Santa Claus Holiday Village / Joulupukin lomakylä

Santa Claus Holiday Villagessa yövyt aivan Joulupukin naapurissa. Täällä pääset nauttimaan sekä jouluhenkisestä lomasta että napapiirin upeasta luonnosta ympäri vuoden .
Huoneisto

Santa Claus Holiday Village eli Joulupukin lomakylä sijaitsee keskellä joulun ihmeellistä maailmaa, jossa Joulupukki on tavattavissa joka päivä. Lomakylässä riittää tekemistä ja katselemista niin lapsiperheille kuin aktiivisille aikuisillekin.

Lomakylä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rovaniemen keskusta sijaitsee 8 km päässä ja Rovaniemen lentoasema 3,5 km päässä. Joulupukin lomakylä järjestää tarvittaessa ilmaisen kuljetuksen lentoasemalta lomakylään ja taas takaisin lentoasemalle kotilentoa odottamaan, kunhan muistaa ilmoittaa Joulupukin lomakylän vastaanottoon viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumista saapuvan lennon tiedot.

Joulupukin Lomakylässä majoittuminen tapahtuu mökeissä sijaitsevissa huoneistoissa. Mökit on rakennettu 2010-luvulla. Majoitusta on tarjolla sekä perustasoisissa Classic-mökeissä että paremmin varustelluissa Superior A ja B mökeissä. Lisäksi alueella on Suite-huoneistoja, jotka sijaitsevat hieman sivummalla metsän ympäröimänä. Etäisyydet alueella ovat lyhyitä, mökeiltä on lyhyt kävelymatka Joulutalolle, jossa tarjotaan myös aamiainen. Classic- ja Superior -mökeissä on aina kaksi huoneistoa samassa rakennuksessa, näillä on yhteinen ulko-ovi, jonka jälkeen huoneistoon on oma lukittava sisäänkäynti. Oman auton voi pysäköidä huoneiston viereen, käytettävissä on myös auton lämmityspistoke. Mökkimajoituksen hintaan kuuluu aina loppusiivous, liinavaatteet, pyyhkeet sekä aamiainen.

Joulutalossa sijaitsee viihtyisä koko perheen lounasravintola, kahvila ja illanviettopaikka. Menu-annosten lisäksi tarjolla on päivittäin maittava aamiainen klo 8 – 10 ja lounas-buffet klo 11 – 14. Ravintolan yhteydessä on kesäterassi. Joulutalon palveluihin kuuluu laadukkaiden lappilaistuotteiden ja matkamuistojen myymälä, josta voi hankkia myös aidon Napapiirin ylitysdiplomin. Rovaniemen Joulusäätiön kiehtova Joulunäyttely esittelee suomalaista joulua, jouluperinteitä ja Lapin Joulupukin, Tonttujen lelupajan sekä jouluperinteitä ympäri maailmaa. Lippuja näyttelyyn saa ostettua myymälän kassalta. Ja tottakai myös Joulupukki on tavattavissa Joulutalossa!

Napapiirin läheisyydessä pääsee kokemaan monia seikkailuja oli sitten kesä tai talvi, tai jotakin siltä väliltä. Läheisillä poro- tai huskytiloilla pääsee tekemään tuttavuutta Petteri Punakuonon kavereiden kanssa sekä näkemään uljaita valjakkokoiria! Ranuan eläintarhassa on mahdollisuus nähdä myös muita pohjoisen eläimiä. Läheisen Arktikumin näyttelyissä esitellään arktista elämää, kulttuuria
ja historiaa. Alueella on tarjolla erilaisia safareja vaikkapa vesillä tai mönkijän kyydissä, talvisin moottorikelkoilla sekä huskyjen tai porojen vetämänä. Vaeltamaan, kalastamaan, ratsastamaan ja polkupyöräilemään pääsee omatoimisesti tai ohjatuilla retkillä. Talvisin kannattaa käydä tutustumassa esimerkiksi lukuisiin lumilinnoihin ja -hotelleihin, jäänmurtajiin tai Revontuli-observatorioon. Läheltä löytyvät myös laskettelu, hiihto- ja lumikenkäilymahdollisuudet.

Mikäli virustilanne ja Suomen hallituksen rajoitukset sallivat, lapsille on omaa ohjelmaa Pipariklubissa, joka kokoontuu päivittäin joulusesongin aikaan joulukuun alusta tammikuulle.

Tripadvisor
1038 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • perks.icon-hotel-breakfast

  • perks.icon-list-restaurant

  • perks.icon-list-bar

  • perks.icon-list-parking

  • perks.icon-list-wifi

  • perks.icon-list-sauna

  • perks.icon-list-family

  • perks.icon-list-sports

  • perks.icon-list-pets

Miksi matkustaa Joulupukin lomakylään?
Pääset tervehtimään joulupukkia ympäri vuoden
Majoitu viehättävässä hyvin varustellussa mökissä
Osallistu ainakin yhteen alueen monista aktiviteeteista
Osta laadukkaita lappilaisia tuotteita matkamuistomyymälästä
Koe joulu jokaisena vuoden aikana!

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Santa Claus Holiday Village / Joulupukin lomakylä

Tähtikuja 2, 96930 Rovaniemi
Puh: +358 40 1593 811
S-posti: info@schv.fi
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
16:00-23:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Napapiirillä
Napapiirillä
Rovaniemen keskusta
Rovaniemen keskusta
8 km
Rovaniemen lentoasema
Rovaniemen lentoasema
3,5 km
Rovaniemen rautatieasema
Rovaniemen rautatieasema
9 km

Tutustu Santa Claus Holiday Villageen, Joulupukin lomakylään