Rakveren kylpyläloma

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Aqva Hotel & Spa on tasokas kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikki. Kylpylä sijaitsee lähellä Rakveren historiallista linnaa, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Se on laadukas hyvinvointikylpylä, joka tarjoaa paljon sekä rauhaa etsiville nautiskelijoille että perheille.
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa valitsemallasi laivavuorolla Helsingistä Tallinnaan

Menopäivä

Tallinna-Rakvere

Omalla autolla matka taittuu joutuisasti kohti Rakverea.

Valittavanasi on myös kuljetuksellisia lähtöpäiviä, jolloin kuljetus Tallinnasta Rakvereen taittuu ilmastoidulla turistibussilla.

Ajoaika Tallinnasta Rakvereen on 1,5 tuntia.

2.-14.päivä

Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)

Aikaa nauttia kylpylän palveluista. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Monipuolisella allasosastolla löytyy tilaa uida ja riemuita vesileikeissä. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, mm. ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda. Toinen erikoisuus on Rasulbad-hoito, joka perustuu vuosituhansia vanhaan itämäiseen viisauteen terveyden, ihonhoidon ja kauneuden etsimisessä.

Voit myös vierailla Rakveren linnoituksella, joka varsinkin kesäaikaan sisältää tekemistä ja näkemistä koko päiväksi. Vierailun arvoinen on myös Viron Poliisimuseo, joka sijaitsee Rakveren keskustassa. Siellä tekemistä riittää koko perheelle.

Nauti lomasta omaan tahtiin.

Tutustu AqvaSpan hoitopaketteihin
Paluupäivä

Rakvere-Tallinna

Mikäli matkustat Rakvereen omalla autolla, voit lähteä paluumatkalle valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti. Huomioithan että ajoaika Rakveresta Tallinnaan on noin 1 tunti 45 min ja satamassa tulee olla 1 tunti ennen laivan lähtöä.

Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetuksen ostaneet asiakkaat aamupäivällä, matkavahvistuksessa esitetyn aikataulun mukaisesti.

Ajoaika Tallinnasta Rakvereen on 1 tunti 45min.

Paluupäivä

Tallinna-Helsinki

Paluun merimatka taitetaan valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti , omalla autolla matkaaville henkilöautopaikat laivalta.
  • majoituksen valitsemaksesi määräksi öitä
  • aamiainen hotelliaamuina
  • allasosaston käytön

Suosittelemme varaamaan edulliset hoitopaketit majoistusvarauksen yhteydessä. Hoidot ja ruokailut (paitsi aamiainen) eivät sisälly matkan perushintaan.

Tutustu matkan kohteeseen