AQVA Hotel & Spa

Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rentoutumista etsiville nautiskelijoille kuin aktiivisempaa lomaa hakeville. Kylpylä on tunnettu myös tasokkaasta ravintolatarjonnasta sekä ihanista hoidoista, täällä vietät monipuolisen hemmotteluloman!
Hotelli

Aqva Spa sijaitsee Rakveren keskustassa, puiston laidalla. Hotelli on avattu v. 2008 ja uusi rakennus v. 2012. Päärakennus ja uusin rakennus on yhdistetty toisiinsa lasikäytävällä. Hotellissa on 3 kerrosta ja 120 huonetta.

Kylpylän sisäänkäyntikerroksesta löytyy aulabaari Fresco sekä ravintola Fiore. Kokonaan savuttomasta hotellista löytyy tupakointitila hotellin 1. kerroksesta. Kylpylässä on vuokrattavissa kävelysauvoja ja vesijuoksuvöitä. Kylpylässä on iso ja laadukkaasti varusteltu kuntosali sekä mahdollisuus osallistua ohjatuille liikuntatunneille.

Aqva Span vahvuuksia on sen monipuolinen allas- ja saunaosasto. Allasosastolla on 6 allasta; myrskyävä meri virtauksineen ja aaltoineen, nautiskeluallas vedenalaisine hierontapisteineen, vastavirta-allas, ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas, 25-metrinen 6 radan kuntouintiallas sekä valoefektein varustettu Black Hole -vesiliukumäki. Perheen pienemmille on lisäksi kaksi lastenallasta. Vesipuistossa on myös baari. Saunakeskuksessa on aromihöyrysauna, suolahöyrysauna, infrapunasauna, sanarium eli kostea 60-asteinen rentoutumissauna sekä 85- ja 110 -asteiset perinteiset saunat, kylmävesiallas ja poreallas.

Hoito-osasto ja kauneuskeskus sijaitsevat hotellin alakerrassa, jossa on 19 viihtyisää hoitohuonetta. Tarjolla on ylellinen valikoima ihoa helliviä vartalo- ja kasvohoitoja, kylpyjä sekä erilaisia hierontoja. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, mm. ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda. Toinen erikoisuus on ns. Rasulbad-hoito, joka perustuu vuosituhansia vanhaan itämäiseen viisauteen terveyden, ihonhoidon ja kauneuden etsimisessä.

imt.fi asiakasarviot
205 arvostelua
8.9 / 10
Tripadvisor
246 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Sijaitsee keskustassa

 • Ilmainen hotellin asiakkaille

 • Kauneushoitola

 • Vesipuisto ja saunakeskus

 • Hoito-osasto

Miksi valita Aqva Spa
Yksi Viron parhaista kylpylöistä
Hemmottelua ja riemuja koko perheelle
Rakveren keskustan palvelut lähellä
Itämaisiin hoitoihin erikoistunut hoito-osasto
Hyvät puitteet ulkoiluun ja liikuntaan

Kuvia AQVA SPA:sta

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

AQVA Hotel & Spa

Parkali 4, Rakvere, 44308 Lääne-Viru maakond, Viro
Puh: +372 326 0014
S-posti: info@aqvahotels.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rakveren kaupungissa
Rakveren kaupungissa
Rakveren linnaan 450 m
Rakveren linnaan 450 m

Kurkista AQVA SPA:han

Matkassa parasta oli hyvä suunnitelma, hyvät ystävät ja käytännön järjestelyt: IMT:n huolehtima autopaikka laivalippuineen ja hotellivaraus Aqua Spassa. Hyvät ruokapaikat Rakveressa ja…
Minna
Kaveriporukalla
Parasta oli paikka, ympäristö ja rauhallisuus. Hoidot joita saimme oli hyvät.
Erkki
hanat hoidot kylpylässä, hieronnat eritoten. Hotellin rauhallinen sijainti ja kaikki palvelut siellä, myös suomenkielellä asiointi onnistui. Hyvä ruoka hotellissa. Myös…
Irma
Loistavasti huomioonotettu gluteeniton ruoka!! Koskaan ennen missään ei ole asia hoitunut yhtä hienosti!! Täydellistä.
Katja

Lisätiedot majoituksesta

 • Aamiainen ma–pe klo 7:00–10:30, la–su klo 7:00–11:00.
 • Kylpylästä voi tilata onnittelupaketteja tai vuokrata auton.
 • Kylpylähotellista löytyy kuusi kokoustilaa, joista suurin on 220 -paikkainen.
 • Pienet lemmikit ovat sallittuja hotelliin lisämaksusta.
 • Kylpylää vastapäätä on polkupyörävuokraamo.
 • Suosittelemme kylpylähoitojen varaamista etukäteen, sillä paikanpäällä kylpylähoitoja on rajoitetusti.