Rakveren kylpylälomat


Rakveren viehättävä pikkukaupunki sijaitsee 100 km eli noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta itään. Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki, joka sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun. Voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä tai vaikkapa kuunnella hyvää jazzia teatterin kahvilassa.

Aqva Hotel & Spa on vuonna 2008 avattu tasokas kylpylähotelli. Kylpylä sijaitsee lähellä Rakveren historiallista linnaa, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Se on laadukas hyvinvointikylpylä, joka tarjoaa paljon niin rauhaa etsiville nautiskelijoille, liikunnallista lomaa kaipaaville kuin lasten kanssa matkustaville. Kylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, jotka ovat huolellisia ja ihanan kiireettömiä. Kylpylän allasosastolta löytyy tekemistä sekä isommille että pienemmille vesipedoille. Tässä tasokkaassa kylpylähotellissa viihtyvät kaikki!

Kylpylälomat Rakveren Aqva Spa kylpylään

Lue lisää Rakveren Aqva Spa -kylpylästä

Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin vauhdikkaampaa lomaa kaipaaville. Kylpylän hoito-osasto on erikoistunut itämaisiin hoitoihin.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Rakvereen

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 km Tallinnasta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä. Kaupungin uusitulla, Viron moderneimpana pidetyllä pääaukiolla on mukava nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää