Avalon Boutique Suites Hotel

Rodoksen vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Avalon Boutique Suites Hotel tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen keskiaikaisessa rakennuksessa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka nähtävyyksille ja rannalle. Isommalle perheelle tai porukalle hotelli tarjoaa yksityisen huvilan Villa Chrisoulan.
Huoneisto

Rodoksen vanhankaupungin muurien sisällä, erinomaisella paikalla sijaitseva Avalon Boutique Suites Hotel on intiimi pakopaikka, jonka arkkitehtuurissa näkyy paljon kauniisti entisöityjä keskiaikaisia piirteitä. Hotellin lähistöltä löytyy monia nähtävyyksiä ja rannallekin on vain lyhyt kävelymatka.

Hotellissa on yhteensä kuusi upeaa sviittiä sekä kolmen makuuhuoneen Villa Chrisoula, joka tarjoaa majoituksen jopa kuudelle hengelle. Hotellissa, huoneissa ja sen sisäpihalla on lämmin ja viihtyisä tunnelma.

Avalon Boutique Suites Hotellin ravintola sijaitsee vanhassa holvihallissa, jonka arkkitehtuuri virittää aistisi uudelle tasolle. Hotellin sisäpihalla sijaitsevassa puutarhassa voit nauttia ravintolaannoasten lisäksi myös sen kahvilan herkuista, kahvista tai drinkeistä kauniissa maisemissa. Kahvilassa kannattaa ehdottomasti tutustua sen valikoimasta löytyvään vuoristotee-valikoimaan ja yrtteihin.

Tripadvisor
301 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta. Varataan erikseen

Miksi valita Avalon Boutique Suites Hotel?
Majoitus omassa villassa joka kuudelle!
Tilavat huoneet
Viehättävä tunnelma
Erinomainen sijainti
Intiimi tunnelma

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Avalon Boutique Suites Hotel

9 Haritos Street Old Town 85100 Rhodes Rhodes Greece
Puh: +30 22410 31438
S-posti: info@avalonrhodes.gr
Vastaanotto
08:00–00:00
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vanhassa kaupungissa
Vanhassa kaupungissa
Sachtouri-ranta
Sachtouri-ranta
650 m
Rodoksen keskusta
Rodoksen keskusta
1.9 km
Rodoksen lentokenttä
Rodoksen lentokenttä
14.2 km