Ikaalisten matkatoimisto

Risteilyt

RISTEILY on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Tarjoamme rentouttavat risteilyt Tallinnaan,  Tukholmaan sekä Pietariin . Kesällä lisäksi VisbyhynRiikaan ja Marianhaminaan useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin.

Valikoimastamme löydät juuri itsellesi sopivan risteilyn miniristeilyistä pidempiin matkoihin.

Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla ja paluu joko MS Starilla tai Megastarilla. Pikapyrähdys Tallinnaan onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla, kun valitset Tallinnan päiväristeilyn. Ruotsin risteilyt Tukholmaan risteillään Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.

Tutustu tarkemmin eri risteilyihin ja löydä omasi selaamalla tätä sivua alemmas!

Siljan laivoilta Helsingistä ja Turusta sekä Silja Europalta löydät upean kattauksen viihdettä! Irrottaudu arjesta ja lähde risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista!

Lue lisää

Tallinnan risteilyt

Tukholman risteilyt

Jouluristeilyt 2019

Lähde jouluristeilylle ja vietä tunnelmallinen joulu merellä. Ikaalisten Matkatoimiston kautta jouluristeilyt Tallinnaan, Tukholmaan ja Riikaan.

Lue lisää

Lasten risteilyt

Laivoilla riittää paljon kivaa tekemistä lapsille. Puuhailu leikkihuoneessa, esiintyjät, aktiviteetit ja hyvä ruoka.

Lue lisää

Pietarin risteilyt

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan

Silja Europa tekee kesällä erikoislähtöjä viehättävään Visbyn kaupunkiin.

Lue lisää Visbyn risteilyistä