Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tallink

Virolaisella varustamoyhtiö Tallinkilla on matkustaja- ja tavaraliikennettä pohjoisella Itämerellä. Yhtiöllä on myös hotelli- ja kauppatoimintaa. Ikaalisten Matkatoimisto on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Tallinkin kanssa. Kuljetamme asiakkaita Tallinnaan Tallinkin Megastar ja Star -pika-aluksilla sekä Silja Europa -risteilijällä. Tallinkin yksi tytäryhtiöistä on suomalainen Tallink Silja Oy. Silja Serenade ja Silja Symphony liikennöivät Helsingistä Tukholmaan ja Baltic Princess sekä Galaxy puolestaan Turusta Tukholmaan Silja Line -tuotemerkillä.

Tallinkin laivat

Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöi kolme Tallinkin alusta. Uusin aluksista on Tallink Megastar, joka on valmistunut vuonna 2017 Turun telakalla. Aluksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustusmukavuuteen, joka näkyy muun muassa uudessa Sitting Loungessa. Sitting Lounge sisältyy normaalin matkalipun hintaan ja tarjoaa 300 istumapaikkaa. Matkustusmukavuuden lisäksi aluksen suunnittelussa on pyritty huomioimaan ympäristöystävällisyys. Laivalla on iso Traveller Superstore -kauppa sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Tallink Megastarin matka-aika on kaksi tuntia.

Tallink Star kuljettaa matkustajat vastaavasti kahdessa tunnissa Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan. Alus on valmistunut vuonna 2007. Starilla on buffet-ravintolan lisäksi muun muassa a la carte -ravintola, kahvila ja baari. Ostoksia on mahdollista tehdä Supermarket-myymälässä sekä kosmetiikkamyymälä Perfume Shopissa ja Trend Shopissa.

Risteilyalus Silja Europalla pääsee 22 tunnin risteilylle Tallinnaan. Tarjolla on monipuolista viihdettä ja erilaisia ravintoloita. Risteilyllä on mahdollista poiketa myös Tallinnassa. Silja Europa on rakennettu vuonna 1993 ja uudistettu vuonna 2016. Laiva on aiemmin ollut Turku-Tukholma -välillä liikenteessä, mutta siirtynyt Helsinki-Tallinna -välille 2016. Hyttimäärällä mitattuna laiva on yksi maailman suurimmista aluksista.

Tallinkin aikataulut

Tallink Megastar ja Star liikennöivät useita kertoja päivässä. Pääsääntöisesti lähdöt ovat sekä Helsingistä että Tallinnasta klo 7.30, 10.30, 13.30, 16.30, 19.30 ja 22.30. Huomioithan, että aikatauluissa voi olla pientä vaihtelua ajankohdan mukaan. Ajankohtaiset aikataulut löydät matkavarauksen yhteydessä.

Silja Europa liikennöi pääsääntöisesti 22 tunnin risteilyitä Tallinnaan. Laiva lähtee klo 18.30 Helsingistä ja saapuu klo 22.00 Tallinnaan. Risteilymatkustajat pääsevät aluksesta ulos seuraavan aamuna klo 8.00 alkaen. Tallinnasta Helsinkiin laiva lähtee klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Mahdollisista poikkeuksista aikataulun osalta löydät tietoa varausjärjestelmästämme matkavarauksen yhteydestä.

Tutustu laivoihin

MS Megastar

Tallink Siljan uusi laiva Megastar liikennöi Helsinki-Tallinna -väliä. Matkusta mukavasti erilaisissa lounge-tiloissa! Alus on suunniteltu asiakkaiden matkustusmukavuutta ajatellen, unohtamatta kokemusta merimatkasta Tallinnaan!

Lue lisää

MS Star

Starilla pääset Suomenlahden yli kahdessa tunnissa säästä ja vuodenajasta riippumatta. Laivalla aika kuluu mukavasti vaikkapa syödessä tai ostoksia tehdessä, sillä laivalla on useita ravintoloita sekä tax free -myymälä ja kosmetiikkamyymälä.

Lue lisää Star-laivasta

Silja Europa

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Tutustu ja varaa matka Tallinkin laivoilla