Rome Style Hotel

Hotelli sijaitsee Rooman historiallisen keskustan ytimessä, vain lyhyen kävelymatkan päässä muun muassa Espanjalaisista portaista, Fontana di Trevi –suihkulähteestä ja Via Condotti–kadulta jossa sijaitsevat arvostetut muotitalot.
Hotelli

Tämä botique–hotelli edustaa uutta ja ylellistä tyyliä. Yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja suunniteltu antamaan sinulle ainutlaatuisen hotellikokemuksen, jatkumona kaupungin muotiin ja taiteeseen.

Päivä alkaa hotellin runsaalla amerikkalaistyylisellä buffetaamiaisella, joka tarjoillaan pohjakerroksen loungetilassa. Tarjolla on luomutuotteita ja lähiruokaa, sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita. Kaikki tuotteet on valittu huolellisesti tarjoamaan asiakkaille täydellinen ja terveellinen aamiaiskokonaisuus.

Hotellissa on yhteensä 33 huonetta. Jokainen huone on sisustettu modernin minimalistisella tyylillä. Vuoteissa on pehmeät, hypoallergeeniset ja korkealaatuiset patjat, tyylikkäät marmorikylpyhuoneet  joissa suihkukaappi tai amme ja hygieniatuotteita. Mukavuuksiin kuuluu myös TV, WiFI, tallelokerot, ilmastointi, minibaari ja vedenkeitin kahvia ja teetä varten.

 

Tripadvisor
368 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • perks.icon-hotel-breakfast

  • perks.icon-list-wifi

  • perks.icon-airconditioning

  • perks.icon-hotel-city

  • perks.icon-list-bar

  • perks.icon-list-elevator

Miksi Valita Rome Style Hotel?
Tyylikäs hotelli
Lähellä Rooman upeita nähtävyyksiä
Maittava ja runsas aamiainen
Pieni hotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Rome Style Hotel

Via dei Due Macelli, 106 00187 Rome Italy
Puh: +39 06 98387006
S-posti: thestyle@aghotels.it
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Trevin suihkulähde
Trevin suihkulähde
500 m
Colosseum
Colosseum
1,9 km
Lentokenttä Fiuminico
Lentokenttä Fiuminico
33 km