Ikaalisten matkatoimisto

Road trip

Seikkailuja omalla autolla tai vuokra-autolla

Baltia – loma omalla autolla

Tallinna, Pärnu, Tartto, Riika, Vilna, Saarenmaa, Rakvere, Jurmala… Koe Riikan ravintolat, Jurmalan ihanat hiekkarannat, Vilnan upea vanhakaupunki tai Saarenmaan kylpylät – nyt on vapaus valita! Muistathan myös edulliset Tallinnan hotellimatkat, mikäli kaipaat helppoa kaupunkilomaa yhdessä paikassa. Baltian kohdekaupungeissa meillä on laaja hotellivaikoima, jolloin voit valita teille parhaiten sopivimman hotellin. Katso ehdottamamme Road trip reitit Baltiaan tästä.

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa huokeaan lisähintaan oman auton laivauksen Tallinnaan, josta matka jatkuu helposti muualle Viroon, Baltiaan tai jopa Eurooppaan Via Balticaa pitkin. Meillä et sitä paitsi maksa lainkaan palvelumaksua auton laivauksesta, vaan saat koko matkapaketin edullisesti!

Omalla autolla Tallinnaan – Tallink Siljan laivoilla
Helsinki–Tallinna–Helsinki -reitillä voit valita sopivat Tallink Siljan laivat sinulle mieleisillä aikatauluilla ja laivoilla. Lähtöjä on useita päivässä, aina aamun ensimmäisestä lähdöstä iltaan asti.

Mitä meillä ei valmiina ole, sen räätälöimme sinulle!
Valikoimassamme on runsaasti Baltian kaupunkeja ja hotelleja. Voit valita verkkosivultamme sellaisen matkan, joka sinua kiinnostaa. Mikäli sivuiltamme puuttuu sinua kiinnostava matka omalla autolla, ota yhteyttä ja räätälöimme sen sinulle valmiiksi – ilman palvelumaksuja!

Tutustu reittiehdotuksiimme

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Pohjoismaat – road trip lomalle

Tukholma, Oslo, Lillehammer, Geiranger, Kööpenhamina, Legoland, Kolmården, Jyllandin rannat, Norjan vuonojen rannat…

Tukholmasta E4 moottoritie vie etelään. Ensin kohtaat Kolmårdenin, Pohjoismaiden isoimman eläinpuiston, sitten Vetternin korkean rantatöyrään, Grännan kaupungin ja Polkagris -karamellipajat. Etelämpänä Malmö ja Kööpenhamina yhdistyvät sillalla ja tekevät kahden eri maan kaupungeista yhden talousalueen. Tanskassa on valtavasti nähtävää. Ehkä jäät Kööpenhaminaan, kohtaat pienen merenneidon ja nautit Smörrebrödin Nyhamnin satamassa. Ehkä jatkat siltoja Manner-Eurooppaan. Kymmenien miljoonien legopaloista rakennettu Legoland on ainutlaatuinen. Jyllandin itä- ja pohjoisosissa kohtaat Atlantin rannan kera hiekkadyynien.

Norja tarjoaa parhaimmillaan uskomattomia luonnonelämyksiä. Laaksot, joet, putoukset ja vuonojen jylhät rannat reunustavat reittiä, joissa korkeuserot muuttuvat valtaviksi ja tiet vuoren kupeessa serpentiineiksi.

Ota oma auto mukaan laivalle tai vuokraa auto kohteesta

Valitse aikataulusi Helsingistä tai Turusta lähtevien Tallink Siljan laivojen mukaan ja ota mukaan varaukseen paikka omalle autolle. Kauttamme saat myös varattua vuokra-auton lentokentälle vastaan. Mikä onkaan helpompi tapa aloittaa Tanskan tai Norjan road trip, kun auto odottaa paikan päällä, palautat sen sinne minne matkasi päättyy.

 

Omalla autolla Ruotsiin ja Norjaan

Lähde omalla autolla Ruotsiin Tukholmaan tai Kolmårdeniin. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Euroopan loma – vuokra-autolla

Kroatian rannikko, Jylhät Alpit, Normandian rannat, Riviera…

Kroatiassa Adrianmeren rantaviiva häikäisee sinisyydellään ja pienet rantatiet kutsuvat tutustumaan. Ehkä päätät käydä saarella, tai poiketa uskomattomaan Krkan luonnonpuistoon.

Oletko koskaan ajanut Alpeilla ja ihmetellyt kylttejä kotkavaroituksista? Ehkäpä nyt olisi aika lähteä! Alpeilta Rivieralle -matka vie vuorilta kohti palmuja, nähtävää omalla autolla on paljon.

Ranskan pohjois-rannikko ja Normandian rannat tarjoavat paljon nähtävää. Muistathan suunnitella reitin varrelle ainakin päiväretken Mont Saint Michelin luostarisaarelle, se on upea ihmisen rakentama linnoitus.

Parasta vuokra-autolla liikkuessa on vapaus! Voit suunnitella jokaisen lomapäiväsi omien mieltymysten mukaiseksi. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa tässä esitteessä esiteltyihin matkakokonaisuuksiin mahdollisuuden lähteä matkaan vuokra-autolla ja omalla aikataululla. Kysy lisää matkatoimistostamme. Road trip –seikkailu Euroopassa odottaa!

 

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Lähde omalla autolla Tallinnaan ja muihin Viron kohteisiimme. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Lähde omalla autolla Riikaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti ja helposti. Tutustu Riikan matkoihin ja varaa omasi!

Lue lisää

Seuraavat hotellit sopivat sinulle, jos matkustat omalla autolla Tallinnaan.

Lue lisää

Seuraavat hotellit sopivat sinulle, jos matkustat omalla autolla Pärnuun.

Lue lisää