Rentoudu jouluna

Miltä kuulostaa rentouttava joulu laadukkaassa hotellissa Tallinnassa hemmotteluhoidoista nauttien, Viron kylpylöissä tai uima-altailla pulikoiden ja omaan itseesi ja terveyteesi panostaen? Lomalla joulua ei tarvitse miettiä etukäteen, varaa vain mieleisesi matka ja saavu kohteeseen vastaanottamaan elämyksiä.


 

Anna kylpylöiden lämpimien vesien helliä vartaloasi, rentouta lihaksesi hierovissa poreissa ja valitse mieluinen tapa käydä joulusaunassa vaikkapa perinteisen ja turkkilaisen höyrysaunan väliltä. Hiljaisuutta ja rauhaa arvostava nauttii aikuisille tarkoitetusta Viimsi SPA:n 18+ -osaston vesi- ja saunaparatiisista. Itämaista filosofiaa sekä modernia mukavuutta ja teknologiaa yhdistävässä Stackelberg Zen Spassa voi rentoutua japanilaisessa porealtaassa ja saunoa perinteisessä tai turkkilaisessa saunassa sekä tietenkin nauttia virkistävistä hoidoista ja hieronnoista. Aikuisille tarkoitetussa Kalev Span Sauna Oasisiksessa aika kulkee omaa tahtiaan. Virkistävän veden voiman voi tuntea muun muassa japanilaisessa kylvyssä, Sinisessä laguunissa ja kuumassa lähteessä sekä helmiäiskylvyssä.


 

Haluatko tuntea itsesi nuorekkaaksi, olosi vetreäksi ja puhdistautuneeksi? Tallinnassa se onnistuu, varaa vain sinua eniten houkutteleva hoito tai useampi ja anna kauneus- ja terveysalan ammattilaisen hoitaa loput. Luultavasti tunnet itsesi pian täysin uudistuneeksi. Viimsi SPA:n 18+ -osastolla voi nauttia monista hieman eksoottisemmistakin hoidoista. Orgaanista merilevää käyttävä hoito kosteuttaa ihoa ja saa sen loistamaan, kauneusbaarin nopeasti tehoavien hoitojen aikana voi siemailla cocktailia ja kokovartalokalahoito on monelle täysin uusi kokemus. Kalev Span Sauna Oasiksen vierailun yhteydessä kannattaa vierailla hotellin Ilu & Tervis -keskuksessa, josta lyöytyy niin kampaamopalveluja, käsi- ja jalkahoitoja, vartalohoitoja ja erilaiset hierontoja. Tunnelmallisessa Stackelberg Zen Spassa on tarjolla hierontaa, vartalon, kasvojen, käsien- ja jalkojen hoitoja.


 

Oman terveyden edistäminen on paras joululahja, jonka voi itselleen antaa. Laine-kylpylän valikoimasta Haapsalussa on joulun aikaan mahdollisuus varata joko hierontaviikko tai kauneus- ja terveysviikko. Oli kyseessä sitten mielialaa kohentava valohoito, hengitysoireita vähentävä, immuteettia vahvistava ja stressiä lieventävä suolahoito tai rentouttava Hydro Jet -hierova vesivuodehoito, niin ihastut varmasti lääkärikäynnin yhteydessä suunniteltuihin terveyttä edistäviin hoitoihin hierontaviikolla. Kauneus- ja terveysviikko puolestaan sisältää aamuvoimistelua sekä kolme pitkää hoitoa ja kolme pitkää hierontaa. Nauti ja rentoudu vaikkapa itämaisessa hemmottelussa tai selluliittihieronnassa.

Joulu on paras hetki panostaa majoituksen laatuun ja omaan viihtyvyyteen. Moderni ja kaunis sisustus, tilan tuntu ja vaikkapa huoneen ikkunasta iltahämärässä avautuvat näköalat valojen sävyttämään Vanhaankaupunkiin lisäävät lomatunnelmaa. Esimerkiksi Kalev Span uudet ja tilavat superior-huoneet ovat kuin luotuja rauhoittumiseen. Jenkkisängyt tarjoavat makoisat unet, ja huoneista on näköala joko Vanhankaupungin historialliseen miljööhön tai Kanuti-puistoon. Viiden tähden Hilton Tallin Park tarjoaa taattua laatua ja kerrassaan tyylikkään, historiaa henkivän putiikkihotelli Von Stackelbergin vanhaa ja uutta huokuvissa huoneissa ei voi olla viihtymättä. Tallink Spa & Conference -hotellin värikkäästi sisustetuissa ja tilavissa deluxe-huoneissa ehtii ladata akkuja kylpemisen ja hoidoissa käymisen välissä, eivätkä uudet, raikkaasti sisustetut superior-huoneetkaan ole huonompi vaihtoehto.


 

Tutustu Baltian joulumatkoihin ja varaa rentouttava joulumatka

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Lue lisää joulun kylpylälomista