Ikaalisten matkatoimisto

Risteilyt

Varaa risteily tilausajokuljetuksin omasta kotikaupungistasi!

Tarjoamme rentouttavat risteilyt Tallinnaan ja Tukholmaan sekä kesällä lisäksi Visbyhyn ja Riikaan useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Risteily on helppo ja mukava tapa irtaantua hetkeksi arjesta ja vaan nauttia kauniista merimaisemista, hyvästä ruoasta ja laivan muista antimista. Tasokkaat risteilylaivat takaavat viihtyvyyden ja laivojen monipuolisesta ravintola-, shoppailu- ja viihdetarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lähde siis kanssamme merimatkalle viihtymään. Uudistettu Silja Europa kulkee Helsinki-Tallinna reitillä. Meiltä on lisäksi kesäisin saatavissa edullisesti Visbyn risteilyt sekä erikoisristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan.

Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaankin. Helsinki-Tallinna reitillä kulkee uudistettu Silja Europa ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan risteillään Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.

Valikoimastamme löydät siis juuri itsellesi sopivan risteilyn miniristeilyistä pidempiin matkoihin. Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla ja paluu joko MS Starilla tai Megastarilla. Pikapyrähdys Tallinnaan onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla, kun valitset Tallinnan päiväristeilyn.

Päivä Pietarissa -risteilylle MS Princess Anastasialla pääset kanssamme joka toinen viikko keskiviikkoisin sekä perjantaisin ja joka toinen viikko torstaisin sekä lauantaisin.

Löydät valikoimastamme myös erikoisristeilyt! Kesän risteilyvalikoimaamme kuuluvat edellä mainittujen lisäksi risteilyt Riikaan ja Visbyhyn Silja Europalla. Joulun erikoisristeilyissä matkakohteina ovat Riika, Tallinna ja Tukholma!

Risteily on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun. Jokaiselle jotakin!

Tutustu tarkemmin eri risteilyihin ja löydä omasi selaamalla tätä sivua alemmas!

Risteilyt Tallinnaan Silja Europalla

Päiväristeilyt Tallinnaan

Risteilyt Tukholmaan

Risteilyt Pietariin

Erikoisristeilyt

Vuonna 2020 Folklandia risteillään Silja Europalla 10.-11.1.2010. Folklandia täyttää laivan taas kansanmusiikin ja -tanssin ystävistä sekä hyvästä tunnelmasta.

Lue lisää

Lähde lasten kanssa risteilylle

Laivoilla riittää paljon kivaa tekemistä lapsille. Puuhailu leikkihuoneessa, esiintyjät, aktiviteetit ja hyvä ruoka.

Lue lisää

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan

Silja Europa tekee kesällä erikoislähtöjä viehättävään Visbyn kaupunkiin.

Lue lisää Visbyn risteilyistä