Road Trip -matkat Baltiaan

Loma – olet ansainnut sen! ❤️

Omalla autolla pitkin Baltiaa, omilla aikatauluilla sekä suunnitelmilla!

Kaiken kukkuraksi helppo varauspalvelu josta saat kaikki matkan eri hotellit ja laivat varattua. Ja vieläpä edullisemmin kuin itse etsimällä. Eikö kuulostakin hyvältä?

Olemme rakentaneet sinulle valmiita matkareittejä sekä meidän suosituksia, missä ehdottomasti kannattaa poiketa matkan varrella. Voit löytää niitä Baltian helmiä joihin turistibussit eivät pysähdy, nyt on mahtava tilaisuus tutustua kohteeseen pintaa syvemmin ja kokea aito Baltia!

Mikäli meillä ei ole valikoimassa sellaista matkaa jonka haluat kokea, niin ei hätää, me rakennamme sellaisen 👌! Voit räätälöidä itse matkareittisi tai muuttaa meidän valmista reittiä, se onnistuu lomakkeella sivun reunassa. Täytä se ja teemme matkan sinulle varattavaksi.

Viron upeat reitit 🚗

Kansallispuistoja, vanhoja kartanoita, rannikkokyliä, ja hiekkarantoja. Koe Viro uudella tavalla, tutustu Pohjois-Viron parhaimpiin kohteisiin omalla autolla. Valittavanasi on kaksi eri pituista matkaa. Majoitut Rakveren ja Narva-Jõesuun tasokkaissa kylpylöissä, sekä halutessasi idyllisessä Vihulan kartanossa.

Lue lisää

Tutustu Viron Länsirannikon parhaimpiin kohteisiin omalla autolla. Reitti kulkee merelliseen Haapsaluun ja jatkaa edelleen saaristoelämää sykkivälle Saarenmaalle! Varaa Road Trip-matka helposti, laivamatkat ja hotellit samassa paketissa! Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistot.

Lue lisää

Tällä matkalla koet Viron suosituimmat lomakaupungit yliopistollisen Tarton ja leppoisan Pärnun. Ajomatkalla voit poiketa vaikkapa Viljandin linnalle tai tehdä päiväretken Peipsijärven rantaan. Kulje oman aikataulusi mukaan. Me hoidamme laivamatkan ja yöpymiset puolestasi.

Lue lisää

Rantaloma on lähempänä kuin arvaatkaan! Rantakohteet -Road Tripillä kohtaat Laulasmaan luonnonvaraista rantaa reunustavat käppyräiset männyt. Haapsalun kaupunkia meri ympäröi kolmelta suunnalta. Kesäpääkaupunkina tunnetussa Pärnussa ranta sykkii ja on kesäisen elämän keskus. Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistosi.

Lue lisää

Nyt pääset nauttimaan kylpylän poreista oikein toden teolla! Koe kolme ihastuttavaa kylpylää samalla matkalla! Kylpyläkierros tutustuttaa sinut Rakveren, Toilan sekä Pühajärven upeisiin kylpylöihin.

Lue lisää

Varsinkin kesäaikaan Viron lukuisat linnoitukset ja kartanot heräävät täyteen elämää. Valitse juuri sinulle sopivat kohteet ja lähde seikkailulle omalla autolla. Varaa Road Trip-matka helposti, laivamatkat ja hotellit samassa paketissa! Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistosi.

Lue lisää

Länsi-Viron kauniit golf-kentät

Viron tasokkaat golfkentät ovat niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa. Lähde tutustumaan näihin kauniin luonnon ja miljöön keskellä oleviin kenttiin helposti omalla autolla. Kaksi ensimmäistä yötä vietät Kuressaaressa valitsemassasi hotellissa ja loput matkasta yövyt kauniissa Pärnussa.

Lue lisää

Must see -kohteet Baltiassa 👀

Vilaus menneiden aikojen loistosta löytyy Viron kartanoista. Kaksi yötä vietät Tartossa valitsemassasi hotellissa ja loput matkasta yövyt Vihulan kartanon upeissa puitteissa. Tarjoamme sinulle parhaat vinkit tutustumisen arvoisiin kartanoihin matkasi varrella.

Lue lisää

Latvia yllättää lukuisilla, upeilla linnoillaan. Usea on säilynyt meidän päiviimme saakka, osa on vuosisatojen saatossa jättänyt jälkeensä vain rauniot. Lähde mielenkiintoiselle linnojen matkalle Riikasta Tarttoon omalla autolla, jossa matkan varrelle jää myös Viron linnoja. Mennessä pääset nauttimaan Silja Serenaden risteilytunnelmaa Helsingistä Riikaan ja paluussa Tallinnan laivojen palveluista.

Lue lisää

Rantalomailijan unelmia lähellä! 🏖

Baltian pitkät vaaleat hiekkarannat odottavat. Yhdistä matkaasi Viron ja Latvian hienoimmat rantakaupungit. Pakkaa aurinkorasva laukkuun ja nauti rantaelämästä lähellä!

Lue lisää

Latvian ja Liettuan upeat rantakaupungit Jurmala, Liepaja ja Palanga odottavat. Koe rantaelämää pitkillä vaalea hiekkaisilla rannoilla. Kesällä 2020 pääset Helsingistä Riikaan laivalla, joka tuo Latvian ja Liettuan rannat sopivan ajomatkan päähän.

Lue lisää

Rantaloma on lähempänä kuin arvaatkaan! Rantakohteet -Road Tripillä kohtaat Laulasmaan luonnonvaraista rantaa reunustavat käppyräiset männyt. Haapsalun kaupunkia meri ympäröi kolmelta suunnalta. Kesäpääkaupunkina tunnetussa Pärnussa ranta sykkii ja on kesäisen elämän keskus. Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistosi.

Lue lisää

Pitkin Via Balticaa ✌️

Via Baltica kuljettaa pohjoisesta kohti Eurooppaa. Matkalle mahtuvat Viron kesäpääkaupunki Pärnu ja Balttian Pariisina tunnettu Riika. Pidemmällä matkavaihtoehdolla koet myös katolilaisen Vilnan. Koe Via Baltica omalla autolla!

Lue lisää

Emajoen rannalla sijaitsee Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto. Sekä Riian että Vilnan ainutlaatuinen vanhakaupunki on saanut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa. Yksi kohokohdista on vaikuttava Ristikukkula. Lähde seikkailulle kiertämään Baltiaa!

Lue lisää

Latvian helmet -matka vie sinut Riiasta Jurmalaan. Koe Riian kaupungin kauneus sekä Jurmalan upeat hiekkarannat samalla matkalla. Omalla autolla matkatessasi sinulla on vapaus tehdä omat aikataulusi. Voit valita laivamatkan Helsingistä Riikaan tai Helsingistä Tallinnaan.

Lue lisää

Tutustu myös!

Viron luonto on hyvin monimuotoista - pitkiä rannikkoja, ikimetsiä, vesiputouksia, salaperäisiä soita ja rämeitä sekä maalauksellisia järviä. Puolet Viron pinta-alasta on metsää, joten luonto ei koskaan ole kaukana! Olemme poimineet sinulle parhaat tärpit luontomatkailuun Virossa.

Lue lisää

Latvia on täynnä upeita linnoja, joista jokaisen tarina nivoutuu maan mielenkiintoiseen historiaan. Useat niistä ovat avoimia turisteille ja ne tarjoavat myös erilaisia aktiviteettejä. Kokosimme sinulle parhaat kohteet.

Lue lisää

Latvian luonto tarjoaa upeita hiekkarantoja, kansallispuistoja, soita ja metsiä, salaperäisiä luolia ja harvinaisia eläinlajeja. Latviasta löytyy luonnossa viihtyvälle matkailijalle unohtumattomia luontomuistoja. Heitä reppu selkään ja lähde seikkailuun!

Lue lisää

Viron ja Latvian tuntevat jo melkein kaikki, mutta Baltian maista suurin, Liettua on suomalaisille tuntemattomampi kohde. Lähde tutkimusmatkalle maahan, jossa eteesi avautuvat upeat, jopa kymmeniä kilometrejä pitkät hiekkarannat, kylät ja kaupungit, luonnonpuistot, linnat ja linnoitukset. Liettua ja sen kansa saattavat hurmaannuttaa matkailijan!

Lue lisää

Turvallisin mielin matkalle. Tärkein tehtävämme on huolehtia matkustajan turvallisuudesta. Lue lisää linjauksistamme korona-aikana matkustettaessa.

Lue lisää