Rhodos Horizon City – Adults Only

Vain aikuisille tarkoitettu Rhodos Horizon City hotelli tarjoaa rentouttavaa kaupunkilomaa modernissa ja kauniisti sisustetussa hotellissa. Kaikki palvelut löytyvät aivan hotellin läheisyydestä, mutta lisäksi rannalle on matkaa vain 300 m. Historiallinen vanhakaupunki on myös aivan kävelymatkan etäisyydellä.
Hotelli

Rhodos Horizon City on vuonna 2019 kokonaisuudessaan kunnostettu hotelli Rodoksen kaupungissa kaikkien tarvittavien palveluiden äärellä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikki yli 16-vuotiaat matkustajat nauttimaan kaupunkilomasta parhaimmillaan.

Hotellissa on oma uima-allas, jonka äärellä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baari. Allas on avoinna kauden mukaan, sillä allas ei ole lämmitetty. Kaikissa hotellin 149 huoneessa on itse rajoitetusti säädettävissä oleva ilmastointi, jonka viilennysominaisuus on käytössä lähinnä kesäkuukausina. Mikäli altaan reunalla ei vielä ole tarpeeksi lämmintä, löytyy hotellista myös sauna ja kuntoilusali. Nämä palvelut ovat kuitenkin saatavilla rajoitetusti.

Hotellin yhteydessä toimii ravintola, jossa aamuisin saatavilla buffet-aamiainen ja myöhemmin päivällä a la carte -menu. Lisäksi aulabaarista saatavilla erilaisia juotavia. Lisäviihdykettä hotellista löytyy pelihuoneesta, josta saatavilla pöytätennistä ja biljardia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Rhodos Horizon City hotelli sopii matkustajille, jotka kaipaavat kaupunkilomaa aikuisten kesken läheltä rantaa.

Tripadvisor
186 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • voi katkeilla ja nopeus vaihdella

  • rajoitetusti itsesäädettävä

  • Rajoitettu saatavuus

  • Rajoitettu saatavuus

Miksi valita Rhodos Horizon City
Ideaalinen sijainti
Parasta kaupunkilomaa
Ranta lähellä

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Rhodos Horizon City – Adults Only

Amerikis 65, 85131 Rhodes, Kreikka
Puh: +30 2241 111100
S-posti: info@rhodoshorizoncity.gr
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
11:00 mennessä

Elli ranta
Elli ranta
300 m
Rodos Liman
Rodos Liman
1,7 km
Rhodoksen lentoasema
Rhodoksen lentoasema
14,1 km

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen päivittäin klo 7:00-10:30