Back To The Sixties – Cruise 2020

Vuonna 2020 BTS-risteilyn ajankohta on 5.-6.3.2020. Tällöin heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit valtaavat Silja Europa -laivan. Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä.

Back to the Sixties- risteily
Tallink Silja Europalla
5.-6.3.2020

Silja Europalla heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, kun legendaariset Back to the Sixties -bändit ja innokkaat fanit valtaavat laivan.
Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä.


RISTEILYLAIVA
BTS Cruise tullaan tekemään Tallink Silja Europa -laivalla.


RISTEILYN HINTAA SISÄLTÄÄ
– Risteily Tallinnaan valitussa hyttiluokassa
– Upea Back To The Sixties -ohjelma.


LAIVA-AIKATAULU
Silja Europa lähtee Länsisatamasta klo 18:30, laivaan nousu alkaa n. klo 17:30. Aika nauttia risteilyn ohjelmasta ja -esiintyjistä. Laiva saapuu Tallinnaan klo 22:00. Yöpyminen laivassa.
Maihinnousu Tallinnaan alkaa aamulla klo 8:00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa 8:00 – 12:00 välisenä aikana. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona tuona aikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12:00. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.


MAKSUEHDOT
Varauksesta erääntyy ennakkomaksu 20 % matkan hinnasta 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä on 30.1.2020. Myös verkkokaupan kautta varattaessa on mahdollista jakaa maksu kahteen erään. Tällöin ennakkomaksu tulee maksettavaksi heti varauksen teon yhteydessä ja loppumaksusta tulee lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen. 1.1.2020 jälkeen verkkokaupan kautta tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan heti varauksen teon yhteydessä.


LIITÄNTÄKULJETUKSET
Toimistomme kautta varattavissa liityntäkuljetukset satamaan ja takaisin lähtöpaikalle seuraavilta reiteiltä:
➡️Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Kotka-Helsinki
➡️Raisio-Turku-Salo-Helsinki
➡️Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Helsinki
➡️Jyväskylä-Jämsä-Padasjoki-Lahti-Mäntsälä-Helsinki

Liityntäkuljetuksen hinta on 18 € / hlö / suunta. Liityntäkuljetukset edellyttävät toteutuakseen vähimmäishenkilömäärän / reitti. Suosittelemme liityntäkuljetuksen varaamista muun matkavarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.


PARKED CAR -AUTO LAIVALLE RISTEILYN AJAKSI PAIKOITUKSEEN
Henkilöauton (max 1,9 m korkea ja 5 m pitkä) voi ajaa risteilyn ajaksi laivalle, paikkkavaraus matkatoimistosta etukäteen, autopaikan hinta 45 € / auto. Varauksen yhteydessä ilmoitettava auton rekisterinumero. Huomioithan, että auton ajo laivaan saattaa mennä hyvin lähelle laivan lähtöaikaa, jolloin ruokailuaika 1. kattauksessa jää lyhyeksi, tästä johtuen suosittelemme ruokailuvarauksen tekemistä vasta 2. kattaukseen. Huom, autopaikkoja rajoitetusti.

Asiakkaat, jotka vievät auton laivaan parkkiin risteilyn ajaksi, voivat ajaa suoraan autolähtöselvitykseen.  Autolla matkustajat saavat risteilyliput Länsiterminaalin autolähtöselvityksesta.


MATKUSTAJIEN TIEDOT
Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta.


LAIVALLA TAPAHTUVA KUVAUS
Huomioithan, että laivalla on BTS ry:n puolesta virallinen valokuuvaaja ottamassa kuvia risteilyn aikana, mahdollisesti laivalla kuvataan myös videokuvaa.


 

Lisätiedot

Peruutukset ja muutokset

  • Muutos- ja peruutustilanteissa noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja (https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/yleisetmatkapakettiehdot/) sekä Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja (https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/lisa-ja-erityisehdot-1-7-2018-ja-sen-jalkeen-tehtyihin-varauksiin/).

Matkustusasiakirjat

  • Matkalla tulee olla mukana voimassaoleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. Muiden kuin EU-maiden kansalaisten, tulee selvittää mahdollinen viisumin tarpeensa itse Viron konsulaatista (puh. 09-6220 288). Matkustaja on velvollinen huolehtimaan tarvittavista matkustusasiakirjoistaan itse. Mikäli matka peruuntuu puutteellisten matkustusasiakirjojen vuoksi, ei matkatoimisto korvaa menetettyä matkaa.

Matkaliput

  • Matkalippujen jako Länsisataman terminaalin 2. kerroksessa. Matkaliput on aakkostettu hyteittäin siten, että liput löytyvät hytisssä matkaavan, aakkosjärjestyksessä ensimmäisenä olevan matkustajan sukunimen mukaan. Pyydämme olemaan satamassa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöä. Risteilybussilla satamaan saapuvien lippukuoret noutaa kuljettaja ja jakaa matkustajille bussissa. Autolla matkustajat saavat risteilyliput Länsiterminaalin autolähtöselvityksesta passilla/henkilökortilla ja rekisterinumerolla.

Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti

  • Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 10 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Kortin numeroa ei ole mahdollista lisätä enää lähtöpäivänä satamassa.