Ikaalisten matkatoimisto

Risteilyt

RISTEILY on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Tarjoamme rentouttavat risteilyt Tallinnaan,  Tukholmaan sekä Pietariin . Kesällä lisäksi VisbyhynRiikaan ja Marianhaminaan useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin.

Valikoimastamme löydät juuri itsellesi sopivan risteilyn miniristeilystä pidempiin matkoihin

Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla ja paluu joko MS Starilla tai Megastarilla. Pikapyrähdys Tallinnaan onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla, kun valitset Tallinnan päiväristeilyn. Ruotsin risteilyt Tukholmaan risteillään Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.


Tallinnan risteilyt

Tukholman risteilyt

Tervetuloa mukaan bailaamaan Antti Tuiskun laivakeikalle Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä tai 23 h -risteilylle Turusta!

Lue lisää

Erikoisristeilyt

Tervetuloa mukaan bailaamaan Antti Tuiskun laivakeikalle Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä tai 23 h -risteilylle Turusta!

Lue lisää

Silja Europan kesän 2020 erikoisristeilyt

Välimeren risteilyt

Pietarin risteilyt

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan

Silja Europa tekee kesällä erikoislähtöjä viehättävään Visbyn kaupunkiin.

Lue lisää Visbyn risteilyistä