Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Risteilyt

Varaa risteily tilausajokuljetuksin omasta kotikaupungistasi!

Tarjoamme rentouttavat risteilyt Tallinnaan ja Tukholmaan useilta Suomen paikkakunnilta tilausajokuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Risteily on helppo ja mukava tapa irtaantua hetkeksi arjesta ja vaan nauttia kauniista merimaisemista, hyvästä ruoasta ja laivan muista antimista. Tasokkaat risteilylaivat takaavat viihtyvyyden ja laivojen monipuolisesta ravintola-, shoppailu- ja viihdetarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lähde siis kanssamme merimatkalle viihtymään. Uudistettu Silja Europa on korvannut Baltic Queenin Helsinki-Tallinna reitillä. Meiltä on lisäksi saatavissa edullisesti kesällä Visbyn risteilyt sekä erikoisristeilyitä Tallinnaan ja Tukholmaan.

Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Helsinki-Tallinna reitillä Baltic Queenin on korvannut täysin uudistettu Silja Europa ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä Tallink Siljan kävelykatulaivoilla ja Turusta Baltic Princessillä.

Valikoimastamme löydät siis varmasti juuri itsellesi sopivan risteilyn. Tallinnaan voit lähteä joko perinteiselle Silja Europa -risteilylle tai mikäli haluat viettää Tallinnassa enemmän aikaa voit valita risteilyn, jossa merimatka Tallinnaan taittuu Silja Europalla mutta paluu tapahtuu eri laivalla.

Pikapyrähdys Tallinnaan taas onnistuu TallinkSiljan MS Star ja Megastar laivoilla kun valitset Tallinnan päiväristeilyn.

Risteily on täydellinen miniloma, jossa voit nauttia hauskanpidosta ja mukavasta olosta sekä laivalla että kohteessa. Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun. Jokaiselle jotakin!

Kaikki risteilyt löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

Risteilyt Tallinnaan Silja Europalla

Suosittu!

Silja Europa risteily Tallinnaan

Uudistunut Silja Europa on palannut liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille. Tule nauttimaan uudistetun risteilyaluksen tarjoamasta viihteestä ja palveluista Tallinnan 22 tunnin risteilylle!

Lue lisää

Suosittu!

Silja Europa risteily Tallinnaan + paluu pikalaivalla, pidempi aika Tallinnassa

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista! Silja Europa vie Helsingistä Tallinnaan ja paluu tapahtuu seuraavana päivänä valitsemallasi laivalla. Aikaa maihin jää valintasi mukaan jopa 14 tuntia!

Lue lisää

Päiväristeilyt Tallinnaan

Suosittu!

Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa. Laivoina ovat TallinkSiljan Star ja Megastar, jotka kulkevat säässä kuin säässä muiden isojen laivojen tapaan. Matka Suomenlahden yli taittuu nopeasti, joten Tallinnassa jää hyvin aikaa esimerkiksi shoppailuun.

Lue lisää Tallinnan päiväristeilystä

Risteilyt Tukholmaan

Suosittu!

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää Baltic Princessin 23 tunnin risteilystä

Suosittu!

Päivä Tukholmassa risteily

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksien katseluun!

Lue lisää Päivä Tukholmassa -risteilystä

Muut erikoisristeilyt

Suosittu!

BTS - Cruise

9.-10.3.2017 heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja innokkaat fanit valtaavat laivan. Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä teemalla "All you need is love”. Tule mukaan!

Lue lisää Back to the Sixties -risteilystä

Suosittu!

Visbyn risteily Silja Europa-laivalla

Uudistunut Silja Europa kuljettaa kesällä päiväksi kesäkaupunki Visbyyn!

Lue lisää Päivä Visbyssä -risteilystä.

Suosittu!

Risteily Riikaan Silja Europa -laivalla

Uudistunut Silja Europa kuljettaa kesällä päiväksi Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

Lue lisää

Folklandia 2018

Vuoden 2018 Folklandia-risteily risteillään Silja Europalla 12.-13.1.2018. Lue lisää matkasta.

Lue lisää

Lue lisää risteilyistä

Ruotsin risteilyt

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Tallinnan risteilyt

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Turku–Tukholma Risteily

Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se vie 23 tunnin Turku–Tukholma -risteilylle, missä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää miniristeilystä Tukholmaan

Visbyn risteilyt

Silja Europa tekee kesällä erikoislähtöjä viehättävään Visbyn kaupunkiin.

Lue lisää Visbyn risteilyistä