Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä pikavisiitillä Tallinnassa. Laivoina ovat Tallink Siljan MS Star ja Megastar, jotka kulkevat säässä kuin säässä muiden isojen laivojen tapaan. Matka Suomenlahden yli taittuu nopeasti kahdessa tunnissa, joten Tallinnassa jää hyvin aikaa esimerkiksi shoppailuun. Päivä Tallinnassa -risteily on oiva valinta, jos kaipaat nopeaa irtiotto arjesta! Tutustu risteilyyn ja varaa oma merimatkasi jo tänään.

Päiväristeily on edullinen ja helppo tapa käydä pikaisella vierailulla Tallinnassa. Päiväristeilyllä koet sekä kauniin merimatkan, että upean kaupunkiloman yhdessä päivässä! Tallink Siljan Star-laivalla ja Megastar-laivalla voit tehdä ostoksia ja nauttia ravintoloiden ja baarien antimista meno- ja paluumatkoilla. Merimatka kestää vain kaksi tuntia per suunta, joten maissa jää hyvin aikaa omille suunnitelmille. Maissa vain mielikuvitus on rajana, Tallinnasta löytyy tekemistä ja näkemistä jokaiselle!


MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

  • Päiväristeily valituilla laivavuoroilla kansipaikoin
  • Kuljetukset valintanne mukaan

MATKAOHJELMA

Lähde matkaan Helsingistä oman valintasi ja aikataulusi mukaisesti! Matkustat Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla vain kahdessa tunnissa. Maissa voi viettää aikaa muutamasta tunnista aina pitkälle iltaan asti! Paluu tapahtuu samana iltana valitulla laivavuorolla.


TILAUSAJOKULJETUKSET SUOMEN PUOLELLA 

Lisämaksusta kauttamme ovat varattavissa tilausajokuljetukset! Ammattitaitoiset kuljettajamme kertovat bussimatkan aikana tärkeitä matkaanne koskevia käytännön asioita ja viihtyvyyden takaamiseksi koko bussimatkan ajan käytössänne on ilmainen WiFi!


PÄIVÄRISTEILYLLÄ TALLINNASSA VOIT VAIKKA… 

  • Käydä Teletornissa katsomassa Tallinnan ylle avautuvia upeita maisemia! Voit ottaa taksin alle ja matkata yhdeksän kilometrin matkan Piritan suuntaan Teletornille. Sisäänpääsyliput voit ostaa meiltä etukäteen matkavarauksen yhteydessä ja tornissa voit kokeilla myös huisia reunallakävelyä!
  • Käydä Tallinnan kylpylöissä hemmottelemassa itseäsi! Voit varata esimerkiksi Vanhankaupungin kupeessa sijaitsevaan Kalev Spahan meiltä erilaisia kauneushoitoja ja uimalippuja etukäteen.
  • Käydä edullisilla ostoksilla! Sataman läheisyydessä on useita kauppakeskuksia ja Tallinnan keskustan ostospaikat ovat myös lähellä satamaa. Takseilla pääset nopeasti ja edullisesti myös keskustasta hieman kauempana sijaitseviin ostoskeskuksiin.
  • Käydä fiilistelemässä Vanhassakaupungissa! Koe ihanaa keskiajan tunnelmaa Vanhassakaupungissa kävellen ja katsellen. Käy etsimässä makunautintoja tunnelmallisista kellariravintoloista tai piipahda käsityöliikkeissä ja terasseilla. Ehdit myös hyvin näköalatasanteille ihastelemaan kaupungin maisemia!
  • Käydä Merimuseossa tutustumassa upeaan neuvostoliiton aikaiseen sukellusveneeseen ja monipuoliseen näyttelyyn. Merimuseosta löytyy mielenkiintoista tekemistä kaiken ikäisille!

Day Spa -päiväpaketti

Tutustu laivoihin

Starilla pääset Suomenlahden yli kahdessa tunnissa säästä ja vuodenajasta riippumatta. Laivalla aika kuluu mukavasti vaikkapa syödessä tai ostoksia tehdessä, sillä laivalla on useita ravintoloita sekä tax free -myymälä ja kosmetiikkamyymälä.

Lue lisää Star-laivasta

Tallink Siljan laiva Megastar liikennöi Helsinki-Tallinna -väliä. Matkusta mukavasti erilaisissa lounge-tiloissa! Alus on suunniteltu asiakkaiden matkustusmukavuutta ajatellen, unohtamatta kokemusta merimatkasta Tallinnaan!

Lue lisää

Lue lisää kohteesta!

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista