Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Risteilyt

Varaa risteily tilausajokuljetuksin omasta kotikaupungistasi!

Tarjoamme rentouttavat risteilyt Tallinnaan ja Tukholmaan sekä kesällä lisäksi Visbyhyn ja Riikaan useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Risteily on helppo ja mukava tapa irtaantua hetkeksi arjesta ja vaan nauttia kauniista merimaisemista, hyvästä ruoasta ja laivan muista antimista. Tasokkaat risteilylaivat takaavat viihtyvyyden ja laivojen monipuolisesta ravintola-, shoppailu- ja viihdetarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lähde siis kanssamme merimatkalle viihtymään. Uudistettu Silja Europa on korvannut Baltic Queenin Helsinki-Tallinna reitillä. Meiltä on lisäksi saatavissa edullisesti kesällä Visbyn risteilyt sekä erikoisristeilyitä Tallinnaan ja Tukholmaan.

Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Helsinki-Tallinna reitillä Baltic Queenin on korvannut täysin uudistettu Silja Europa ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.

Valikoimastamme löydät siis varmasti juuri itsellesi sopivan risteilyn. Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla mutta paluu tapahtuu eri laivalla. Pikapyrähdys Tallinnaan taas onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla kun valitset Tallinnan päiväristeilyn.

Päivä Pietarissa -risteilylle pääset kanssamme joka lauantai 15.4. alkaen MS Princess Anastasialla.

Kesän erikoisristeilyt! Kesällä risteilyvalikoimastamme löytyy lisäksi risteily Riikaan Silja Europalla ja Päivä Visbyssä -risteily.

Risteily on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun. Jokaiselle jotakin!

Kaikki risteilyt löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

Risteilyt Tallinnaan Silja Europalla

Silja Europa risteily Tallinnaan

Silja Europa on palannut liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille. Tule nauttimaan uudistetun risteilyaluksen tarjoamasta viihteestä ja palveluista Tallinnan 22 tunnin risteilylle!

Lue lisää

Silja Europa risteily Tallinnaan + paluu pikalaivalla, pidempi aika Tallinnassa

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista! Silja Europa vie Helsingistä Tallinnaan ja paluu tapahtuu seuraavana päivänä valitsemallasi laivalla. Aikaa maihin jää valintasi mukaan jopa 14 tuntia!

Lue lisää

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa. Laivoina ovat TallinkSiljan Star ja Megastar, jotka kulkevat säässä kuin säässä muiden isojen laivojen tapaan. Matka Suomenlahden yli taittuu nopeasti, joten Tallinnassa jää hyvin aikaa esimerkiksi shoppailuun.

Lue lisää Tallinnan päiväristeilystä

Risteilyt Tukholmaan

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää Baltic Princessin 23 tunnin risteilystä

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksien katseluun!

Lue lisää Päivä Tukholmassa -risteilystä

Risteilyt Pietariin

Päivä Pietarissa risteily

Pietarin risteilyllä St.Peterlinen M/S Princess Anastasia vie kaupunkiin, joka on väkiluvultaan Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin. Lähde mukaamme risteilylle miljoonakaupunki Pietariin!

Lue lisää

Kaksi päivää Pietarissa -risteily (3 yötä laivalla)

Pietarin kahden päivän risteilyllä pääset nauttimaan Pohjolan Venetsiana tunnetusta Pietarin kaupungista kahden päivän ajan yöpyen St.Peterlinen M/S Princess Anastasilla koko ajan. Lähde mukaamme miljoonakaupunki Pietariin!

Lue lisää

Baltic Princessin konserttiristeilyt

Isac Elliot -risteily Baltic Princessilla

5.6.2017 Baltic Princessin erikoisristeilyllä laivan valloittaa Isac Elliot!

Lue lisää

Saara Aalto -risteily Baltic Princessilla

Lähde risteilemään Saara Aallon seurassa Baltic Princessin risteilylle 6.6..

Lue lisää

Muut erikoisristeilyt

Visbyn risteily Silja Europa-laivalla

Uudistunut Silja Europa kuljettaa kesällä päiväksi kesäkaupunki Visbyyn!

Lue lisää Päivä Visbyssä -risteilystä.

Risteily Riikaan Silja Europa -laivalla

Uudistunut Silja Europa kuljettaa kesällä päiväksi Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

Lue lisää

Folklandia

Folklandia 2018 risteillään Silja Europalla 12.-13.1.2018! Folklandia täyttää laivan taas kansanmusiikin ja -tanssin ystävistä sekä hyvästä tunnelmasta.

Lue lisää

Teatterilaiva

15.-16.9. risteiltävä Teatterilaiva on Itämeren aalloilla seikkaileva teatterifestivaali, joka kasaa alan harrastajat yhteen. Baltic Princess -laiva seilaa Turusta Tukholmaan ja takaisin lastinaan esityksiä, työpajoja, improkisoja sekä lukuisia kohtaamisia.

Lue lisää

BTS - Cruise

Vuoden 2017 BTS-risteily on jälleen onnellisesti risteilty. Seuraavan kerran heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin 8.-9.3.2018, jolloin legendaariset Back to the Sixties -bändit valtaavat laivan. Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä. Ennakkoilmoittautumisen vuoden 2018 -risteilylle voit lähettää sähköpostiin: bts-risteily@ikaalistenmatkatoimisto.fi

Lue lisää Back to the Sixties -risteilystä

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteilyt

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Tallinnan risteilyt

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Turku–Tukholma Risteily

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan

Visbyn risteilyt

Silja Europa tekee kesällä erikoislähtöjä viehättävään Visbyn kaupunkiin.

Lue lisää Visbyn risteilyistä