Road Trip – seikkailuja autolla


Me IMT:llä haluamme luoda unohtumattomia lomamuistoja ja siksi kehitimme oman Road Trip -konseptin! Road Trip -matkalla voit kokea matkustamisen rentoutta ja ihanaa vapautta, nähdä enemmän sekä poiketa paikkoihin, mihin et muuten ehkä pääsisi. Hyppää autoon ja lähde ikimuistoiselle matkalle!

Olemme koonneet valmiita matkareittejä sekä omia suosituksiamme paikoista, missä kannattaa ehdottomasti poiketa matkan varrella. IMT:n Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä saat valmiin reittisuunnitelman ja pääset valitsemaan hotellit suoraan verkkopalvelussamme. Tutustu reitteihin ja suunnittele unelmiesi matka!

 


Norja – lumoavaa luontoa ja ainutlaatuisia elämyksiä

Upeaakin upeampi Norja lumoaa mykistävillä maisemillaan ja uniikilla luonnollaan! Jo pelkästään huikeissa maisemissa kiermurtelevien teiden ajaminen on mahtava kokemus, lisäksi pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä vuorten, vuonojen, vesiputousten ja kalastajakylien keskellä!

Me IMT:llä haluamme luoda unohtumattomia lomamuistoja ja siksi kehitimme oman Road Trip -konseptin! Road Trip -matkalla voit kokea matkustamisen rentoutta ja ihanaa vapautta, nähdä enemmän sekä poiketa paikkoihin, mihin et muuten ehkä pääsisi. Hyppää autoon ja lähde ikimuistoiselle matkalle!

Lue lisää

 


Baltia – täynnä mielenkiintoisia reittejä!

Olemme tehneet valmiiksi sinua varten mielenkiintoisia eri reittejä koko Baltian alueelle. Valikoimastamme löydät mm. Baltian parhaat beachit, Viron mielenkiintoiset luontokohteet, idylliset kartanot ja upeat linnat. Hyppää autoon ja tutustu monipuoliseen Baltiaan pintaa syvemmältä!

Ps. Mitä meillä ei valmiina ole, sen räätälöimme sinulle!
Valikoimassamme on runsaasti Baltian kaupunkeja ja hotelleja. Voit valita verkkosivultamme sellaisen matkan, joka sinua kiinnostaa. Mikäli sivuiltamme puuttuu sinua kiinnostava matka omalla autolla, ota yhteyttä ja räätälöimme sen sinulle valmiiksi – ilman palvelumaksuja!

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

 


Saksa – autoilijan paratiisi

Mahtava tieverkosto, vaihtelevat maisemat, upeita linnoja, somia pikkukyliä, herkullista ruokaa sekä laadukas olut- ja viinikulttuuri – ja siinä vasta muutamia syitä, miksi kannattaa suunnata Saksaan omalla autolla! Tutustu Saksan Road Trip -valikoimaamme ja kokoa juuri oman näköisesi reitti!

Lähde Road Tripille Saksaan, joka on autoilijan paratiisi hyvien teidensä, tietullien puuttumisen ja ajonopeuksien vuoksi. Koe samalla upeiden linnojen loistoa, olut- tai viinikulttuuria tai jylhiä vuoristomaisemia.

Lue lisää

 


Upea luontokohde Islanti!

Islannin luonto sävähdyttää matkailijaa. Kuuma kohdaa kylmän, kun kuumat lähteet pulppuavat pintaan lähellä jäätikköä. Lähde road tripille Islannin ympäri, luontoon jollaista et voi kohdata missään muualla maailmassa!

Islannin kierros kysyy hyviä istumalihaksia, sillä ajomatkaa on paljon. Samalla se tarjoaa uskomattomia luontoelämyksiä kun iki-jäät kohtaavat maan alta pulppuavat lähteet. Islannin karu luonto tarjoaa elämyksellisiä hetkiä ja valokuvauksellisia kohteita. Islannin Road Trip -matkamme ovat myynnissä huhtikuusta syyskuun loppuun.

Lue lisää

 


Road Trip -seikkailu kotimaassa!

Upea, kaunis kotimaamme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Mitä jos lähtisit tien päälle Road Trip -matkalle katsomaan uusin silmin kotimaan kohteitamme?

Tee tänä vuonna erilainen matka, ja lähde kotimaan Road Tripille! Monipuoliset reittiemme ohjaavat sinut Suomen kauneimmille paikoille, joissa näet Suomen monipuoliset maisemat. Tutustu samalla myös muihin Road Trip -matkoihimme!

Lue lisää

 


Esimerkkejä Road Trip -matkoistamme: