Road trip – seikkailuja autolla

Road trip -matkat on tehty, jotta sinulla olisi hauska loma. Olemme rakentaneet valmiita matkareittejä sekä meidän suosituksia, missä ehdottomasti kannattaa poiketa matkan varrella. Tässä mahtava tilaisuus tutustua kohteisiin pintaa syvemmin. Olemme tehneet road trip -matkan varaamisen sinulle helpoksi, sillä saat valmiin reittisuunnitelman ja pääset valitsemaan hotellit suoraan verkkopalvelussamme.

Baltia – täynnä mielenkiintoisia reittejä

Olemme tehneet valmiiksi sinua varten mielenkiintoisia eri reittejä koko Baltian alueelle. Valikoimastamme löydät mm. Baltian parhaat beachit, Viron mielenkiintoiset luontokohteet, idylliset kartanot ja upeat linnat.

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Mitä meillä ei valmiina ole, sen räätälöimme sinulle!

Valikoimassamme on runsaasti Baltian kaupunkeja ja hotelleja. Voit valita verkkosivultamme sellaisen matkan, joka sinua kiinnostaa. Mikäli sivuiltamme puuttuu sinua kiinnostava matka omalla autolla, ota yhteyttä ja räätälöimme sen sinulle valmiiksi – ilman palvelumaksuja!


 

Matkaan omalla autolla, lue lisää

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Koe Tallinnan ravintolat, Pärnun ihanat hiekkarannat tai Saarenmaan nummet – nyt on vapaus valita! Viron kohdekaupungeissa meillä on laaja hotellivaikoima, jolloin voit valita teille parhaiten sopivimman hotellin….

Lue lisää

Lähde omalla autolla Riikaan kaupunkiin, Jurmalan upealle merenrannelle tai Latvian länsirannikon valloittaviin kohteisiin.

Lue lisää

Seuraavat hotellit sopivat sinulle, jos matkustat omalla autolla Tallinnaan.

Lue lisää

Seuraavat hotellit sopivat sinulle, jos matkustat omalla autolla Pärnuun.

Lue lisää