Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Merimarkkinat, risteilytarjoukset

Syksyn laivamatkat ovat nyt myynnissä tarjoushintaan, varaa Merimarkkinamatkat 30.8. mennessä!

Tässä on oiva tilaisuus lähteä pienelle irtiotolle arjesta risteilyn merkeissä! Merimarkkinahintaiset risteilyt ovat varattavissa 10.-30.8. välillä. Lähtöjä on runsaasti Silja Europalla ja Baltic Princessilla elo-lokakuussa sekä Päivä Tukholmassa -risteilyitä Helsingistä elo-marraskuussa. Toimi pian, sillä parhaat hytit myydään ensimmäisenä!

Muista, että tarjoukset ovat voimassa vain, kun varaa matkan viimeistään 30.8. mennessä! Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

 

Merimarkkinahintaiset risteilyt Tallinnaan varattavissa täältä

Silja Europa risteily Tallinnaan

Silja Europa on palannut liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille. Tule nauttimaan uudistetun risteilyaluksen tarjoamasta viihteestä ja palveluista Tallinnan 22 tunnin risteilylle!

Lue lisää

Silja Europa risteily Tallinnaan + paluu pikalaivalla, pidempi aika Tallinnassa

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja kauniista merimaisemista! Silja Europa vie Helsingistä Tallinnaan ja paluu tapahtuu seuraavana päivänä valitsemallasi myöhäisemmällä laivavuorolla. Aikaa maihin jää valintasi mukaan jopa 14 tuntia!

Lue lisää

Silja Europa risteily Tallinnaan, Pre-Order, Tampereen reitin bussissa

Uudistunut Silja Europa on palannut liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille. Tule nauttimaan uudistetun risteilyaluksen tarjoamasta viihteestä ja palveluista Tallinnan 22 tunnin risteilylle! Tällä matkalla voit hyödyntää myös Pre-Order palvelun!

Lue lisää

Merimarkkinahintaiset risteilyt Tukholmaan varattavissa täältä

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!

Lue lisää

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Risteilyllä Turusta Tukholmaan pääset nauttimaan Baltic Princess -aluksen palveluista yhdellä maailman kauneimmista merimatkoista.

Lue lisää

Merimarkkinat 1. yö laivalla + hotelli -paketteihin

1 yö laivalla + 1 yö Tallinnassa

Ensimmäinen yö laivalla ja 1 yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Edullinen vaihtoehto!

Tutustu Risteily + 1 yö Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 2 yötä Tallinnassa

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä. Yövyt ensimmäisen yön laivalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnan hotellissa.

Tutustu Risteily + 2 yötä Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 3 yötä Pärnussa

Lähde piristävälle hotellimatkalle Pärnuun, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput 3 yötä idyllisessä Pärnussa.

Tutustu Pärnun 1 yö laivalla ja 3 yötä Pärnussa hotellimatkaan

1 yö laivalla + 3 yötä Tallinnassa

Tällä matkalla vietät ensimmäisen yön laivalla ja voit nauttia sen tarjonnasta. Laivayön jälkeen yövyt kolme yötä Tallinnan hotellissa ja ehdit rauhassa Tallinnan nähtävyyksiin ja ostoksille.

Tutustu risteily + 3 yötä Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 4 yötä Pärnussa

Ota irtiotto arjesta ja, varaa Pärnun hotellimatka jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput 4 yötä idyllisessä Pärnussa.

Tutustu Pärnun 1 yö laivalla ja 4 yötä Pärnussa hotellimatkaan

Tutustu myös laivojen viihdetarjontaan

Silja Europan esiintyjät ja viihde

22h risteily Europalla tarjoaa viihdettä moneen makuun suomalaisista tanssiyhtyeistä ja iskelmäartisteista poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin sekä varttuneemmalle väelle suunnatuista Club55-risteilyohjelmasta.

Lue lisää

Baltic Princess esiintyjät ja viihde

Baltic Princessin esiintyjät viihdyttävät päivittäin. Tutustu viihdekalenteriin.

Lue lisää