Riian hotellimatka, lento Riikaan ja risteily Helsinkiin

Yhdistä lento ja risteily ja lähde lyhyelle tai vaikka pidemmällekin lomalle Riikaan!
Lähtöpäivä

Helsinki-Riika

Nopea lento Riikaan ja pääset heti nauttimaan kaupungin kesäisestä tarjonnasta. Voit viettää Riiassa haluamasi määrän öitä.

1-7.päivä

Riika

Riian kauniissa vanhassa kaupungissa vierähtää hetki jos toinenkin ostoksia tehden, ravintoloissa tai kahviloissa rentoutuen ja kesäistä kaupungin elämää seuraten. Poikkea nauttimaan virvokkeita  Radisson Blu Latvija hotellin ylimpään kerrokseen ja nauti upeasta näköalasta yli koko kaupungin. Kanavaristeilyllä pääset näkemään kaupungin mereltä käsin.  Hop on- Hop off -kiertoajelubussilla tutustut kätevästi kaupungin nähtävyyksiin. Musiikin ystäville tarjoillaan urkukonsertti Riian Tuomiokirkossa.  Ainakin yksi päivä kannattaa varata myös Jurmalan kauniille rantakaupungille. Sinne pääsee kätevästi vaikkapa junalla Riiasta.

Paluupäivä

Riika-Helsinki

Rentouttava, kesäinen risteily onnistuneen kaupunkiloman päätteeksi kruunaa matkan. Nauti kesäisestä Itämerestä hyvän ruuan ja juoman äärellä,  tanssilattialla, ostoksia tehden tai vain kannella lekotellen. Laiva lähtee Riiasta klo 16.30 ja saapuu Helsinkiin aamupäivällä klo 11.00.

  • Vinkki, varaa laivaruokailut matkavarauksesi yhteydessä.

Matkan hintaan sisältyy

  • menolento Riika-Helsinki
  • valitsemasi määrä öitä Riiassa valitsemassasi hotellissa
  • laivamatka Helsinki-Riika valitussa hyttiluokassa
  • hotelliaamiaiset

 

Tutustu matkan kohteeseen