Road Trip -matkat Saksaan

Saksa on oikea autoilijan paratiisi! Saksassa pääset nopeasti paikasta toiseen hyviä teitä pitkin ilman ylimääräisiä kustannuksia tietulleista. Lisäksi Saksa on mielenkiintoinen matkailumaa — upeita maisemia, tarunhohtoisia linnoja, herkullista ruokaa ja laadukasta olut- ja viinikulttuuria! Parhaiten pääset tutustumaan monipuoliseen Saksaan Road Tripillä, tutustu matkoihin ja valitse juuri omannäköisesi reitti!


 

Olemme räätälöineet sinua varten neljä reittiä vinkkeineen, joista voit valita mieleisesi tai vaikka kaikki. Jylhiin vuorimaisemiin ja tarunhohtoisille linnoille johdattaa Saksan Alpit ja Salzburg -reitti, kun taas maan olutkulttuurista innostuva saattaa pitää enemmän Saksan kuuluisat Biergartenit -Road Tripistä. Kuninkaiden ja keisareiden asuinsijoja saa tutkailla Etelä-Saksan kauneimmat linnat -reitillä ja pikkukylien tunnelmasta ja viiniviljelmien sadosta saa nauttia Viiniviljelmien Mosel-laakso -reitillä.

Matkan hintaan sisältyy reittisuunnittelma, meno-paluulennot Saksaan ja yöpyminen hotelleissa. Lähde siis reissuun Road Tripille. Halutessasi hoidamme myös autonvuokrauksen puolestasi, niin pääset helpoiten luomaan ihania Saksan lomamuistoja.

Tutustu Saksan Road Trip -reitteihin

Jylhät alppimaisemat salpaavat hengityksen. Matkamme kuljettaa sinut myös satumaiselle Neuschwansteinin linnalle, Kotkanpesälle ja Salzburgiin. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Me olemme tehneet sinulle reitin ja nostaneet kiinnostavia kohteita esiin, voit itse valita mihin poikkeat. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Lue lisää

Toinen toistaan kauneimmat linnat odottavat sinua! Olemme suunnitelleet sinulle reitin, joka kuljettaa läpi Etelä-Saksan upeiden linnojen. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Road Trip -matkamme taitat autolla. Vinkkaamme sinulle kohteista, mutta voit itse valita mihin poikkeat. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Lue lisää

Oluenystävälle Saksa on luvattu maa. Olemme suunnitelleet sinulle reitin, joka kuljettaa läpi Etelä-Saksan olutkaupunkien. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Vinkkaamme sinulle oluttuvista, panimoista ja kuuluisista biergarteneista, voit itse valita mihin poikkeat. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Lue lisää

Mosel-laakso on Saksaa kauneimmillaan. Road Tripillä kuljet omien aikataulujesi mukaan. Olemme valmistaneet sinulle reitin ja vinkkaamme nähtävyyksist, voit itse valita missä vierailet. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Lue lisää

Katso myös muita Road Trip -matkoja!

Norjan mykistävät maisemat voit kokea parhaiten autolla matkustaen ja nähtävää todellakin riittää! Lumihuippuisia vuoria, upeita vuonoja, uniikkeja kalastajakyliä ja kiemurtelevia teitä – Road Trip -matka Norjaan tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tutustu Pohjois-Norjan reitteihin ja suunnittele ikimuistoinen matka!

Lue lisää

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

Tee tänä vuonna erilainen matka, ja lähde kotimaan Road Tripille! Monipuoliset reittiemme ohjaavat sinut Suomen kauneimmille paikoille, joissa näet Suomen monipuoliset maisemat. Tutustu samalla myös muihin Road Trip -matkoihimme!

Lue lisää