Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Risteilyt

Varaa risteily tilausajokuljetuksin omasta kotikaupungistasi!

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilyt useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Risteily on helppo ja mukava tapa irtaantua hetkeksi arjesta ja vaan nauttia kauniista merimaisemista, hyvästä ruoasta ja laivan muista antimista. Tasokkaat risteilylaivat takaavat viihtyvyyden ja laivojen monipuolisesta ravintola-, shoppailu- ja viihdetarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lähde siis merimatkalle viihtymään. Meiltä on saatavissa edullisesti myös Pietarin ja Visbyn risteilyt sekä erikoisristeilyitä Tallinnaan ja Tukholmaan.

Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Baltic Queen -risteilyt vievät Helsingistä Tallinnaan ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä. Helsinki-Tallinna, Helsinki-Tukholma ja Turku-Tukholma reittien lisäksi löytyy valikoimastamme hieman eksoottisempi Päivä Pietarissa -risteily.

Valikoimastamme löydät siis varmasti juuri itsellesi sopivan risteilyn. Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Baltic Queen -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Baltic Queenilla mutta paluu tapahtuu eri laivalla. Pikapyrähdys Tallinnaan taas onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Superstar laivoilla kun valitset risteilyksi Tallinnan päiväristeilyn.

Risteily on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun. Jokaiselle jotakin!

Kaikki risteilyt löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

Risteilyt koomisin kuljetuksin!

Baltic Queen risteily Tallinnaan Koomisin kuljetuksin

Lähde TorstaiLive-lähdöillä katsomaan tunnettuja suomalaisia esiintyjiä ja nauti menomatkalla Stand Up komiikasta tilausajokuljetuksessamme 3-tien reitillä!

Lue lisää

Jouluristeilyt

Jouluristeily Riikaan Baltic Princessilla

Lähde mukaan huippusuositulle jouluristeilylle Turusta Riikaan nauttimaan yhdessäolosta perheen kanssa 24.12.-26.12.

Lue lisää

Jouluristeily Tallinnaan Baltic Queenillä

Lähde tunnelmalliselle jouluristeilylle Baltic Queenillä Tallinnaan. Vietä kiireetön joulu nauttien merimaisemista ja risteilylaivan palveluista.

Lue lisää Baltic Queen -jouluristeilystä Tallinnaan

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Tule viettämään kiireetöntä joulua Itämeren toiselle kävelykatulaivalle, Silja Serenadelle Helsingistä Tukholmaan 23.12.-25.12..

Lue lisää

Jouluristeily Tukholmaan Silja Symphonylla

Tule viettämään kiireetöntä joulua Itämeren toiselle kävelykatulaivalle, Silja Symphonylle Helsingistä Tukholmaan 24.12.-26.12..

Lue lisää

Itämeren Joulutorit risteily Princess Anastasialla

Koe kolmen Itämeren pääkaupungin joulutorit yhdellä risteilyllä! Lähde M/S Princess Anastasialla Helsingistä Tukholmaan, Tallinnaan ja Pietariin. Lähdöt 27.11., 1.12., 5.12., 9.12., 13.12. ja 17.12..

Lue lisää

Risteilyt Tallinnaan

Baltic Queen risteily Tallinnaan

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle upealla Baltic Queen -laivalla! Risteilijä vie Helsingistä Tallinnaan 22 tunnin risteilylle ja aikaa Tallinnaan jää 4 tuntia! HUOM!! 12.12. alkaen Baltic Queenin korvaa Silja Europa.

Lue lisää Baltic Queen -risteilystä Tallinnaan

Baltic Queen risteily Tallinnaan + paluu eri laivalla, pidempi aika Tallinnassa

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista! Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan ja paluu tapahtuu seuraavana päivänä valitsemallasi laivalla. Aikaa maihin jää valintasi mukaan jopa 14 tuntia!

Lue lisää

Baltic Queen risteily Tallinnaan Koomisin kuljetuksin

Lähde TorstaiLive-lähdöillä katsomaan tunnettuja suomalaisia esiintyjiä ja nauti menomatkalla Stand Up komiikasta tilausajokuljetuksessamme 3-tien reitillä!

Lue lisää

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnaan

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa. Laivoina ovat TallinkSiljan Star ja Superstar, jotka kulkevat säässä kuin säässä muiden isojen laivojen tapaan. Matka Suomenlahden yli taittuu nopeasti, joten Tallinnassa jää hyvin aikaa esimerkiksi shoppailuun.

Lue lisää Tallinnan päiväristeilystä

Risteilyt Tukholmaan

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää Baltic Princessin 23 tunnin risteilystä

Päivä Tukholmassa risteily

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksien katseluun!

Lue lisää Päivä Tukholmassa -risteilystä

Risteilyt Pietariin

Päivä Pietarissa risteily

Pietarin risteilyllä St.Peterlinen M/S Princess Maria vie kaupunkiin, joka on väkiluvultaan Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin. Lähde mukaamme risteilylle miljoonakaupunki Pietariin!

Lue lisää

Muut erikoisristeilyt

Kuntavaaliristeily

Keskustaristeilyllä on tarjolla runsaasti kuntavaaleihin ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvää ohjelmaa: kiinnostavia henkilöitä, seminaareja, työpajoja ja keskusteluja, viihdettä, vuorovaikutteisuutta ja vaikuttamista. Myös perheen pienimpiä muistetaan omalla ohjelma. Äskettäin remontoitu Viking Gabriella -laiva on kokonaan varattu Keskustaristeilyn käyttöön.

Lue lisää

BTS - Cruise

9.-10.3.2017 heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja innokkaat fanit valtaavat laivan. Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä teemalla "All you need is love”. Tule mukaan!

Lue lisää Back to the Sixties -risteilystä

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteilyt

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Tallinnan risteilyt

Lähde Baltic Queenin 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Turku–Tukholma Risteily

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan