Jurmalan hotellimatka, paluu Tallinnan kautta

Kävelykatulaiva Silja Serenade kuljettaa sinut Riikaan, josta voit matkustaa kätevästi junalla Jurmalaan, jossa majoitut valitsemasi määrän öitä. Kun kotiinlähdön aika koittaa, palataan Via Balticaa Tallinnan kautta Helsinkiin. Paluumatkalla sinua palvelee suomalainen bussi ja kuljettaja tai halutessasi voit matkata omalla autolla.
Lähtöpäivä

Helsinki–Riika

Silja Serenade lähtee Helsingin Olympiaterminaalista klo 16.00 kohti Riikaa. Ilta aikaa nauttia laivan palveluista sekä upeasta Promenade-kannesta, kävelykadusta jonka varrelta löytyy niin laivan ravintoloita kuin monet muotikaupatkin.

  • Huom! Myös Romantika laiva kulkee 25.7. ja 8.8. lähdöillä Helsingistä Riikaan. Laivalla ei puhuta suomea.
2.päivä

Riika–Jurmala

Laiva saapuu aamulla klo 10.30 Riian matkustajasatamaan.  Voit jatkaa matkaasi Jurmalaan heti laivan saavuttua tai viettää päivän Riiassa ja lähteä Jurmalaan vasta illemmalla.

Siirtyminen Riiasta Jurmalaan tapahtuu omatoimisesti ja kätevästi  junalla, joita kulkee  tiheästi kaupunkien välillä.  Mikäli haluat saada tuntumaa Riian kaupunkitunnelmaan, voit taittaa noin 3 kilometrin matkan matkustajasatamasta rautatieasemalle Origo-keskukseen  kävellen ja poiketa samalla vaikka kahvikupposelle vanhaankaupunkiin.  Junamatka Riiasta Jurmalaan kestää noin 35  min.

Omalla autolla liikkujien tulee maksaa 2 € kaupunkimaksu ennen kaupunkiin saapumista siihen varatulla maksuasemalla.

Majoittuminen hotelliin illansuussa.

  • Vinkki: Voit myös varata paikan Tallink Siljan kuljetuksesta hintaan 17 €. Kuljetus on varattava ennen matkan alkua ja se toteutuu jos asiakkaita on kuljetukseen tarpeeksi.
2.–9.päivä

Jurmala

Jurmalassa voit viettää haluamasi määrän öitä ja päiviä. Junalla voit kätevästi tehdä vaikka päiväretken Riikaan. Kemerin luonnonpuisto tai Ragakapan ulkoilualue ovat myös mukavia retkikohteita. Jurmalan upeat hiekkarannat kannattaa myös käydä katsastamassa loman aikana.

Paluupäivä

Jurmala–Tallinna

Paluupäivänä suomalainen bussi ja kuljettaja noutaa asiakkaat hotellilta ja kuljettaa Tallinnan D-terminaaliin. Matkalla pidetään pieni tauko.

Omalla autolla matkustavat lähtevät matkaan oman paluulaivavuoronsa mukaisessa aikataulussa. Matka Riiasta Tallinnaan kestää noin viisi tuntia.

Tallinna–Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallasi  laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Matkan hinta sisältää:

  • menoyön Silja Serenadella, valitussa hyttiluokassa
  • haluamasi määrä öitä Jurmalassa valitussa hotellissa
  • hotelliaamuina aamiaiset
  • bussikuljetuksen Jurmalasta Tallinnaan suomalaisella turistibussilla tai valitessasi omalla autolla
  • paluu laivamatkan Tallinnasta Helsinkiin kansipaikoin