Rakveren kylpylämatkat ja Aqva Spa

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään. Aqva Spa on viihtyisä ja tasokas kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Hotelli on avattu vuonna 2008. Aqva Spassa on ainutlaatuinen hoito-osasto sekä monipuolinen allas- ja saunaosasto. Hotelli on tunnettu hyvästä ruuastaan. Tässä tasokkaassa kylpylähotellissa viihtyvät kaikki! Ikaalisten Matkatoimiston matkalle Aqva Spa -kylpylähotelliin pääset torstaista sunnuntaihin ja sunnuntaista torstaihin tai oman auton paketilla kaikkina viikonpäivinä.

rakvere-viro-001

Rakveressa on asukkaita n. 15 000. Kaupunki on Länsi-Virumaan maakuntakeskus ja maakunnan kulttuurillinen sekä koulutuksellinen sydän. Rakverea pidetään houkuttelevana sekä omalaimaisena kaupunkina. Kaupungin motto on ”tulvillaan energiaa”.

Rakvere tunnetaan myös pronssisesta Tarvas-patsaasta, joka pystytettiin kaupungin 700-vuotisjuhlia varten. Tarvas lienee Baltian suurin eläintä kuvaava patsas. Graniittisen jalustan kanssa patsas on seitsemän metriä pitkä, neljä metriä korkea ja se painaa noin seitsemän tonnia.

Rakveressa välimatkat eivät ole kovin pitkiä ja taksilla on edullista liikkua. Rakveren kulttuurielämä on monipuolista ja vilkasta. Ohjelmatietoja saa yleensä hotelleista.

Kylpylämatkat Rakveren Aqua Spa -kylpylähotelliin

Rakveren Aqva Spa -hotelli

Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu Rakveren kaupunkiin

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 km Tallinnasta ja 20 km Suomenlahden rannikolta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä.

Lue lisää