Miniristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan

Lähde miniristeilylle nauttimaan merimatkasta, tunnelmasta laivalla sekä laivan ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Miniristeily on helppo tapa irtautua hetkeksi arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata miniristeilyn Baltic Princess -laivalla Turusta Tukholmaa tai Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan. Tutustu myös päiväristeilyyn Helsingistä Tallinnaan Tallink Megastarilla tai Starilla.

23 h risteily Baltic Princessilla Turusta Tukholmaan

baltic-princess-013Baltic Princess -risteilyllä pääset nauttimaan kauniista saaristomaisemista sekä laivan palveluista. Risteilyn aikana ei käydä maissa eli voit rauhassa nauttia merimatkasta ilman kiirettä ja stressiä. Laivalta löydät kattavan tarjonnan erilaisia ravintoloita sekä useita kauppoja. Tutustu myös laivan viihdetarjontaan, josta löydät monia Suomen eturivin artisteja!

Ravintolat

Perinteisen Buffet Silja Line -ravintolan lisäksi löydät laivalta kolme à la carte -ravintolaa. Grill House tarjoaa perinteisempiä pihvi- ja hampurilaisannoksia. Italialaisen ruoan ystävän kannattaa suunnata Tavolàta-ravintolaan. Tasokkaassa Happy Lobster -ravintolassa nautit kala- ja äyriäisannoksia. Ravintolassa on tarjolla myös brunssi. Cafeteriasta on helppo napata syötävää niin pienempään kuin isompaankin nälkään. Valikoimasta löytyy niin voileipiä, makeita leivonnaisia kuin lihapulla-annoksia.

Baarit ja viihde

Pääset nauttimaan laivan viihdetarjonnasta sen baareissa. Keskiyön show ja loistavat artistit esiintyvät isossa kaksikerroksisessa Starlight-yökerhossa. Iskelmäbaari ja Klubi tarjoaa tanssia aamuun asti hittien tahdissa. Pubissa on laaja valikoima esimerkiksi oluita ja Piano Bar tarjoaa hienostuneempaan illan viettoon drinkkejä tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla.

Viihdettä on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Sunnuntaista tiistaihin ohjelma on suunniteltu aikuiseen makuun. Keskiviikkoisin ohjelmassa on iskelmää ja laivatansseja. Torstait ovat yleensä bileristeilyitä ja viikonloppuna perjantaista lauantaihin on teemalähtöjä sekä vauhdikasta menoa.

Mikäli haluat rentoutua, älä unohda laivan saunaosastoa, jossa on naisten- ja miesten yleisten saunojen lisäksi kaksi tilaussaunaa sekä allas aikuisille ja lapsille. Mahdollisuus on nauttia myös allasbaarin antimista.

Ostokset

Perinteisestä Tax Free Shopista löydät tuliaiset kotiin. Valikoimasta löytyy makeisia, alkoholituotteita ja elintarvikkeita. Tupakkatuotteet löytyvät Tax Free Shopin viereisestä Tobacco-myymälästä.

Cosmetic Boutique -myymälästä ostat itselle tai lahjaksi parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Kosmetiikkamyymälän valikoimassa on laaja valikoima tunnetuimpia laatumerkkejä. Matkamuistoja, lahjatavaroita ja tuliaisia lapsille kannattaa käydä katsomassa Gift & Toys -liikkeestä. Fashion Street -myymälässä puolestaan on laajavalikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä asusteita monilta eri merkeiltä.

Tutustu tarkemmin ja varaa matka

22 h risteily Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan

silja-europa-012Tällä risteilyllä sinulla on aikaa nauttia koko pitkä ilta laivan palveluista ja viihteestä. Ehdit myös poiketa maissa Tallinnassa halutessasi seuraavana aamuna. Hytti on koko matkan ajan käytössäsi. Viihteestä vastaa laivalla suomalaiset tähtiartistit.

Ravintolat

Grande Buffetissa kokoat lautasellesi makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Tarjolla on niin kalapöytää, antipastoja, tex mex -torin herkkuja kuin jälkiruokapöytä. Grill House -ravintolasta löydät pihvit ja burgerit. Tarjolla on myös alku- ja jälkiruokapöytä. Yöpalaa löydät laivan Fast Lane -ravintolasta. Muutoin siellä on tarjolla nopeamman ruokailun ystäville mm. lihapullia, salaatteja ja luksus-hodareita. Italialaista ruokaa tarjoilee Tavolàta, josta löydät myös maistuvat jälkiruoat. Pienempään nälkään ja makean himoon voit poiketa myös Coffee & Co. -kahvilassa, josta löydät myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Baarit ja viihde

Ocean Clubilla esiintymässä ovat tunnetut artistit ja bändit. Moonlight Bar & Discossa pääset tanssimaan vaikka aamuun asti. Rauhallisempaa menoa kaipaava kannattaa suunnata kodikkaaseen Corner Bariin ja kuuntelemaan trubaduurien esityksiä Sea Pubissa.  Karaoken ystävät suuntaavat Windjammer Bariin.

Sauna Beach -osastolla pääset rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi. Kylpyläosastolla laivan 12. kannella nautit saunomisen lisäksi rentouttavista ja lämpimistä poreista. Laivalla on myös kauneushoitola.

Ostokset

Silja Europalla teet monipuolisia ostoksia. Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta löydät niin alkoholi- ja tupakkatuotteet kuin myös makeiset ja elintarvikkeet. Perfume & Fashion -myymälässä tarjolla on asusteita ja kosmetiikkaa miehille ja naisille. Vaate- ja asustemerkeistä löydät tunnettuja brändejä kuten Tommi Hilfiger, Superdry, Michael Kors ja monia muita. Liikkeessä on myös laaja valikoima tuoksuja ja kosmetiikkaa.

Tuliaisia ja lahjoja kannattaa käydä katsomassa myös Gifts ja Kids & Toys -liikkeistä. Näistä löydät tuotteita mm. Marimekolta, Iittalalta, Muumilta, Legolta ja Desigualilta. Laivalla on myös Electronics-liike, jos kaipaat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita.

Tutustu tarkemmin ja varaa matka

Päiväristeily Tallinnaan

Mikäli et halua olla yötä poissa kotoa, on päiväristeily sinulle sopiva vaihtoehto. Mikäli haluat lähteä nauttimaan vain laivan palveluista ja merimatkasta, voit palata myös samalla laivalla takaisin, eikä sinun tarvitse käydä maissa. Vaihtoehtoisesti voit nauttia päivästä Tallinnassa ja palata myöhemmällä laivalla takaisin. Päiväristeilyllä valittavanasi on useampi meno- ja paluuvuoro Tallinnaan Tallink Megastar ja Tallink Star -aluksilla.

Tallink Megastar

Ravintolat ja baarit

tallin-megastar-002Tallink Megastarilla on laaja valikoima ravintoloita ja baareja. Delight Buffetin lisäksi laivalta löytyy à la carte -ravintola The Chef´s Kitchen sekä Fast Lane -ravintola, jossa tarjolla on mm. lihapullia ja voileipiä. Kahvia ja virvokkeita löydät Coffee & Co. -kahvilasta. Laivalla on myös Burger King -ravintola hampurilaisnälkään.

Sea Pubissa ja Victory Barissa on valikoimissa juomien lisäksi pientä purtavaa. Sea Pubista löydät myös trubaduurin ja Victory Barissa sinulla on mahdollisuus seurata erilaisia urheilutapahtumia televisiosta.

Matkusta mukavasti

Matkustusmukavuus on erityisesti huomioitu Tallink Megastarilla. Lisämaksullisten Comfort– ja Business Loungen lisäksi laivalta löytyy Sitting Lounge (ei lisämaksua / ennakkovarausta). Loungessa matkustaminen tarjoaa viihtyisän tilan istumapaikkoineen. Comfort ja Business -luokista löydät myös pientä purtavaa ja virvokkeita.

Ostokset

Traveller Superstore -myymälä on kahteen kerrokseen rakennettu ostosparatiisi. Myymälän yksi sisäänkäynneistä on suoraan autokannen kohdalla, josta on helppo viedä ostokset suoraan autoon (edellyttää autopaikan varaamista autotallin puolelta, vain reittimatkoilla). Valtavassa myymälässä on isot valikoimat kosmetiikkatuotteita, parfyymeja, viinejä, vaatteita, makeisia, leluja ja elintarvikkeita.

Tallink Star

Ravintolat ja baarit

tallink-star-002Perinteisen Shuttle Buffetin lisäksi voit nauttia à la carte -ravintolan annoksista. Pikaruoan ystäville laivalla on Burger King -ravintola. Pienempään nälkään on Snack Time -kahvila, jossa tarjolla mm. sämpylöitä, patonkeja ja salaatteja. Tarjolla on myös tukevampia lämpimiä aterioita. Frozen Yogurt Café tarjoaa mm. jääjogurtteja ja smoothieta sekä kakkuja ja leivonnaisia. Pub Seaportissa voit nauttia merta katsellen juomia ja nauttia viihteestä.

Matkusta mukavasti

Voit matkustaa lisämaksusta Comfort – tai Business Loungessa, joissa tarjolla on istumapaikkojen lisäksi pientä purtavaa ja virvokkeita. Business-luokasta löytyy lisäksi buffet-ruokailu ruokajuomineen.

Ostokset

Superstoresta löydät perinteiset tax free -myymälän tuotteet alkoholeista tupakkatuotteisiin, makeisista leluihin ja elintarvikkeisiin. Kosmetiikkatuotteet ja hajusteet ovat Perfume Shop -myymälässä. Trend Shopissa myynnissä on tunnettujen merkkien laukkuja, asusteita, koruja ja kelloja.

Tutustu tarkemmin ja varaa matka