Joulumatka Riikaan

Riian kaupunki herää jouluaamun ensimmäisiin säteisiin. Daugava-joki virtaa rauhallisesti läpi kaupungin ja saa päälleen kaartuvat sillat utuiseen tunnelmaan. Riian joulutori sijaitsee Vanhassakaupungissa, jossa joulutunnelmaan johdattavat iloinen joulumusiikki, markkinakojujen herkut ja käsityöt ja tietenkin värikkäästi koristellut joulukuuset.
Lähtöpäivä

Helsinki–Tallinna

Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.

Tallinna–Riika

Bussikuljetuksen varanneille kuljetus Riikaan lähtee Tallinnasta noin klo 13:00 (suomalainen tilausajobussi). Matkalla pidetään kahvitauko Viron puolella. Perille saavutaan illalla. Päivän ajomatka on noin 310 kilometriä.

Riika (3 yötä)

Majoitus Riiassa valitussa hotellissa aamiaisin.

2.päivä

Toisena matkapäivänä on mahdollista osallistua lisämaksulliselle opastetulle kiertokävelylle, joka alkaa Radisson Blu Hotel Latvijalta klo 10:00 ja päättyy noin klo 12:00 vanhaan kaupunkiin, jossa nautitaan lasillinen glögiä tunnelmallisessa ravintolassa. Opas päivystää ennen kiertokävelylle lähtöä Latvija-hotellin aulassa klo 09:30-10:00, jolloin häneltä voi käydä kysymässä esimerksiksi lisätietoja Riian kohteista. Jouluaaton illallinen hotellilla sen etukäteen varanneille.

Maksulliset lisäpalvelut
3.päivä

Joulupäivänä on aamupäivällä järjestetty bussikuljetus joulukirkkoon (kuljetus Riian vanhankaupungin reunalle niin lähelle kirkkoa kuin mahdollista).

Paluupäivä

Riika–Tallinna

Paluupäivänä bussikuljetuksen varanneille bussi noutaa asiakkaat aamulla. Kuljetus Tallinnan D-terminaaliin.

Tallinna–Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina

Tutustu matkan kohteeseen