Kotimaan matkailu – Road Trip Suomessa


Upea, kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa! Mitä jos lähtisit Road Trip -matkalle nauttimaan lomasta rennosti omalla autolla? Tutustu reitteihimme, jotka vievät sinut Lappiin ja Koillismaalle, Itä- ja Järvi-Suomeen sekä Länsi-Suomen upeisiin maisemiin!

Lumoava Lappi

Loma Lapissa matkustaen autolla aavoissa, jylhissä sekä karun kauniissa maisemissa on mahtava kokemus! Lumoava Lappi -reitit kuljettavat sinut Oulun ja Rovaniemen kautta Ivaloon ja sieltä Kuusamon henkeäsalpaaviin maisemiin. Pääset näkemään reitillä Pohjois-Suomea monipuolisesti lännestä itään. Lapin Road Tripillä voit nauttia upeasta luonnosta ja maisemista sekä tutustua kiehtoviin kohteisiin omilla ehdoillasi.

Valittavanasi on eri vaihtoehtoja, voit viipyä Ivalossa pidempään tai viettää loppumatkasta Kuusamossa useamman yön. Voit myös startata matkan lentämällä Helsingistä Ouluun ja jatkaa kohti pohjoista kätevästi vuokra-autolla!

Lapin karu ja kaunis luonto tarjoaa uskomattomia elämyksiä. Lähde arktisen luonnon rauhaan. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Annamme sinulle vinkit reiteistä ja tutustumiskohteista, valitset itse missä haluat poiketa. Huolehdimme majoitukset puolestasi, sinun tehtäväsi on nauttia ja antaa tien kuljettaa.

Lue lisää

Itä- ja Järvi-Suomen Road Trip

Kotimaan matkailua omalla autolla kohti jylhiä kansallismaisemia, kulttuuria, herkullista ruokaa ja upeita ulkoilumaastoja. Näillä Road Trip -reiteillä pääset nauttimaan monipuolisesta kotimaan lomasta! Reittien varrella on isompia kaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja sekä hurmaavia järvimaisemia. Automatkailu antaa vapauden pysähtyä siellä missä huvittaa!

Kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Suuntaa kohti itää ja Saimaan seutuja ja pääset nauttimaan huikeiden maisemien lisäksi herkullisesta ruuasta ja rennosta paikallismenosta!

Lue lisää

Länsi-Suomen Road Trip

Länsi-Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja, joihin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan! Välimatkat eivät ole pitkiä, joten autoilun lomassa ehtii ottaa rennosti. Matkan varrella on isompia kaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja puutaloalueineen, meren tuoksua ja hiekkadyynejä. Koe kotimaan matkailun ihanuutta autoillen pitkin läntistä Suomea!

Länsi-Suomen Road Trip -reissulla voit tutustua kotimaan upeisiin maisemiin! Länsi-Suomesta löytyy nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Nauti merenrannasta Yyterissä, tarkkaile Turun kaupunkielämää Aurajoen varrella, ihastu Ruissalon ulkoilureitteihin ja lähde retkelle Naantaliin!

Lue lisää

Tutustu myös muihin Road Trip-matkoihin!

Norjan mykistävät maisemat voit kokea parhaiten autolla matkustaen ja nähtävää todellakin riittää! Lumihuippuisia vuoria, upeita vuonoja, uniikkeja kalastajakyliä ja kiemurtelevia teitä – Road Trip -matka Norjaan tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tutustu Pohjois-Norjan reitteihin ja suunnittele ikimuistoinen matka!

Lue lisää

Lähde Road Tripille Saksaan, joka on autoilijan paratiisi hyvien teidensä, tietullien puuttumisen ja ajonopeuksien vuoksi. Koe samalla upeiden linnojen loistoa, olut- tai viinikulttuuria tai jylhiä vuoristomaisemia.

Lue lisää

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

Katso lisää ihania kotimaan matkoja:

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita kaikkina vuodenaikoina! Lähde tutustumaan kotimaahan ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista