Jurmalan hotellimatka, meno Tallinnan kautta

Jurmalassa sinua odottavat hinta-laatusuhteeltaan parhaat hotellimme ja upea hiekkaranta. Menomatkan kuljet bussillamme tai omalla autolla Via Balticaa pitkin kohti etelää. Vietät valitsemasi määrän päiviä Jurmalassa ja palaat takaisin kotiin risteillen Silja Serenadella Riiasta Helsinkiin.
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivalla Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen valinneiden laiva on  Helsingistä  klo 10.30 matkaan lähtevä Megastar, joka saapuu Tallinnaan 12:30.
Omalla autolla matkustavat voivat valita oman lähtövuoronsa laajasta valikoimastamme.

Tallinna-Jurmala

Bussi Jurmalaan lähtee Tallinnan satamasta klo 13.00. Kuljettaja ja suomalainen tilausajobussi odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Matkalla pidetään pieni tauko. Jurmalaan  saavutaan illansuussa. Bussi jättää lähelle omaa hotellia.

Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa Jurmalaan  omaan tahtiinsa. Matkalla voi pitää kahvi-tai lounastauon Pärnussa tai poiketa katsomaan merenrantaa Latvian puolella.

Ajoaika Tallinnasta Jurmalaan ilman taukoja  on noin 5 tuntia.

1.-9.päivä

Jurmala

Jurmalassa voit viettää haluamasi määrän öitä ja päiviä. Junalla voi kätevästi tehdä vaikka päiväretken Riiaan. Kemerin luonnonpuisto tai Ragakapan ulkoilualue ovat myös mukavia retkikohteita. Jurmalan upeat hiekkarannat kannattaa myös käydä katsastamassa loman aikana.

Paluupäivä

Jurmala-Riika

Siirtyminen  Jurmalasta Riikaan tapahtuu omatoimisesti ja kätevästi  junalla, joita kulkee  tiheästi kaupunkien välillä. Jurmalan  keskustassa  sijaitsevalta juna-asemalta, Majorilta kestää  junamatka  Riikaan noin   35 min.  Riian keskusrautatieasemalta (Orege-keskuksesta) on matkaa Riian matkustajasatamaan noin 3 km.  Mikäli mieluumin matkustaa taksilla, voi hotellin vastaanotosta pyytää taksin.

  • Vinkki: Voit myös varata paikan Tallink Siljan kuljetuksesta hintaan 17 €. Kuljetus on varattava ennen matkan alkua ja se toteutuu jos asiakkaita on kuljetukseen tarpeeksi.

Riika-Helsinki

Silja Serenade lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30. Satamassa tulee olla viimeistään tunti ennen laivan lähtöä.  Helsinkiin saavutaan seuraavana aamuna klo 11.00.

  • Huom! Myös Romantika laiva kulkee 24.7. ja 7.8. lähdöillä  Riikasta Helsinkiin.  Laivalla ei puhuta suomea.

Matkan hinta sisältää:

  • meno laivamatkan Tallinnasta Helsinkiin kansipaikoin
  • bussikuljetuksen Tallinnasta Jurmalaan suomalaisella turistibussilla tai  omalla autolla
  • valitsemasi määrä öitä  Jurmalassa  valitussa hotellissa
  • hotelliaamuina aamiaiset
  • paluuyön Silja Serenadella, valitussa hyttiluokassa