Road Trip – seikkailuja autolla


Me IMT:llä haluamme luoda unohtumattomia lomamuistoja ja siksi kehitimme oman Road Trip -konseptin! Road Trip -matkalla voit kokea matkustamisen rentoutta ja ihanaa vapautta, nähdä enemmän sekä poiketa paikkoihin, mihin et muuten ehkä pääsisi. Hyppää autoon ja lähde ikimuistoiselle matkalle!

Olemme koonneet valmiita matkareittejä sekä omia suosituksiamme paikoista, missä kannattaa ehdottomasti poiketa matkan varrella. IMT:n Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä saat valmiin reittisuunnitelman ja pääset valitsemaan hotellit suoraan verkkopalvelussamme. Tutustu reitteihin ja suunnittele unelmiesi matka!


Baltia – täynnä mielenkiintoisia reittejä!

Olemme tehneet valmiiksi sinua varten mielenkiintoisia eri reittejä koko Baltian alueelle. Valikoimastamme löydät mm. Baltian parhaat beachit, Viron mielenkiintoiset luontokohteet, idylliset kartanot ja upeat linnat. Hyppää autoon ja tutustu monipuoliseen Baltiaan pintaa syvemmältä!

Ps. Mitä meillä ei valmiina ole, sen räätälöimme sinulle!
Valikoimassamme on runsaasti Baltian kaupunkeja ja hotelleja. Voit valita verkkosivultamme sellaisen matkan, joka sinua kiinnostaa. Mikäli sivuiltamme puuttuu sinua kiinnostava matka omalla autolla, ota yhteyttä ja räätälöimme sen sinulle valmiiksi – ilman palvelumaksuja!

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Norja – lumoavaa luontoa ja ainutlaatuisia elämyksiä

Norjan mykistävät maisemat voi kokea parhaiten autolla matkustaen ja nähtävää todellakin riittää! Lumihuippuisia vuoria, upeita vuonoja, uniikkeja kalastajakyliä ja kiemurtelevia teitä – Road Trip -matka Norjaan tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tutustu Pohjois-Norjan reitteihin ja suunnittele ikimuistoinen matka!

Norjan luonto hakee vertaistaan! Lähde omalla autolla kiertämään Pohjois-Norjan upeita kohteita. Reitti kulkee Tromssan ja Narvikin kautta Lofooteille Svolværiin ja takaisin Tromssaan.

Lue lisää

Upea Pohjois-Norja! Lähde omalla autolla tutkimaan Pohjois-Norjan mahtavia kohteita. Reitti kulkee Suomen Lapin kautta Tromssaan ja Altaan ja sieltä takaisin Suomeen.

Lue lisää

Saksa – autoilijan paratiisi

Mahtava tieverkosto, vaihtelevat maisemat, upeita linnoja, somia pikkukyliä, herkullista ruokaa sekä laadukas olut- ja viinikulttuuri – ja siinä vasta muutamia syitä, miksi kannattaa suunnata Saksaan omalla autolla! Tutustu Saksan Road Trip -valikoimaamme ja kokoa juuri oman näköisesi reitti!

Lähde road tripille Saksaan, joka on autoilijan paratiisi hyvien teidensä, tietullien puuttumisen ja ajonopeuksien vuoksi. Koe samalla upeiden linnojen loistoa, olut- tai viinikulttuuria tai jylhiä vuoristomaisemia.

Lue lisää

Road trip -seikkailu kotimaassa!

Upea, kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Mitä jos lähtisit tien päälle Road Trip -matkalle katsomaan uusin silmin kotimaan kohteitamme?

Lapin karu ja kaunis luonto tarjoaa uskomattomia elämyksiä. Lähde arktisen luonnon rauhaan. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Annamme sinulle vinkit reiteistä ja tutustumiskohteista, valitset itse missä haluat poiketa. Huolehdimme majoitukset puolestasi, sinun tehtäväsi on nauttia ja antaa tien kuljettaa.

Lue lisää

Kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Suuntaa kohti itää ja Saimaan seutuja ja pääset nauttimaan huikeiden maisemien lisäksi herkullisesta ruuasta ja rennosta paikallismenosta!

Lue lisää

Länsi-Suomen road trip -reissulla voit tutustua kotimaan upeisiin maisemiin! Länsi-Suomesta löytyy nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Nauti merenrannasta Yyterissä, tarkkaile Turun kaupunkielämää Aurajoen varrella, ihastu Ruissalon ulkoilureitteihin ja lähde retkelle Naantaliin!

Lue lisää

Mikä onni on maa, jossa vuodenajat seuraavat toisiaan. Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita, talven kinoksista syksyn ruskaan. Lähde tutustumaan kotimaahan helposti omalla autolla kiertäen ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista

Esimerkkejä Road Trip -matkoistamme: