Risteilyt

RISTEILY on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Kesällä 2020 risteilyt  Tallinnaan, Riikaan, Ahvenanmaalle,  Saarenmaalle sekä Turusta Tallinnaan satamasta tai kuljetuksin useilta Suomen paikkakunnilta. Varaa omasi!

Valikoimastamme löydät juuri itsellesi sopivan risteilyn miniristeilystä pidempiin matkoihin

Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla ja paluu joko MS Starilla tai Megastarilla. Pikapyrähdys Tallinnaan onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla, kun valitset Tallinnan päiväristeilyn. 


Tallinnan risteilyt

Riian risteilyt

Tukholman risteilyt

Erikoisristeilyt

Tervetuloa mukaan bailaamaan Antti Tuiskun laivakeikalle Päivä Riiassa -risteilylle Helsingistä tai 23 h -risteilylle Turusta!

Lue lisää

Välimeren risteilyt

Lue lisää risteilyistä

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Kesällä 2020 risteilyt Tallinnaan, Riikaan, Saarenmaalle, Ahvenanmaalle sekä suoraan Turusta Tallinnaan satamasta tai kuljetuksin.

Lue lisää risteilyistä