Marietta Apartments

Kattavan valikoiman palveluita tarjoava perheomisteinen Marietta Apartments -huoneistohotelli sijaitsee Pastidassa, noin 11 km päässä Rodoksen keskustasta ja reilun 3 km päässä rannalta.
Huoneisto

Marietta Apartments on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Pastidan kylän keskustasta. Alue on rauhallista ja moniin muihin Rodoksen saaren kohteisiin verrattuna varsin hiljainen turisteista.

Huoneistohotellissa on yhteensä 40 huoneistoja, jotka on rakennettu kreikkalaiseen tapaan niin, että hotellin eri rakennukset yhdistää erilaiset sisäpihat ja istutukset. Kaikissa huoneistoissa on kylpyhuone suihkulla sekä pieni keittiö/keittiönurkkaus, jossa keittolevy, jääkaappi sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Huoneistoissa on parveke.

Majoitukseen sisältyy paikan päällä valmistettu aamiainen. Hotellin ravintolassa pääset maistelemaan paikallisia makuja ja tunnettuja suosikkeja. Käytössäsi on myös hotellin uima-allasalue aurinkotuoleineen ja allasbaarineen, poreallas, lasten leikkipaikka, lasten allas sekä hotellin tarjoamia vapaa-ajan aktiviteettejä kuten biljardipöytä.

Joidenkin palveluiden saatavuus riippuu sääolosuhteista ja vuodenajasta. WiFi on maksullinen.

Tripadvisor
283 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu, varataan erikseen

  • Maksullinen

  • Pastidan keskustassa

  • Maksullinen

Miksi valita Marietta Apartments?
Perheomisteinen hotelli
Sopii lapsiperheille
Kauempana turistirysästä
Rauhallinen allasalue

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Marietta Apartments

Grammou 123, 851 01 Rhodes
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pastidan keskusta
Pastidan keskusta
450 m
Rannalle
Rannalle
3 km
Rodoksen lentoasema
Rodoksen lentoasema
7.3 km
Rodoksen keskusta
Rodoksen keskusta
11 km