Rantalomat


Vaaleaa hiekkaa, turkoosia vettä, auringonpaistetta, herkullista ruokaa ja rentoa tunnelmaa – täydellinen loma! Tutustu IMT:n rantalomavalikoimaan ja anna tilaa lomaunelmille!

Suuntana ihana Kreikka

 
IMT:n lomavalikoimaan kuuluu nyt myös Kreikka, kohteina hurmaavat Kreeta ja Rodos sekä lumoavan kaunis Santorini! Olemme kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja haluamme jatkossakin toteuttaa lomaunelmia. Tutustu siis ihaniin Kreikan lomiin!
 

Syitä rakastua Kreikkaan:

 
Miellyttävä ilmasto

✅  Herkullinen ruoka

✅  Kiehtova historia

✅  Upea luonto ja rannat

✅  Paljon aktiviteetteja

 

Kohteemme Kreikassa

Kreeta on vuosikymmeniä ollut suomalaisten suosikkikohde. Eikä ihme, sillä saari tarjoaa kaikkea sitä, mitä lomailija matkaltaan odottaa! Aurinkoa, kuvankaunista luontoa, lämmintä mervettä ja herkullisia kreikkalaisia antimia!

Lue lisää

Rodoksen elinvoimainen ja rehevä saari hellii matkailijaa paitsi erinomaisella säällä myös samettisilla hiekkarannoillaan, antiikin aarteillaan, luonnonihmeillään ja kaupunkikohteillaan.

Lue lisää

Santorinin hurmaa matkailijan upeilla auringonlaskuillaan, unohtumattomilla merimaisemillaan, ikonisilla valkoisilla kalkkitaloillaan ja ihanilla kreikkalaisilla mauillaan.

Lue lisää

Kohteemme Espanjassa

Bilemaineessa oleva Ibiza on yllättävän monipuolinen lomasaari, joka tarjoilee myös rauhallisemmasta tunnelmasta ja luonnosta nauttivalle ikimuistoisia hetkiä. Unescon maailmanperintokohteiden listalla komeilevassa kohteessa on toinen toistaan upeampia rantoja, historiaa sekä erilaisia aktiviteetteja patikoinnista pyöräilyyn ja vesiurheilulajeihin.

Lue lisää

Rantaloma lähellä

 
Upeaa rantalomatunnelmaa ei tarvitse kesäaikaan hakea välimereltä. Viron kesäpääkaupunki Pärnu kutsuu lomailijoilta letkeään rantatunnelmaan, Latvian Jurmalassa hiekkaranta jatkuu silminkantamattomiin ja Liepajassa pääset aitoon etelän tunnelmaan. IMT:ltä löydät Baltian rantalomien parhaan hotellivalikoiman ja matkakokonaisuudet.
 

Syitä suunnata rantalomalle Baltiaan:

 
Pitkät hiekkarannat

✅  Kesäkaupunkien välitön tunnelma

✅  Rantakadut täynnä palveluita

✅  Edullinen matkustaa

✅  Turvallinen rantaloma lähellä!

 

Tutustu Baltian rantalomakohteisiin

Viron virallinen kesäpääkaupunki, Pärnu on myös suomalaisten suosikkikohde vuodesta toiseen. Pärnussa parasta on upea, pitkä uimaranta, jonka vaalea hiekka houkuttelee rannalle. Tarjolla on erilaisia majoituksia pienemmistä majapaikoista suurempiin kylpylähotelleihin, keskustasijainnilla tai lähempänä rantaa.

Lue lisää

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää

Liepaja on yksi Latvian tuntemattomista helmistä, johon kannattaa varata muutama päivä aikaa, sillä se on mielenkiintoinen sekoitus entistä neuvostoaikaa, rocken rollia, kirkkoja, historiaa ja ennen kaikkea upeita hiekkarantoja!

Lue lisää

Vinkkejä unelmiesi lomaan!

Rodoksen rannat ovat Kreikan parhaimpia. Suosituimmat turistialueet ovat kauniiden rantojen äärellä ja kaupunkien lähistöillä. Myös pääkaungissa on kilometritolkulla hiekkarantaa. Omatoimisesti kulkiessasi on mahdollista löytää oma rauhallinen poukama kaukana turistihälinästä. Suuremmilla rannoilla on paljon palveluita, syrjäisemmillä ei välttämättä lainkaan. Tuulisempia rantoja etsivän kannattaa suunnata länsirannikolle.

Lue lisää

Miltä kuulostavat mahtavat vesiurheilumahdollisuudet, vaeltaminen ja maastopyöräily luonnon äärellä tai golfaaminen Kreetan lämmössä? Anna aktiviteettien luoda lisäsisältöä lomaasi!

Lue lisää

Pärnu sopii lapsiperheille ja sieltä löytyy paljon hauskaa tekemistä sekä isoille että pienille.

Katso mitä tekemistä löytyy perheille Pärnusta

Ehkä kuvan rannallapyöräily ei ole helpoin vaihtoehto, mutta kesäkaupunki Pärnusta löytyy valtava määrä kiinnostavia ja vähemmän upottavia pyöräilykohteita. Pärnussa pyörällä on helppo liikkua koko perheen voimin. Kurkkaa alta pyöräretkivinkit Pärnun matkaasi.

Lue lisää