Road Trip -matkat Norjaan


Norjan mykistävät maisemat voit kokea parhaiten autolla matkustaen ja nähtävää todellakin riittää! Lumihuippuisia vuoria, upeita vuonoja, uniikkeja kalastajakyliä ja kiemurtelevia teitä – Road Trip -matka Norjaan tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tutustu Pohjois-Norjan reitteihin ja suunnittele ikimuistoinen matka!

Tutustu Norjan Road Trip -matkoihin!

Norjan luonto hakee vertaistaan! Lähde omalla autolla kiertämään Pohjois-Norjan upeita kohteita. Reitti kulkee Tromssan ja Narvikin kautta Lofooteille Svolværiin ja takaisin Tromssaan.

Lue lisää

Upea Pohjois-Norja! Lähde omalla autolla tutkimaan Pohjois-Norjan mahtavia kohteita. Reitti kulkee Suomen Lapin kautta Tromssaan ja Altaan ja sieltä takaisin Suomeen.

Lue lisää

Tutustu myös näihin:

Norjan valttikortti on huikea luonto, jota leimaavat upeat vuonot ja korkeat vuoret. Luonnon lisäksi monipuolisesta Norjasta löytyy mielenkiintoisia kaupunkikohteita.

Lue lisää Norjasta

Lähde omalla autolla Norjaan. Omalla autolla matkustaessasi voit valita itsellesi mieluisan aikataulun ja kulkea silloin kun itse haluat.

Lue lisää

Reissaa Pohjois-Norjaan ihastelemaan upeita luontokohteita Lofooteilla, Vesterålenissa, Senjan saarella, Norkappissa ja monessa muussa naapurimaamme kolkassa! Et voi välttyä mieleenpainuvilta elämyksiltä vuonojen uumenissa seikkaillessa, patikointipolkuja kolutessa tai lunnien pesintäpuuhia seuratessa.

Lue lisää

Katso myös muita Road Trip -matkoja!

Lähde Road Tripille Saksaan, joka on autoilijan paratiisi hyvien teidensä, tietullien puuttumisen ja ajonopeuksien vuoksi. Koe samalla upeiden linnojen loistoa, olut- tai viinikulttuuria tai jylhiä vuoristomaisemia.

Lue lisää

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

Upea, kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa! Mitä jos lähtisit Road Trip -matkalle etsimään uusia helmiä tai ihastumaan tuttuihin paikkoihin uudestaan? Tutustu reitteihimme, jotka vievät sinut Lappiin ja Koillismaalle, Itä- ja Järvi-Suomeen sekä Länsi-Suomen hurmaaviin maisemiin!

Lue lisää