Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Risteilyt

Varaa lomaristeily tilausajokuljetuksin omasta kotikaupungistasi!

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Meiltä on saatavissa edullisesti myös Pietarin ja Visbyn risteilyt sekä erikoisristeilyitä Tallinnaan ja Tukholmaan.

Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Baltic Queen -risteilyt vievät Helsingistä Tallinnaan ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.

Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun. Jokaiselle jotakin!

Kaikki risteilyt löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

Risteilyt koomisin kuljetuksin!

Baltic Queen risteily Tallinnaan Koomisin kuljetuksin

Lähde TorstaiLive-lähdöillä katsomaan tunnettuja suomalaisia esiintyjiä ja nauti menomatkalla Stand Up komiikasta tilausajokuljetuksessamme 3-tien reitillä!

Lue lisää

Syyslomaristeilyt Tukholmaan

Syyslomaristeilyt Baltic Princessillä

Lähde syyslomalla Tukhoman miniristeilylle Turusta, meillä myynnissä lähdöt satamasta sekä tilausajokuljetuksin. Alkuviikosta esiintyy Mikael Gabriel ja loppuviikosta Sanni!

Lue lisää

Syyslomaristeilyt Silja Serenadella ja Symphonylla

Syyslomalla Päivä Tukholmassa risteilyllä viihdyttävät Elastinen, Sanni ja Antti Tuisku! Meiltä risteilyt Helsingistä tai kuljetuksin Pirkanmaalta.

Lue lisää

Jouluristeilyt

Jouluristeily Riikaan Baltic Princessilla

Lähde mukaan huippusuositulle jouluristeilylle Turusta Riikaan nauttimaan yhdessäolosta perheen kanssa 24.12.-26.12.

Lue lisää

Jouluristeily Tallinnaan Baltic Queenillä

Lähde tunnelmalliselle jouluristeilylle Baltic Queenillä Tallinnaan. Vietä kiireetön joulu nauttien merimaisemista ja risteilylaivan palveluista.

Lue lisää Baltic Queen -jouluristeilystä Tallinnaan

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Tule viettämään kiireetöntä joulua Itämeren toiselle kävelykatulaivalla Silja Serenadelle Helsingistä Tukholmaan 23.12.-25.12..

Lue lisää

Jouluristeily Tukholmaan Silja Symphonylla

Tule viettämään kiireetöntä joulua Itämeren toiselle kävelykatulaivalla Silja Symphonylle Helsingistä Tukholmaan 24.12.-26.12..

Lue lisää

Itämeren Joulutorit risteily Princess Anastasialla

Koe kolmen Itämeren pääkaupungin joulutorit yhdellä risteilyllä! Lähde M/S Princess Anastasialla Helsingistä Tukholmaan, Tallinnaan ja Pietariin. Lähdöt 27.11., 1.12., 5.12., 9.12., 13.12. ja 17.12..

Lue lisää

Risteilyt Tallinnaan

Baltic Queen risteily Tallinnaan

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle upealla Baltic Queen -laivalla! Risteilijä vie Helsingistä Tallinnaan 22 tunnin risteilylle ja aikaa Tallinnaan jää 4 tuntia! HUOM!! 12.12. alkaen Baltic Queenin korvaa Silja Europa.

Lue lisää Baltic Queen -risteilystä Tallinnaan

Baltic Queen risteily Tallinnaan + paluu eri laivalla, pidempi aika Tallinnassa

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista! Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan ja paluu tapahtuu seuraavana päivänä valitsemallasi laivalla. Aikaa maihin jää valintasi mukaan jopa 14 tuntia!

Lue lisää

Baltic Queen risteily Tallinnaan Koomisin kuljetuksin

Lähde TorstaiLive-lähdöillä katsomaan tunnettuja suomalaisia esiintyjiä ja nauti menomatkalla Stand Up komiikasta tilausajokuljetuksessamme 3-tien reitillä!

Lue lisää

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnaan

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa. Laivoina ovat TallinkSiljan Star ja Superstar, jotka kulkevat säässä kuin säässä muiden isojen laivojen tapaan. Matka Suomenlahden yli taittuu nopeasti, joten Tallinnassa jää hyvin aikaa esimerkiksi shoppailuun.

Lue lisää Tallinnan päiväristeilystä

Päiväristeily Tallinnaan Silja Europalla

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa ostoksilla. Silja Europa teki paluun Helsinki-Tallinna reitille vuoden 2016 alussa ja laiva vie päiväristeilyille Tallinnaan.

Lue lisää

Risteilyt Tukholmaan

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää Baltic Princessin 23 tunnin risteilystä

Päivä Tukholmassa risteily

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksien katseluun!

Lue lisää Päivä Tukholmassa -risteilystä

Risteilyt Pietariin

Päivä Pietarissa risteily

Pietarin risteilyllä St.Peterlinen M/S Princess Maria vie kaupunkiin, joka on väkiluvultaan Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin. Lähde mukaamme risteilylle miljoonakaupunki Pietariin!

Lue lisää

Muut erikoisristeilyt

M/S SOSTE -risteily

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Hinnat alkaen 170 € / hlö neljän henkilön hytissä.

Lue lisää M/S SOSTE -risteilystä

Kuntavaaliristeily

Keskustaristeilyllä on tarjolla runsaasti kuntavaaleihin ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvää ohjelmaa: kiinnostavia henkilöitä, seminaareja, työpajoja ja keskusteluja, viihdettä, vuorovaikutteisuutta ja vaikuttamista. Myös perheen pienimpiä muistetaan omalla ohjelma. Äskettäin remontoitu Viking Gabriella -laiva on kokonaan varattu Keskustaristeilyn käyttöön.

Lue lisää

Lue lisää risteilyistä

Tallinnan risteilyt

Lähde Baltic Queenin 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Turku–Tukholma Risteily

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan