Rantalomat


Vaaleaa hiekkaa, turkoosia vettä, auringonpaistetta, herkullista ruokaa ja rentoa tunnelmaa – täydellinen loma! Tutustu IMT:n rantalomavalikoimaan ja anna tilaa lomaunelmille!

UUTUUS!

Suuntana ihana Kreikka

 
IMT:n matkakohteisiin kuuluu nyt myös Kreikka, kohteina hurmaavat Kreeta ja Rodos! Olemme kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja haluamme jatkossakin toteuttaa lomaunelmia. Käännä katse vuoteen 2021 ja tutustu ihaniin Kreikan lomiin!

Syitä rakastua Kreikkaan:

 
Miellyttävä ilmasto

✅  Herkullinen ruoka

✅  Kiehtova historia

✅  Upea luonto ja rannat

✅  Paljon aktiviteetteja

 

Tutustu Kreikan matkoihin

Kreikka on mahtava lomakohde, josta löytyy paljon kauniita saaria, ihania rantoja, hyvää ruokaa sekä antiikin ajan tunnelmaa.

Lue lisää

Kohteemme Kreikassa

Kreeta on vuosikymmeniä ollut suomalaisten suosikkikohde. Eikä ihme, sillä saari tarjoaa kaikkea sitä, mitä lomailija matkaltaan odottaa! Aurinkoa, kuvankaunista luontoa, lämmintä mervettä ja herkullisia kreikkalaisia antimia!

Lue lisää

Rodoksen elinvoimainen ja rehevä saari hellii matkailijaa paitsi erinomaisella säällä myös samettisilla hiekkarannoillaan, antiikin aarteillaan, luonnonihmeillään ja kaupunkikohteillaan.

Lue lisää

Vinkkejä unelmiesi lomaan!

Kreikka on herkuttelijan paratiisi, joka sopii mainiosti myös terveellistä ruokavaliota noudattavalle. Pitkän historian ja ruokakulttuurin omaavan maan ruokaklassikoihin lukeutuvat niin alkupaloina nautitut mezedekset, munakoiso-perunavuoka moussaka kuin grillatut souvlaki-lihavartaat. Maittavan aterian kruunaa makea baklava-leivonnainen.

Lue lisää

Rodoksen rannat ovat Kreikan parhaimpia. Suosituimmat turistialueet ovat kauniiden rantojen äärellä ja kaupunkien lähistöillä. Myös pääkaungissa on kilometritolkulla hiekkarantaa. Omatoimisesti kulkiessasi on mahdollista löytää oma rauhallinen poukama kaukana turistihälinästä. Suuremmilla rannoilla on paljon palveluita, syrjäisemmillä ei välttämättä lainkaan. Tuulisempia rantoja etsivän kannattaa suunnata länsirannikolle.

Lue lisää

Miltä kuulostavat mahtavat vesiurheilumahdollisuudet, vaeltaminen ja maastopyöräily luonnon äärellä tai golfaaminen Kreetan lämmössä? Anna aktiviteettien luoda lisäsisältöä lomaasi!

Lue lisää