se painaa noin seitsemän tonnia.

Rakveren matkoilla majoitutaan AQVA Spa kylpylähotellissa, joka on Viron korkeatasoisin. Nautinnollisia hetkiä riittää niin hoidoissa kuin kattavalla vesiosastollakin.

Rakveressa välimatkat eivät ole kovin pitkiä ja taksilla on edullista liikkua. Rakveren kulttuurielämä on monipuolista ja vilkasta. Ohjelmatietoja saa yleensä hotelleista. Hyvä vierailukohde on myös Viron poliisimuseo, jossa viihtyy koko perhe. Kaupat ovat avoinna arkisin n. klo 9-18, suurimmat n. klo 20 asti, lauantaisin n. klo 9-16, tavaratalot n. 18 asti.

Miksi matkustaa Rakvereen?
Omaleimainen pikkukaupunki
Historiaa ja nykyaikaa
Kesäisin linnoitus on täynnä tekemistä
Kylpylä on Viron parhaimmistoa (jos ei jopa paras)
Riemullinen loma koko perheelle
Uusi kohde monelle matkailijalle

Matkat

Joulumatka Rakveren kylpylään

Helsinki–Tallinna
Tallinna–Rakvere
Rakvere, Aqva Spa (3 yötä)
Rakvere–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Vietä oman valintasi mukaan 3-5 yötä Rakveren Aqva Spassa. Kolmen yön matka 23.-26.12. on saatavissa Tallinna-Rakvere-Tallinna kuljetuksin.


Rakveren kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)
Rakvere-Tallinna
Tallinna-Helsinki


Rakveren kylpyläloma + 2 yötä Tallinnassa

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)
Rakvere-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Rakveren matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Rakveren kylpylälomista

Äiti-tytär laatuaikaa laadukkaassa kylpylässä ja mukava pikku kaupunki jossa vielä ollaan ystävällisiä. :)
Paula
Matkustamisen helppous, erinomainen hotelli ja kylpylä
Paula
Kylpyläosasto ja hoidot. Vesipuisto oli tosi hyvä ja saunat ihania.
Anne
Matkassa parasta oli hyvä suunnitelma, hyvät ystävät ja käytännön järjestelyt: IMT:n huolehtima autopaikka laivalippuineen ja hotellivaraus Aqua Spassa. Hyvät ruokapaikat Rakveressa ja…
Minna
Kaveriporukalla
96% Matkustajistamme suosittelee Rakveren kylpylälomaa

Tietoa kohteesta

Tietoa
Aikaero
Väkiluku
Kieli
viro
Valuutta
Päivälämpötilat
tammikuu
-5.3 °C
huhtikuu
3 °C
heinäkuu
16.5 °C
lokakuu
6.1 °C