Saarenmaan kylpylälomat


Saarenmaa on ihanteellinen kohde kylpylälomalle! Saarenmaa ja sen ainoa kaupunki Kuressaare tarjoavat kylpylämatkustajalle hyvät puitteet kiireettömään ja rentouttavaan lomaan. Viron suurin saari Saarenmaa sijaitsee noin 220 kilometriä Tallinnasta lounaaseen. Saaren luonto on upea ja tunnelma viehättävä. Lähde IMT:n matkassa  pidennetylle viikonloppumatkalle tai pidemälle lomalle nauttimaan saaren tunnelmasta!

Saarenmaa ja  Kuressaare tarjoavat ihanteelliset puitteet kylpylämatkustajalle. Tuulimyllyjen alla kasvavat katajaiset puut ja keväisin tienpientareita koristavat kelta- ja valkovuokkojen silmät. Kuressaaren lämmin tunnelma, kauniit rakennukset ja merellinen henki luovat tunnelmaa. Samalla kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia ja monipuolisia palveluita. Kävele Piispanlinnan vallihaudoilla kuin sotilas 700 vuotta sitten tai rauhoitu meren äärellä ja ui sen matalassa vedessä. Pyöräile omakotialueiden vehreydessä ja hanki kaupasta kotiin vietäväksi katajainen muisto. Päiväretken voit tehdä vaikkapa Pangan kauniille rantatörmälle tai Anglan tuulimyllymäelle. Tekemistä Saarenmaalla riittää!

Grand Rose Span monipuolinen saunaosasto ja kylpylä kutsuvat rentoutumaan. Pulahda allasosaston poreisiin ja nauti hemmottelevissa kauneus- ja terveyshoidoissa. Hotellissa on myös tasokas ja tunnelmallinen holviravintola. Kylpylä sijaitsee Kuressaaren keskustassa lähellä pääkadun palveluita.

Uudistettu viihtyisä Johan Spa sijaitsee aivan Kuressaaren keskustan vanhassa kaupungissa. Spa-alueelta löytyy mm. sisäuima-allas ja saunoja sekä kauneus- ja vartalonhoitohuone. Kesäisin avoinna on myös ulkouima-allas sekä aurinkoterassi. Kattoterassin yhteydessä olevaa saunaa ja poreallasta voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Saarenmaa Spa -kylpylä Rüütli sijaitsee rantakadun läheisyydessä lähellä Piispanlinnaa. Kuressaaren palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Kylpylässä on tekemistä koko perheelle ja vesikeskuksesta löytyy muun muassa vesiliukumäki ja lastenallas.

Kuresaaren laadukkain kylpylä Georg Ots tarjoaa unohtumattomia lomaelämyksiä. Kylpylän tyylikäs ravintola tarjoaa herkullisia aterioita.   Monipuolinen hoito-osasto sekä allasosasto hemmottelevat tarjonnallaan. Piispanlinna on kivenheiton päässä ja Kuressaaren keskustaan  vain muutaman minuutin kävelymatka.

Huomaathan, että kaikki kylpylälomamme sisältävät hotelliaamiaisen. Voit lisäksi ostaa itsellesi sopivia kylpylähoitoja tai hoitopaketteja sekä ruokailuja.

 

Saarenmaan kylpylälomat Grand Rose, Rüütli ja Johan Spa kylpylöihin

Tutustu Saarenmaan kylpylöihin

Viehättävä ja laadukas Grand Rose Spa sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Monipuolinen saunaosasto ja kylpylä sekä Span ihanat hemmotteluhoidot rentouttavat ja virkistävät. Herkuttelu tunnelmallisessa holviravintolassa kruunaa lomasi!

Lue lisää

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Kuressaaren kaupunkiin Saarenmaalla

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai nauttimaan saaren kauniista luonnosta hotellimatkalle. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat.

Lue lisää

Idyllinen Kuressaare on Saarenmaan ainoa kaupunki ja samalla saaren pääkaupunki. Kaupungin historiallinen miljöö, upeat hiekkarannat, elegantit kylpylät ja monipuolinen aktiviteetti- ja kulttuuritarjonta yhdistettynä keskieurooppalaiseen tunnelmaan houkuttelevat matkailijoita lomanviettoon Kuressaaressa.

Lue lisää Kuressaaresta!

Saarenmaa on Viron suurin saari jonka henkeäsalpaavan kaunis merellinen maisema vie matkailijan sydämen mennessään. Saarenmaa on ensisijaisesti kylpylä- ja luontokohde, jossa voi nauttia niin ylellisestä spa-tunnelmasta kuin rantaelämästä ja luontomatkailusta.

Lue lisää Saarenmaasta!

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää